FrOsT Ιανουάριος 23, 2012 #101 Ιανουάριος 23, 2012 SWTOR Patch 1.1 Ilum PvP andhow it failed – roundupΦίλος που παίζαμε wow παλιά μαζι και τώρα παίζει swtor μου ειπεί οτι απο story στο lvling είναι καλό, αλλα εχει προβλήματα του τύπου οι επιλογες που κανείς δεν κάνουν καμιά διάφορα στην εξέλιξη της ιστορίας και οτι οι dark επιλογες έχουν καλήτερα items, οπότε όλοι dark...Αυτο που έχω δει εγω, αν και είναι πολύ νωρίς ακόμα για το παιχνίδι, είναι οτι-Υπάρχουν τρομακτικές διαφορές ανάμεσα στον αριθμό των χαρακτήρων ανάμεσα στα faction, ειδικά για νέο παιχνίδι! Και αποτι φάνηκε δεν το περιμεναν.-Τα animations των χαρακτήρων είναι πολύ μέτρια. -Ναι μιαζει με wow άλλα όποιος το κρίνει απο αυτο είναι το λιγότερο αφελείς, mmorpg και τα δυο φυσικά και έχουν κοινα στοιχεία όπως και το wow ειχε με τα παλιότερα του είδους. -Αν θα κρατισει θα φανεί όταν οι maxlvl θα είναι πολλοί και θα υπάρχει αρκετό περιεχόμενο για να συνεχισουν να παίζουν.Sent from my IDEOS X5 using Tapatalk
zomg Μάρτιος 14, 2012 #102 Μάρτιος 14, 2012 Για όσους περίμεναν πως και πως ένα free trial για να τεστάρουν επιτέλουςτο game, να η ευκαιρία. =)Νew players can dip their toes into Star Wars: The Old Republic this weekend without reaching for their wallets, developer BioWare has announced.Its massive sci-fi MMO is free to play from 5.01am on Thursday morning (UK time) until 7.00am on Monday.All sever types will be available and your character will be saved in the event that you choose to sign up for a full subscription.There are a few restrictions though:You can only progress to lv. 15You can only play in Origin World, Capital World, the Fleet, all Warzones and in your first FlashpointGeneral chat, trade chat and PvP chat will not be availableYou won't be able to use the Galactic Trade Network or trade with other playersYou will only be able to level your Crew Skills ranking to around 40You will not be able to earn Legacy XPhttp://www.swtor.com/weekendpass
Myralis Μάρτιος 14, 2012 #103 Μάρτιος 14, 2012 Φίλος που παίζαμε wow παλιά μαζι και τώρα παίζει swtor μου ειπεί οτι απο story στο lvling είναι καλό, αλλα εχει προβλήματα του τύπου οι επιλογες που κανείς δεν κάνουν καμιά διάφορα στην εξέλιξη της ιστορίας Άλλες φορές κάνουν μικρή διαφορά και βραχυπρόθεσμη (αντί να πρέπει να σκοτώσεις 2 τσιράκια και τον δύσκολο της υπόθεσης, μπορείς με τις επιλογές να πρέπει να σκοτώσεις μόνο τον δύσκολο της υπόθεσης) Άλλες φορές μεγαλύτερη διαφορά και λίγο πιο μακροπρόθεσμη, άφησα έναν Republic Αρχηγό Ομάδας και την ομάδα του να ζήσει, και λίγο αργότερα ήρθε μετά και με βοήθησε να σκοτώσω κάποιον αντίπαλο μου... (και μετά σκότωσα τον αρχηγό και άφησα την ομάδα του ζωντανή :dance3:, μην μας πούνε και "Μαλθακούς"... Και άλλες φορές (τις περισσότερες) η διαφόρα είναι ελάχιστη έως καθόλου.. Ένας παραπάνω διάλογος μπαίνει ενδιάμεσα, ή κάποιο animation με μικρή σημασία μπαίνει κτλ κτλ. και