Jump to content

Ζalman Reserator 1

saxon_747

Recommended Posts

Ειδα το Reserator σε λειτουργεια και ομολογω οτι μου αρεσε αρκετα... Εντελως αθορυβο...

Σε P4 2,6c@3,4 εδειξε 27C... (Αsus P4P800 e-DLX, 2*512 Pc3200 Kingston). Bγαινει και καποιο block για vga, οχι ομως και για Ν/Β... Το "τανκ" εχει ενσωματομενη αντλια και γεμιζει με 3 λιτρα.

Στο διαταυτα τωρα...

1. Στη συγκεκριμενη μητρικη το Ν/B ζεματουσε μετα απο λιγο και αναρωτηθηκα αν θα μπορουσα να βαλω ενα μπλοκ του 11. Να προσθεσω και μια πιο δυνατη αντλια ωστε να ειμαι jj...

2. Υποθετω οτι αμα αλλαζα και το block με ενα καλυτερο, πχ 11 (αν και φαινεται αρκετα καλο της Zalman) θα επεφταν και αλλο τα temps... Λεει;

Tελος, μηπως θα ηταν προτιμοτερος καποιος αλλος συνδιασμος μεχρι 200; Δεν θελω ομως να ειναι χυμα, αλλα λιγο "τακτοποιημενο"...

• Replies 139
  • Created
  • Last Reply

Θα μπορουσες να τα κάνεις ολα αυτά αλλα μαλον θα χρειατεις αντλια .Τα εξτρα μπλοκ θα πρεπει να εχουν αλλαγμενα ρακορ για να ταιριάζουν στις διατομες που εχει το υπόλοιπο σύστημα

Το Reserator νομίζω είναι απο τις καλύτερες προτάσεις αν δεν έχεις πρόβλημα με το χώρο τοποθέτησης

Οι 27 βαθμοί ηταν σε ηρεμία η σε φορτίο και με τι αλλες παραμέτρους?

Εχει την δυνατότητα τοποθέτησης σε Α64 χωριί μετατροπές?

ΑΠο που έγινε η αγορά του και με ποιό τρόπο?

Είναι εύκολο να του ρίξω μια ματιά απο κοντά?

27c Idle , 33-35c full περιπου ... Σε Α64 μπαινει χωρις μετατροπες.

Δεν το εχω αγορασει (ακομα), αλλα το ειδα στο Πλαισιο στημενο... Αρα, οπως καταλαβαινεις , δεν εχω πληρη εικονα του προιοντος... (και γι'αυτο ψαχνομαι). Το μονο που καταλαβα σιγουρα ειναι οτι το chipset υποφερει, αφου οταν το αγγιξα ζεματουσε...

Απλα αναρωτιεμαι αν αξιζει τα λεφτα του και αν με λιγα παραπανω θα κανω κατι καλυτερο...

Αρχική απάντηση από fANiS_K [Σήμερα, στις 15:38]

Οδυσσεα...με τι ειναι μετρημενες αυτες οι θερμοκρασιες?

Ρε παιδες...μηπως να παρω αυτο να τελειωνω?

οι θερμοκρασίες CPU είναι όπως τις λέει το Motherboard monitor

έχω το Asus P4C800E Deluxe

Το Motherboard monitor λέει Case temp 34 Ενώ ένα ψηφιακ θερμόμετρο που έχω λέει 28

Την θερμοκρασία Δωματίου την διαβάζω με το ψηφιακό θερμόμετρο.

Βουδα τωρα εχω sp94...τι να κανω? Zalman ή Custom?

Οδυσσεα εχω τη P4C800 deluxe και μου λεει με sp94 και AS5 και enermax@2000rpm(ησυχια!) το Pc Probe 36-37 idle...και το Aerogate 2 με τον αισθητηρα ακριβως στο κεντρο του επεξεργαστη κατω απο τα ποδαρακια 40-41 idle... δηλαδη διαφορα 5 βαθμοι...αλλα σε full η διαφορα περναει τους 10!

Το θερμομετρο που το εχεις τοποθετημενο?

ΥΓ:Που μενεις? Σκεφτομουν αν κερασω καφε να ερθει να κανουμε μια δοκιμουλα...

To ειδα στο πλαισιο και μπηκα στην περιεργεια να κοιταξω για reviews.Το βασικο του προτερημα ειναι οτι δεν εχει ανεμιστηρα και ειναι εντελως αθορυβο,παρα η καλη του ψυξη (χωρις απαραιτητα αυτο να σημαινει κατι).Εχει ετοιμη υποστηριξη για α64(754/940) οπως και για σοκετΑ/478.Φαινεται πολυ καλη λυση με ΑΨΟΓΗ κατ'εμε εμφανιση.Αλλα υποθετω οτι το waterchill kt03 θα ειναι πιο καλο σε ψυξη... Ισως να κανω και λαθος.Το θεμα ειναι οτι εχουν και την ιδια τιμη...

Να κανω και μια ερωτηση στους νεραδες εδω μεσα?Τι μπορει να κανει καποιος για να του βελτιωσει την στοκ ψυξη?

με 200 ευρώ φτιάχνεις καλό κάστομ...

αλλά όχι τόσο εμφανήσιμο... βέβαια γούστα είναι αυτά...

μεγώ λέω ότι με μια άνω του μετρίου αερόψυξη, 200 είναι πολλά για μια μέτρια σε απόδοση υδρόψυξη...

Αρχική απάντηση από Vadergr

.....

Να κανω και μια ερωτηση στους νεραδες εδω μεσα?Τι μπορει να κανει καποιος για να του βελτιωσει την στοκ ψυξη?

Μια extra αντλια και κανενας ανεμιστηρας ισως να βοηθουσαν

Αρχική απάντηση από Voudas

με 200 ευρώ φτιάχνεις καλό κάστομ...

αλλά όχι τόσο εμφανήσιμο... βέβαια γούστα είναι αυτά...

Προσωπικα με ενδιαφερει και η εμφανιση ομως... Δεν θελω ψυγεια απο transit στη μεση του δωματιου, καλωδια να κρεμονται παντου κτλ... Το θεμα ειναι αν μπορεις με τα ιδια φραγκα να κανεις κατι πιο αποδοτικο αλλα,αν οχι πιο εμφανισιμο, τουλαχιστον να ειναι συμμαζεμενο...

:T: :T:

Αρχική απάντηση από unstoppable

Μια extra αντλια και κανενας ανεμιστηρας ισως να βοηθουσαν

Nai βρε.Απλα λεω αν ειναι ευκολο να τοποθετηθουν.Που θα μπει το φαν?Αυτη ειναι εξωτερικη μοναδα...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.