Jump to content

πως κανουμε το aero να MHN κανει disable οταν ξεκινας game?

kyuubiii

Recommended Posts

ξερει κανενας πως γινεται ? να ρυθμισω τα win 7 να μην κανουν disable ενα game...πχ ξεκιναω το warcraft 3 και κανει disable το aero ενω εχω 5870 και phenom x6 3,2 ( κ δεν εχω ενεργοποιηση απ τις ιδιοτητες της εφαρμογης frozen throne να κλεινει το aero οταν το ξεκιναω ) ...Δεν χρειαζεται να κανει disable το aero καθε φορα που παω να τρεξω ενα game που δεν ειναι καν σαν το crysis.... επιπλεον κανει 4-5 sec να ξανα ενεργoποιηθει οταν κανεις alt-tab και δεν παλευεται...εψαξα λιγο στο internet κ δεν βρηκα τπτ.....για αυτο αν εχει κανενας καμια ιδια ας βοηθησει pls!

δεν νομίζω πως κλείνει επειδή μπορεί να ζορίζεται το σύστημά σου (το οποίο σίγουρα δεν ζορίζεται). απλά μάλλον είναι θέμα εφαρμογής. προσωπικά έχω συναντήσει το ίδιο πράγμα σε διάφορες άλλες περιπτώσεις προγραμμάτων και παιχνιδιών (όπου όσο έτρεχε το εκάστοτε πρόγραμμα το theme γύρναγε σε vista/7 basic) και νομίζω πως δεν μπορείς να κάνεις κάτι για αυτό

δλδ δεν γινεται τπτ? δεν μπορω να το κανω να μην κλεινει τουλαχιστον για το war3 ειναι αρκετα βαρετο οταν κανεις αλτ+ταβ να κανει συνεχεια 2-3 sec να ανοιγω-κλεισει το aero...

Στην συντομευση του παιχνιδιου πηγαινε στo properties/ιδιοτητες,μετα compatibility/συμβατοτητα και ξεκλικαρε το "disable desktop composition/απενεργοποιηση συνθεσης".Αν το εχεις ενεργο παντως σου καταναλωνει πορους απο το συστημα και αν το παιχνιδι ειναι "βαρυ" ισως να χανεις και frames.:)

Στην συντομευση του παιχνιδιου πηγαινε στo properties/ιδιοτητες,μετα compatibility/συμβατοτητα και ξεκλικαρε το "disable desktop composition/απενεργοποιηση συνθεσης".Αν το εχεις ενεργο παντως σου καταναλωνει πορους απο το συστημα και αν το παιχνιδι ειναι "βαρυ" ισως να χανεις και frames.:)

δεν ειναι κλικαρισμενο, το desktop composition στις ιδιοτητες κ συνεχιζει να κλεινει το αερο, οσο για καποιο βαρυ παιχνιδι το καταλαβαινω για το war3 δεν εχει κανενα νοημα να κλεινει το αερο...τεσπα δεν βλεπω να υπαχρει λυση...σας ευχαριστω ολους για τον χρονο σας.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.