saxon_747 Δημοσιεύτηκε Μάϊος 16, 2004 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Μάϊος 16, 2004 Ειδα το Reserator σε λειτουργεια και ομολογω οτι μου αρεσε αρκετα... Εντελως αθορυβο...Σε P4 2,6c@3,4 εδειξε 27C... (Αsus P4P800 e-DLX, 2*512 Pc3200 Kingston). Bγαινει και καποιο block για vga, οχι ομως και για Ν/Β... Το "τανκ" εχει ενσωματομενη αντλια και γεμιζει με 3 λιτρα.Στο διαταυτα τωρα...1. Στη συγκεκριμενη μητρικη το Ν/B ζεματουσε μετα απο λιγο και αναρωτηθηκα αν θα μπορουσα να βαλω ενα μπλοκ του 11. Να προσθεσω και μια πιο δυνατη αντλια ωστε να ειμαι jj...2. Υποθετω οτι αμα αλλαζα και το block με ενα καλυτερο, πχ 11 (αν και φαινεται αρκετα καλο της Zalman) θα επεφταν και αλλο τα temps... Λεει;Tελος, μηπως θα ηταν προτιμοτερος καποιος αλλος συνδιασμος μεχρι 200; Δεν θελω ομως να ειναι χυμα, αλλα λιγο "τακτοποιημενο"... Link to comment Share on other sites More sharing options...
eleven Μάϊος 16, 2004 #2 Κοινοποίηση Μάϊος 16, 2004 Θα μπορουσες να τα κάνεις ολα αυτά αλλα μαλον θα χρειατεις αντλια .Τα εξτρα μπλοκ θα πρεπει να εχουν αλλαγμενα ρακορ για να ταιριάζουν στις διατομες που εχει το υπόλοιπο σύστημαΤο Reserator νομίζω είναι απο τις καλύτερες προτάσεις αν δεν έχεις πρόβλημα με το χώρο τοποθέτησηςΟι 27 βαθμοί ηταν σε ηρεμία η σε φορτίο και με τι αλλες παραμέτρους?Εχει την δυνατότητα τοποθέτησης σε Α64 χωριί μετατροπές?ΑΠο που έγινε η αγορά του και με ποιό τρόπο?Είναι εύκολο να του ρίξω μια ματιά απο κοντά? Link to comment Share on other sites More sharing options...
saxon_747 Μάϊος 16, 2004 Author #3 Κοινοποίηση Μάϊος 16, 2004 27c Idle , 33-35c full περιπου ... Σε Α64 μπαινει χωρις μετατροπες.Δεν το εχω αγορασει (ακομα), αλλα το ειδα στο Πλαισιο στημενο... Αρα, οπως καταλαβαινεις , δεν εχω πληρη εικονα του προιοντος... (και γι'αυτο ψαχνομαι). Το μονο που καταλαβα σιγουρα ειναι οτι το chipset υποφερει, αφου οταν το αγγιξα ζεματουσε...Απλα αναρωτιεμαι αν αξιζει τα λεφτα του και αν με λιγα παραπανω θα κανω κατι καλυτερο... Link to comment Share on other sites More sharing options...
kostas578 Μάϊος 16, 2004 #4 Κοινοποίηση Μάϊος 16, 2004 Τα λεφτα του πιστευω τα αξιζει για ετοιμη λυση, ειδικα αν δεν εχεις προβλημα με τον χωρο.Ομως μπορεις να κανεις κατι καλυτερο και μαλιστα με λιγοτερα χρηματα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
fanisk Μάϊος 16, 2004 #5 Κοινοποίηση Μάϊος 16, 2004 Υπαρχει καποιο review να δουμε ποσο πιανει full load?Ενδιαφερομαι για P4 3200@3600...Τελικα να παρω αυτο ή να προχωρησω σε custom? Link to comment Share on other sites More sharing options...
odysseas Μάϊος 16, 2004 #6 Κοινοποίηση Μάϊος 16, 2004 Εγώ με το Reserator έχω αυτή τη στιγμήCPU Idle 29CPU Full 38Case 34Temp Δωματίου 25Με Intel P4 2.6 @ 3445Νομίζω ότι είναι πολύ καλό για έτοιμο κιτ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
fanisk Μάϊος 16, 2004 #7 Κοινοποίηση Μάϊος 16, 2004 Οδυσσεα...με τι ειναι μετρημενες αυτες οι θερμοκρασιες?Ρε παιδες...μηπως να παρω αυτο να τελειωνω? Link to comment Share on other sites More sharing options...
