Guest Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 9, 2011 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 9, 2011 Καλησπέρα και απο εμένα... Έχω ένα θέμα άγνωστο για εμένα. Είχα έναν υπολογιστή στο υπόγειο το σουλούπωσα λίγο ,και τον άνοιξα κανονικά . Έτρεξε κανονικά,είχε θέμα με τις άγνωστες συσκευές (Windows XP SP3) ,έκανε μονο του αυτοματες ενημερωσεις (χωρις ιντερνετ) , απο μεσα το ιδιο το λογισμικο τα βρηκε ολα ,ολα καλα εως εδω.Στα ξαφνικα εκανε Restart. Και απο τοτε κολλαει και μενει σε αυτην την οθονη... Τι CMOS,τι Restart σε Default , Optimized,τι να ξεσυνδεσα ολες τις USB συσκευες ,τιποτα αυτο εχει κολλησει εκει ...καθε φορα στο Restart. Τι να κάνω ? 1η φορά συναντάω κάτι τέτοιο... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Απρίλιος 9, 2011 #2 Κοινοποίηση Απρίλιος 9, 2011 Να σημειώσω δεν μπορώ να κάνω Boot απο USB σε περίπτωση Format ,και επίσης δεν έχω και CD-ROM , ο σκληρός ευτηχώς είχε απο μόνος του Fresh Format απο Windows XP.Δεν νομιζω να ειναι αυτος ο λογος ,γιατι πολυ απλα ανοιξε για κανενα μισα ωρο ανετα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
outlaw Απρίλιος 9, 2011 #3 Κοινοποίηση Απρίλιος 9, 2011 Μάλλον ο δίσκος σου είναι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Απρίλιος 9, 2011 #4 Κοινοποίηση Απρίλιος 9, 2011 Πιστεύω οτι δεν είναι ο σκληρός,γιατί τον συνδέσα σε άλλον υπολογιστή και τρέχει κανονικά και μου δείχνει μέσα το λειτουργικό . Link to comment Share on other sites More sharing options...
outlaw Απρίλιος 9, 2011 #5 Κοινοποίηση Απρίλιος 9, 2011 Το primary slave των 32ΜΒ τι είναι? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Απρίλιος 9, 2011 #6 Κοινοποίηση Απρίλιος 9, 2011 Δεν χρειαζετε τελικα το εφτιαξα ,μπλοκαρα τα Jumber και διορθωθηκε ανοιξε τα Windows κανονικα εκανε και Restruxture @ DMI,και ολα ΟΚ.. Απλα ψαχνω να βρω... BIOS Update για μητρικη με.. αλλα δεν βρισκω... Μπορεις να βοηθησεις να βρουμε εγκυρα το ποιο καινουργιο που υπαρχει ? Να'σε καλα (στην DFI Δεν βρηκα τιποτα):hang3: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Απρίλιος 9, 2011 #7 Κοινοποίηση Απρίλιος 9, 2011 Kάποιος κάτι κάπου?:magic: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Απρίλιος 9, 2011 #8 Κοινοποίηση Απρίλιος 9, 2011 Kάποιος κάτι κάπου,σε κάποιο πλανήτη ?Γιατί πιστεύω οτι έαν γίνει BIOS Update,θα είναι καλύτερο,έχω αυτήν την διαίσθηση. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stallone Απρίλιος 9, 2011 #9 Κοινοποίηση Απρίλιος 9, 2011 Για ρίξε μια ματιά εδώ:Download DFI NS36-TL/B pcb B Bios 1.31 for Windows 7/2000/2003/XP/Vista/2008 - DFI BIOS Driver downloadsDFI NS36-TL pcb B Bios 1.31 driver. BIOS drivers & Firmware search. Huge Collection of drivers for BIOS and FIRMWAREΚαι εδώ οδηγίες:http://dfics.dfi.com.tw/Support/Download/usbBoot_us.htmhttp://dfics.dfi.com.tw/Support/Download/bios_Winflash_us.htm Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Απρίλιος 9, 2011 #10 Κοινοποίηση Απρίλιος 9, 2011 τα εγχειρίδια τα γνωρίζω.Όσο για τα Link για να κατεβάσω το BIOS UPdate,δεν λειτουργεί κανένα τους. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dpolal Απρίλιος 10, 2011 #11 Κοινοποίηση Απρίλιος 10, 2011 Γιατί πιστεύω οτι έαν γίνει BIOS Update,θα είναι καλύτερο,έχω αυτήν την διαίσθηση.Αφού λειτουργεί χωρίς να έχεις κάποιο πρόβλημα, άστω όπως είναι και μην το πειράζεις.Νόμος των πισί :«Ότι δουλεύει δεν το πειράζουμε» :triniti: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.