Jump to content

Επιλογη smartphone

P70

Recommended Posts

Ειμαι ετοιμος για αλλαγη κινητου και ψαχνομαι σε κατηγορια smartphone.

Ημουν με το ενα ποδι στο LG optimus 2X λογω ομολογουμενως πολυ ελκυστικων χαρακτηριστικων, αλλα μολις διαβασα κατι σχολια στο αγοραστων και ειδα τεχνικα χαρακτηριστικα ανακαλυψα το "θεμα" του κινητου:

χαλια μπαταρια! Οσοι γνωριζουν κατι επι του θεματος να με βοηθησουν παρακαλω.

Μαλλον εκει που τεινω περισσοτερο τωρα ειναι το NEXUS-S

Εκπληκτικη μπαταρια και καλα χαρακτηριστικα! (υστερει στην καμερα ουσιαστικα!)

ακουω γνωμες, αποψεις και προτασεις!

τσεκαρε και HTC Desire S ....κοντα στα 460~

βλεπω οτι η μπαταρια του δεν ειναι κατι το φοβερο απο αυτα τα νουμερα που δινουν :

Διάρκεια Αναμονής 455 hrs

Διάρκεια Ομιλίας 10 hrs

ενω το Nexus S :

Διάρκεια Αναμονής 713 hrs

Διάρκεια Ομιλίας 14 hrs

και εχει και εσωτερικη μνημη 16 GB σε αντιθεση με το Desire S...

Με κίνδυνο να ακουστώ fanboy... το iPhone 4 το έχεις σκεφτεί καθόλου. Από θέμα μπαταρίας δεν παίζεται και εκτός και αν απαιτείς ανοιχτό λειτουργικό είναι από τα πιο εύχρηστα. Δούλεψα για ένα δίμηνο με Desire HD και παρότι το κινητό φυσούσε (εκτός από μπαταριά γιατί εκεί ξεφυσούσα εγώ) δεν ένοιωθα την ίδια άνεση με το iOS. Προσωπικά γούστα βέβαια αυτά αλλά νομίζω ότι είναι ακόμα άξια συμμετοχή το iPhone.

Ειμαι ετοιμος για αλλαγη κινητου και ψαχνομαι σε κατηγορια smartphone.

Ημουν με το ενα ποδι στο LG optimus 2X λογω ομολογουμενως πολυ ελκυστικων χαρακτηριστικων, αλλα μολις διαβασα κατι σχολια στο αγοραστων και ειδα τεχνικα χαρακτηριστικα ανακαλυψα το "θεμα" του κινητου:

χαλια μπαταρια! Οσοι γνωριζουν κατι επι του θεματος να με βοηθησουν παρακαλω.

Μαλλον εκει που τεινω περισσοτερο τωρα ειναι το NEXUS-S

Εκπληκτικη μπαταρια και καλα χαρακτηριστικα! (υστερει στην καμερα ουσιαστικα!)

ακουω γνωμες, αποψεις και προτασεις!

Το LG x2 εκτος απο μπαταρια, εκτος απο μετρια καμερα, (μην κοιτας τα 8MP και σου φαινονται πολλα δεν παιζουν ρολο στην ποιοτητα)

εχει και ενα αλλο θεμα με το zoom πλοηγηση ειτε ειναι double tap ειτε με 2 δαχτυλα

αλλου ζουμαρα αλλου με εβγαζε δεν ειναι τοσο finger friendly,

καλα τα χακτηριστικα στα χαρτια αλλα καλυτερα να τα δεις και απο κοντα, εγω ειχα 3 smartphones ειχα σπιτι απο φιλους πριν καταληξω.

ουτε απο τα νουμερα μπορεις να βγαλεις συμπερασμα για την μπαταρια.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.