Jump to content

Volcano 7+

outlaw

Recommended Posts

Διαβάζοντας το forum παρατήρησα οτι αρκετοί έχουν-είχαν την συγκεκριμένη ψύκτρα. Είμαι και εγώ κάτοχος αυτής της ψύκτρας αλλά σε λίγο καιρό θα κουφαθώ στις 6k rpm. Δεν λέω...καλή ψύξη αλλά πολύ...μα ΠΟΛΥ φασαρία. Κάπου διάβασα οτι της έχουν κάνει mod. Ισχύει? Έχει το μειονέκτημα του οτι ανεβαίνουν τα πλαϊνά τοιχία μέχρι επάνω και δεν μου επιτρέπει να βάλω εναν conv. με κανένα 92άρη fan. Καμιά ιδέα? Τέλος είδα στην Checkmate στα Accesories ενα "λοξό" Tube το οποίο υποτίθετε οτι εξαλήφει το φενόμενο της μή ψύξης στο κέντρο της ψύκτρας λόγο του ανεμηστήρα. Το έχει δοκιμάσει κανείς (είναι προτινόμενο προϊόν για την volcano 7+)?

Convertora για ανεμιστήρα δεν 8α μπορέσεις να βάλεις...αλλά....άκου τι έκανα εγώ. Την έβαλα πάνω στην GeForce Ti4200 και έβγαλα εντελώς το μεταλλικό περίβλημα που έχει και αυτόν τον απαισιοδαίστατο ανεμηστηρα που τσιρίζει και έβαλα πάνω της έναν smart fan της Thermaltake με τον ρυθμιστή στροφών. Τον οποίο και στήριξα με 4 συνδετήρες! Ναι αυτούς που βάζουμε στα χαρτιά.:cool: Τους ανοίγεις και τους φέρνεις σε μορφή γάντζου ώστε να περάσουν από τις τρύπες του ανεμηστήρα και κάνεις και μια μικρή γωνίτσα Γ κάτω στο άλλο άκρο του συνδετήρα. Αυτό το βάζεις στις τρυπούλες που έμπαιναν οι βίδες της μεταλλικής κατασκευής που βγάλαμε αρχικά. Εννοείται ότι πρέπει να μετρήσεις το μήκος που θα διαμορφώσεις τον συνδετήρα ώστε να κρατάει σφιχτά τον ανεμιστήρα στην ψύκτρα.

Αν δεν κατάλαβες τι λέω τόση ώρα...ρίξε μια ματιά στο πως μπαίνουν οι ανεμηστήρες πάνω στις Thermalright τις ψύκτρες και θα καταλάβεις.;)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.