Jump to content

Laptop - Δεν έχω εικόνα....

invader_7

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Καλησπέρα, έχω ένα amilo pro v2045 και ξαφνικά μια μέρα όταν πήγα να το ανοίξω η οθόνη έμεινε μαύρη και ακούστηκαν 3 beep , 1 μεγάλο και 2 μικρότερα... τα λεντάκια δουλεύουν κανονικά το ανεμιστηράκι επίσης μια χαρά.

Έλυσα το λάπτοπ και άρχισα τις δοκιμές:

1) σκέτη μητρική χωρίς τίποτα πάνω (ούτε cpu ούτε μπαταρία cmos)

-Η οθόνη γίνεται άσπρη-γκρί ένα ενδιάμεσο χρώμα και δεν ακούγεται κανένας θόρυβος το ανεμιστηράκι δουλεύει

2) μητρική με cpu + cmos

-Η οθόνη γίνεται άσπρη-γκρί ένα ενδιάμεσο χρώμα και δεν ακούγεται κανένας θόρυβος το ανεμιστηράκι δουλεύει

3) μητρική με cpu + cmos + 1 ram (δοκίμασα διάφορα στικς και στα 2 slots)

-Η οθόνη γίνεται άσπρη-γκρί ένα ενδιάμεσο χρώμα και ακούγεται 1 μεγάλο και 2 μικρότερα beep το ανεμιστηράκι δουλεύει

4) μητρική με cpu + cmos + 1 ram + γραφικά (x300 mobility , η δικιά του κάρτα)

ανάβουν μόνο τα λεντάκια το ανεμιστηράκι δεν κάνει τίποτα η οθόνη είναι μαύρη και ακούγεται 1 μεγάλο και 2 μικρότερα beep

5) μητρική με cpu + cmos + 1 ram + γραφικά (NVIDIA P419, ίδιο μέγεθος κάρτας με την x300)

-Η οθόνη μένει μαύρη και δεν ακούγεται κανένας θόρυβος τα λεντάκια ανάβουν κανονικά το ανεμιστηράκι δουλεύει

6) μητρική με cpu + cmos + 1 ram + γραφικά (nVIDIA 8600M, μεγαλύτερο μέγεθος κάρτας με την x300)

-Η οθόνη μένει μαύρη και δεν ακούγεται κανένας θόρυβος , μετά απο 1-2 δευτερόλεπτα το λάπτοπ κλείνει

Δοκίμασα να συνδέσω σε εξωτερική οθόνη την μητρική σε όλες τις παραπάνω περιπτώσεις και δεν είδα φως η οθόνη μένει μαύρη.

απο εδώ είδα ότι οι κάρτες μου είναι type1 και type2 type 2 είναι η 8600Μ

κάρτα γραφικών με βάση όσα δοκίμασες.....απλά θέλει σωστή και πλήρως συμβατή κάρτα.

και γω εκει κατέληξα... αλλά που να βρω κάρτα για να δοκιμάσω , πως να ξέρω ποια να αγοράσω...

Το θέμα μεταφέρθηκε στη σωστή κατηγορία.

Ρίξε μία ματιά κι εδώ: Καρτα στον φουρνο - Page 6

σε ευχαριστώ για το move, όσο για το φούρνο το έχω ακούσει και μάλλον θα το δοκιμάσω

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.