voudas Μάϊος 16, 2004 #8 Κοινοποίηση Μάϊος 16, 2004 εντυπωσιακό φαίνεται... αλλά δεν προδιαθέτει σα λογική κατασκευής για φοβερή απόδοση... εδώ βγαίνει λίγο καλύτερο από Thermalrights SP-94 http://www.bit-tech.net/review/315/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
odysseas Μάϊος 16, 2004 #9 Κοινοποίηση Μάϊος 16, 2004 Αρχική απάντηση από fANiS_K [Σήμερα, στις 15:38] Οδυσσεα...με τι ειναι μετρημενες αυτες οι θερμοκρασιες?Ρε παιδες...μηπως να παρω αυτο να τελειωνω? οι θερμοκρασίες CPU είναι όπως τις λέει το Motherboard monitorέχω το Asus P4C800E DeluxeΤο Motherboard monitor λέει Case temp 34 Ενώ ένα ψηφιακ θερμόμετρο που έχω λέει 28Την θερμοκρασία Δωματίου την διαβάζω με το ψηφιακό θερμόμετρο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
fanisk Μάϊος 16, 2004 #10 Κοινοποίηση Μάϊος 16, 2004 Βουδα τωρα εχω sp94...τι να κανω? Zalman ή Custom?Οδυσσεα εχω τη P4C800 deluxe και μου λεει με sp94 και AS5 και enermax@2000rpm(ησυχια!) το Pc Probe 36-37 idle...και το Aerogate 2 με τον αισθητηρα ακριβως στο κεντρο του επεξεργαστη κατω απο τα ποδαρακια 40-41 idle... δηλαδη διαφορα 5 βαθμοι...αλλα σε full η διαφορα περναει τους 10!Το θερμομετρο που το εχεις τοποθετημενο?ΥΓ:Που μενεις? Σκεφτομουν αν κερασω καφε να ερθει να κανουμε μια δοκιμουλα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vadergr Μάϊος 16, 2004 #11 Κοινοποίηση Μάϊος 16, 2004 To ειδα στο πλαισιο και μπηκα στην περιεργεια να κοιταξω για reviews.Το βασικο του προτερημα ειναι οτι δεν εχει ανεμιστηρα και ειναι εντελως αθορυβο,παρα η καλη του ψυξη (χωρις απαραιτητα αυτο να σημαινει κατι).Εχει ετοιμη υποστηριξη για α64(754/940) οπως και για σοκετΑ/478.Φαινεται πολυ καλη λυση με ΑΨΟΓΗ κατ'εμε εμφανιση.Αλλα υποθετω οτι το waterchill kt03 θα ειναι πιο καλο σε ψυξη... Ισως να κανω και λαθος.Το θεμα ειναι οτι εχουν και την ιδια τιμη...Να κανω και μια ερωτηση στους νεραδες εδω μεσα?Τι μπορει να κανει καποιος για να του βελτιωσει την στοκ ψυξη? Link to comment Share on other sites More sharing options...
xrist Μάϊος 16, 2004 #12 Κοινοποίηση Μάϊος 16, 2004 Ποια ειναι η τιμη του ρε παιδια? Link to comment Share on other sites More sharing options...
saxon_747 Μάϊος 16, 2004 Author #13 Κοινοποίηση Μάϊος 16, 2004 200 με το CPU block + 27 to vga block... Link to comment Share on other sites More sharing options...
xrist Μάϊος 16, 2004 #14 Κοινοποίηση Μάϊος 16, 2004 Για φαντασου να το βαλεις μεσα σε ψυγειο τι γινεται!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
voudas Μάϊος 16, 2004 #15 Κοινοποίηση Μάϊος 16, 2004 με 200 ευρώ φτιάχνεις καλό κάστομ...αλλά όχι τόσο εμφανήσιμο... βέβαια γούστα είναι αυτά...μεγώ λέω ότι με μια άνω του μετρίου αερόψυξη, 200 είναι πολλά για μια μέτρια σε απόδοση υδρόψυξη... Link to comment Share on other sites More sharing options...
unstoppable Μάϊος 16, 2004 #16 Κοινοποίηση Μάϊος 16, 2004 Αρχική απάντηση από Vadergr.....Να κανω και μια ερωτηση στους νεραδες εδω μεσα?Τι μπορει να κανει καποιος για να του βελτιωσει την στοκ ψυξη? Μια extra αντλια και κανενας ανεμιστηρας ισως να βοηθουσαν Link to comment Share on other sites More sharing options...
saxon_747 Μάϊος 16, 2004 Author #17 Κοινοποίηση Μάϊος 16, 2004 Αρχική απάντηση από Voudas με 200 ευρώ φτιάχνεις καλό κάστομ... αλλά όχι τόσο εμφανήσιμο... βέβαια γούστα είναι αυτά... Προσωπικα με ενδιαφερει και η εμφανιση ομως... Δεν θελω ψυγεια απο transit στη μεση του δωματιου, καλωδια να κρεμονται παντου κτλ... Το θεμα ειναι αν μπορεις με τα ιδια φραγκα να κανεις κατι πιο αποδοτικο αλλα,αν οχι πιο εμφανισιμο, τουλαχιστον να ειναι συμμαζεμενο... :T: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vadergr Μάϊος 16, 2004 #18 Κοινοποίηση Μάϊος 16, 2004 Αρχική απάντηση από unstoppable Μια extra αντλια και κανενας ανεμιστηρας ισως να βοηθουσαν Nai βρε.Απλα λεω αν ειναι ευκολο να τοποθετηθουν.Που θα μπει το φαν?Αυτη ειναι εξωτερικη μοναδα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
voudas Μάϊος 17, 2004 #19 Κοινοποίηση Μάϊος 17, 2004 ένας τρόπος θα ήταν με κύλινδρο από πλέξι να το περιβάλει (θα φτάνει ως εκεί που τελειώνουν τα φινς) και από πάνω ένα φαν μέσα στον κύλινδρο να ρουφάει... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trooper Μάϊος 17, 2004 #20 Κοινοποίηση Μάϊος 17, 2004 Αρχική απάντηση από saxon_747 200 με το CPU block + 27 to vga block... To πλαίσιο δεν έχει το vga block. Απο πού το βρήκες ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.