mccormick tech Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 9, 2011 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 9, 2011 Γεια σας παιδια.ειμαι καινουργιος στο φορουμ και θα ηθελα την ανοχη σας μεχρι να μαθω να το δουλευω καλα.Εχω ενα pc με μιτρικη dfi lanparty dk x48, επεξεργαστη intel core 2duo e8400 3Ghz(4,2Ghz) ram 4gb και καρτα γραφικων ati radeon hd 4350.Το προβλημα μου ειναι οτι δουλευω πολυ προγραμματα σχεδισμου με 3d και απο οτι φαινεται η καρτα γραφικων δεν τα σηκωνει και πολυ αυτα.Θα ηθελα αν μπορει καποιος αν γνωριζει να μου προτινει ποια καρτα θα μπορουσε να ανταπεξελθει λιγο καλυτερα απο αυτην που εχω αλλα σε συμφερουσα τιμη<100ε. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ProSiNNeR Απρίλιος 10, 2011 #2 Κοινοποίηση Απρίλιος 10, 2011 Μια Radeon HD 5770 1 GB πιστέυω να σε καλύψει..Κάρτες Γραφικών - hd 5770 | Skroutz.grΑλλά κάτσε να απαντήσουν και άλλοι και βλέπεις. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jackess Απρίλιος 10, 2011 #3 Κοινοποίηση Απρίλιος 10, 2011 ένας καλύτερος επεξεργαστής με περισσότερους πυρήνες ίσως να έκανε αρκετά καλύτερη δουλειά (διορθώστε με αν είμαι λάθος). επίσης νομίζω πως χρειάζεσαι μια κάρτα με cuda άρα nvidia. (και εδώ διόρθωση παρακαλώ ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Narzul Απρίλιος 10, 2011 #4 Κοινοποίηση Απρίλιος 10, 2011 Δωσε κατι παραπανω και παρε την 5850 του πλαισιου που ειναι σε προσφοραhttp://www.thelab.gr/ti-pou-poso/sapphire-hd-5850-xtreme-129-eyrw-93473.htmlαξιζει τα 30 ευρω πανω απ το budget.To pc με τον επεξεργαστη που εχεις , και αν παρεις και 5850 θα θεριζει.Αχρηστοι παν οι πηρυνες στο gaming. Link to comment Share on other sites More sharing options...
juno12 Απρίλιος 10, 2011 #5 Κοινοποίηση Απρίλιος 10, 2011 Αχρηστοι παν οι πηρυνες στο gaming.εξαρτάται από το εκάστοτε παιχνίδι όμως. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Narzul Απρίλιος 10, 2011 #6 Κοινοποίηση Απρίλιος 10, 2011 εξαρτάται από το εκάστοτε παιχνίδι όμως.Καλα σιγουρα , απλα η πλειοψηφια των games χρησιμοποιει τον ενα πηρυνα στο 100% και τον δευτερο πηρυνα στο 50%... εναμιση πυρηνα στην ουσια.Anyway για καρτα εως και 5850 ο διπηρυνος μια χαρα ειναι.edit αυτη τη στιγμη που μιλαμε παιζω lotro 2560*1440 ultra settings και cpu usage 10%... Link to comment Share on other sites More sharing options...
jackess Απρίλιος 10, 2011 #7 Κοινοποίηση Απρίλιος 10, 2011 ναι αλλά ο τύπος δεν λέει ότι ασχολείται με προγράμματα σχεδιασμού 3d? Link to comment Share on other sites More sharing options...
The_Blade Απρίλιος 11, 2011 #8 Κοινοποίηση Απρίλιος 11, 2011 ναι αλλά ο τύπος δεν λέει ότι ασχολείται με προγράμματα σχεδιασμού 3d?έτσι λέει νομίζω χρειάζεται nvidia.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Volrath Απρίλιος 11, 2011 #9 Κοινοποίηση Απρίλιος 11, 2011 Πολύ μικρή (και άμα) διαφορά θα κάνει οποιαδήποτε κάρτα - πλην quattro/firegl. Άμα έχεις πρόβλημα με την απόδοση στο viewport, ιδιαίτερα όταν δουλεύεις με πολλά πολύγωνα, τότε χρειάζεσαι μνήμη/επεξεργαστή.Άμα όμως παρ'αυτά αποφασίσεις να πάρεις κάρτα, θα σε συμβούλευα να μήν πάρεις nv σειράς 4ΧΧ. H απόδοση σε opengl στην 460 μου είναι ΟΙΚΤΡΗ, χειρότερη από την 8800 που είχα πριν. Πάρε κάποια 5570 με 2gb μνήμη π.χ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mccormick tech Απρίλιος 11, 2011 Author #10 Κοινοποίηση Απρίλιος 11, 2011 ένας καλύτερος επεξεργαστής με περισσότερους πυρήνες ίσως να έκανε αρκετά καλύτερη δουλειά (διορθώστε με αν είμαι λάθος).επίσης νομίζω πως χρειάζεσαι μια κάρτα με cuda άρα nvidia. (και εδώ διόρθωση παρακαλώ ) Δεν νομιζω να ειναι επεξεργαστής φιλε μου γιατι δεν παρουσιαζει προβληματα οταν δημιουργω καποιο 3d σχεδιο αλλα οταν θελω να κανω περιστροφη του κοματιου ή θελω να το βαλω να γυρναει στο αυτοματο.ευχαριστω παντως για την συμβουλη. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jackess Απρίλιος 11, 2011 #11 Κοινοποίηση Απρίλιος 11, 2011 Δεν νομιζω να ειναι επεξεργαστής φιλε μου γιατι δεν παρουσιαζει προβληματα οταν δημιουργω καποιο 3d σχεδιο αλλα οταν θελω να κανω περιστροφη του κοματιου ή θελω να το βαλω να γυρναει στο αυτοματο.ευχαριστω παντως για την συμβουλη. τότες ημουν λάθος Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.