Guest Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 9, 2011 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 9, 2011 Καλησπέρα απο εμένα. Πήγα να μπώ απο το κινητό εδώ και λίγο καιρό μέσω προγραμμάτος,δηλαδή απο το Internet > Thelab.gr μου βγάζει την επιλογή για προγράμματος μέσω Android,πατάω ναι αλλά δεν υπάρχει. Μήπως πρέπει να το διορθώσετε? (Θέλω να μπαίνω και εγώ απο το κινητό αλλά όχι απο το Internet,αλλά απο δικό μου εικονίδιο για να είμαι ενήμερος) Link to comment Share on other sites More sharing options...
hayabusa Απρίλιος 9, 2011 #2 Κοινοποίηση Απρίλιος 9, 2011 δεν ξέρω αν είμαι ο μόνος, αλλά προσωπικά δεν κατάλαβα τίποτα. Εξήγησε λιγο καλύτερα το πρόβλημά σου και πες μας πιο κινητό έχεις Link to comment Share on other sites More sharing options...
akal Απρίλιος 9, 2011 #3 Κοινοποίηση Απρίλιος 9, 2011 Μιλάς για την εφαρμογή tapatalk αλλά επειδή είναι επί πληρωμή δεν μπορείς να την δεις μέσω market γιατί βλέπεις μόνο τις δωρεάν εφαρμογές Sent from my HTC Desire using Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Απρίλιος 9, 2011 #4 Κοινοποίηση Απρίλιος 9, 2011 ακριβώς αυτό που είπε ο χρήστης akal.Μιλάω για την εφαρμογή Tapatalk,η οποία συνδεόταν με το Thelab.gr και το έδειχνε ποιο σωστά και γενικά,ποιο ωραία και ποιο χρήσιμο.Πλέον δεν υπάρχει αυτό,και ρωτάω μήπως πρέπει να το κοιτάξει κάποιος και να βγεί μια έκδοση για το κινητό γιατι προσωπικά ποιο πολύ μ'αρεσεί να μπαίνω απο το κινητό. Link to comment Share on other sites More sharing options...
K_tech Απρίλιος 10, 2011 #5 Κοινοποίηση Απρίλιος 10, 2011 Γιατί δεν βάζεις κάποιον browser στο κινητό σου όπως τον opera mobile ή τον Dolphin HD? Θα είναι όπως όταν μπαίνεις από το pc! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Απρίλιος 10, 2011 #6 Κοινοποίηση Απρίλιος 10, 2011 έχω το Opera & Internet Που είχε το κινητό ,αλλά δεν είναι σαν το Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
hayabusa Απρίλιος 10, 2011 #7 Κοινοποίηση Απρίλιος 10, 2011 δεν έχουν κανένα λόγο να είναι ίδια γιατί άλλη δουλειά κάνουν οι browsers και άλλη το tapatalk. Όταν λες ότι δεν υπάρχει το tapatalk τι εννοείς; Γιατί γενικώς μια χαρά υπάρχει και μπορείς να το αγοράσεις κάνοντας root το κινητό σου και χρησιμοποιώντας το market enabler (χρησιμεύει ώστε να μπορείς να βλέπεις τις επί πληρωμή εφαρμογές παρόλο που είσαι στην Ελλάδα).Επίσης θα βοηθούσε, όπως λέω και στο ποστ #2 να μας πεις για ποιο τηλέφωνο μιλάμε. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Απρίλιος 10, 2011 #8 Κοινοποίηση Απρίλιος 10, 2011 δηλαδή τι εννοείς ακριβώς να κάνω?έχω το Samsung Galaxy 3 i5800 (Android 2.2):fist: Link to comment Share on other sites More sharing options...
hayabusa Απρίλιος 10, 2011 #9 Κοινοποίηση Απρίλιος 10, 2011 Aρχικά πας εδώ --> Galaxy 3 GT-i5800: root, gps fix, lagfix, upgrading (JPM/JPD fw) - xda-developers και διαβάζεις εκεί που λέει πώς να κάνεις root το τηλέφωνο (στην πράξη είναι η διαδικασία για να αποκτήσεις δικαιώματα administrator).Μετά κατεβάζεις το προγραμματάκι που σου έδειξα παραπάνω, και αφού κάνεις fake την χώρα προέλευσης σου μπαίνεις στο μαρκετ (όπου πλέον θα μπορείς να δεις και τις paid εφαρμογές), αγοράζεις το tapatalk και είσαι έτοιμος. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Απρίλιος 10, 2011 #10 Κοινοποίηση Απρίλιος 10, 2011 δεν δείχνει πως να κάνω Root το 2.2 .Μόνο για 2.0 & 2.1:hang3: Link to comment Share on other sites More sharing options...
hayabusa Απρίλιος 11, 2011 #11 Κοινοποίηση Απρίλιος 11, 2011 google is your friend.Διάβασε και αυτά, με τη σειρά που τα έχω ποστάρει, και θα βρεις την άκρη που ψάχνειςHacks/Root/Βελτιώσεις για το Galaxy 3 (i5800) :: myPhone ForumHacks/Root/Βελτιώσεις για το Galaxy S :: myPhone Forum Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.