Jump to content

Ζalman Reserator 1

saxon_747

Recommended Posts

• Replies 139
  • Created
  • Last Reply

Πέρασα από το πλαίσιο σήμερα το πρωί. Sorry για την ποιότητα αλλά δεν είχα την ψηφιακή μαζί μου. Στα 3400 είχαν 27C CPU και 42C Mobo. Είχε πολύ ζέστη στο μαγαζί.

post-745-1416070945,7089_thumb.jpg

Αρχική απάντηση από vdeseris

Πέρασα από το πλαίσιο σήμερα το πρωί. Sorry για την ποιότητα αλλά δεν είχα την ψηφιακή μαζί μου. Στα 3400 είχαν 27C CPU και 42C Mobo. Είχε πολύ ζέστη στο μαγαζί.

ΔΕ ΝΟΜΊΖΩ ΝΑ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟ ΑΥΤΟ...

Αρχική απάντηση από Voudas [Σήμερα, στις 17:40]

ΔΕ ΝΟΜΊΖΩ ΝΑ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟ ΑΥΤΟ...

Το ότι δεν είχα την ψηφιακή μαζί μου? Το ξέρω. Σχεδόν πάντα την έχω! :D

Αρχική απάντηση από vdeseris [Σήμερα, στις 17:46]

Το ότι δεν είχα την ψηφιακή μαζί μου? Το ξέρω. Σχεδόν πάντα την έχω! :D

αυτό μπορώ να το επιβεβαιώσω και εγώ :D :whistling ;)

Πάντως δεν το περίμενα το Πλαίσιο να φέρει τέτοια πράματα. Λέτε το Researator να τους βάλει ιδέες; Αύριο που γράφω, θα περάσω μετά από το εδώ Πλαίσιο να 'δω αν το 'χουνε. Δεν το νομίζω δηλαδή γιατί αυτοί εδώ έχουν τα μισά από το Πλαίσιο στα μέρη σας...

Αρχική απάντηση από jax7480

Φανη αν δεν εχεις ορεξη να κατσεις να στησεις μονος σου w/c kit και να τρεχεις για τα κομματια και να προσπαθεις να το φτιαξεις οσο πιο ομορφο γινεται για να δειχνει με το κουτι, παρε το Zalman. αν θελεις τις κορυφαιες επιδοσεις θα φτιαξεις μονος σου.

Ζαχο μου μαλλον θα το φτιαξω εγω...custom...oooole!!!!!

Πέρασα και εγώ από Πλαίσιο σήμερα.. Ένα 2.6@3.2 με 1.6v και έτρεχε loops sandra burn-in σε asus (p800 ή c800 δε πρόσεξα). 27 και 40, επεξεργαστής και μητρική αλλά οι asus έχουν μια σοβαρή απόκλιση προς τα κάτω στον επεξεργαστή (7-10) οπότε μπορεί και να είναι..

Αλλά η είδηση είναι πως το πλαίσιο κάνει overclocking...!:D

Αρχική απάντηση από chroma

Πέρασα και εγώ από Πλαίσιο σήμερα.. Ένα 2.6@3.2 με 1.6v και έτρεχε loops sandra burn-in σε asus (p800 ή c800 δε πρόσεξα). 27 και 40, επεξεργαστής και μητρική αλλά οι asus έχουν μια σοβαρή απόκλιση προς τα κάτω στον επεξεργαστή (7-10) οπότε μπορεί και να είναι..

Αλλά η είδηση είναι πως το πλαίσιο κάνει overclocking...!:D

Τωρα μπορουμε να πουμε οτι τα ειδαμε ολα...........μπραβο ακομα και το πλαισιο? σε λιγο θα ειναι μειονοτητα αυτοι που δεν κανουν μου φαινεται....

Πέρασα κι εγώ σήμερα και το πήρα μάτι. Ωραίο φαίνεται. Πάντως παίρνω πίσω αυτό που είπα για το εδώ Πλαίσιο. Είδα είχε δίπλα ένα κουτί Zalman, μαύρο, το οποίο ήταν από μόνο του μια ψύκτρα. Είχε ήδη έτοιμα CPU Block, την ψύκτρα της Zalman για σκληρούς και κάτι άλλα σχετικά. Δεν θέλετε βέβαια να μάθετε τιμή. ’ντε για να σας κάνω να ψηθείτε πείτε ένα νούμερο...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.