οτι οι dark επιλογες έχουν καλήτερα items, οπότε όλοι dark... Δεν έχω δει να ισχύει κάτι τέτοιο, παρόμοια είναι τα items μεταξύ τους, το αντίστροφο θα έλεγα, ανέβαινα σαν dark από την αρχή και δεν πήρα ποτέ κάτι από τον Dark Vendor γιατί δεν χρειάστηκε. (οι διαφορές είναι σε στυλ, στο lvl 20 από dark μπορείς να πάρεις belt, head και implant ενώ από light, legs, off hand blaster και wrists, στο lvl 30, κάτι άλλο αντίστοιχα.. ) Αυτο που έχω δει εγω, αν και είναι πολύ νωρίς ακόμα για το παιχνίδι, είναι οτι -Υπάρχουν τρομακτικές διαφορές ανάμεσα στον αριθμό των χαρακτήρων ανάμεσα στα faction, ειδικά για νέο παιχνίδι! Και αποτι φάνηκε δεν το περιμεναν. -Τα animations των χαρακτήρων είναι πολύ μέτρια. -Ναι μιαζει με wow άλλα όποιος το κρίνει απο αυτο είναι το λιγότερο αφελείς, mmorpg και τα δυο φυσικά και έχουν κοινα στοιχεία όπως και το wow ειχε με τα παλιότερα του είδους. -Αν θα κρατισει θα φανεί όταν οι maxlvl θα είναι πολλοί και θα υπάρχει αρκετό περιεχόμενο για να συνεχισουν να παίζουν. Συμφωνώ απόλυτα. Επίσης αυτό που πρέπει να πάρουν ΣΟΒΑΡΑ υπόψιν τους είναι ότι η μηχανή τους είναι πολύ κακή και πρέπει να την φτιάξουν, έστω σιγά σιγά, αλλά ... σύντομα. το 2005-2006 που άρχησα WoW, ο Pentιum 4 Prescott @ 3.00 Ghz του 2004, με "απλή" κάρτα γραφικών (δεν θυμάμαι ποια ήταν), έτρεχε σχεδόν άνετα το παιχνίδι (τουλάχιστον έτσι θυμάμαι) σε όλες τις περιπτώσεις, και στα 40m Raids αλλά και στα fights του AV με 30 vs 30 στο ίδιο σημείο (ναι 40 vs 40 ήταν, θα έτρεχαν εκείνη την ώρα). Στο SWTOR, με 1090Τ και 6950 1GB είναι Unplayble στα 20 vs 20 του Illum, ενώ αν έχει κόσμο και φτάνει τα 30-40 άτομα από κάθε πλευρά, απλά φευγεις γιατί δεν παλεύεται. Το δευτερο θέμα είναι τα bugs, η περίοδος χάριτος έχει περάσει και ακόμα και σε Operations και σε Flashpoints υπάρχουν bugs σε πολλά bosses, με αποτέλεσμα να μην μπορούν να ολοκληρωθούν ΠΟΛΛΕΣ φορές.
angel_f Μάρτιος 14, 2012 #104 Μάρτιος 14, 2012 Παιδια εχω 2 pass για 7 μερες test !Οποιος τα θελει ας κανει ποστ να τα δωκω!
mchls Μάρτιος 18, 2012 #105 Μάρτιος 18, 2012 SWTOR Class stories to continue “sooner rather than later”
mchls Μάρτιος 20, 2012 #106 Μάρτιος 20, 2012 Crew skill overhauls and tweaks noted in SWTOR Update 1.2 notesAnother free-to-play weekend for SWTOR starts March 22
mchls Μάρτιος 22, 2012 #107 Μάρτιος 22, 2012 [ame=http://www.youtube.com/watch?v=y6y_1WQAewI]Developer Dispatch: The Legacy System - YouTube[/ame]
mchls Μάρτιος 22, 2012 #108 Μάρτιος 22, 2012 [ame=http://www.youtube.com/watch?v=Ppn89Nc29PQ]StarWars The Old Republic "Hope" Fan Film 2012 - YouTube[/ame]
mchls Μάρτιος 31, 2012 #109 Μάρτιος 31, 2012 SWTOR developer blog discusses PvP changes with update 1.2
mchls Απρίλιος 5, 2012 #112 Απρίλιος 5, 2012 Star Wars: The Old Republic is free to play this weekend
mchls Απρίλιος 13, 2012 #116 Απρίλιος 13, 2012 SWTOR goodies: Tauntaun Ram pet, 30 free days, and free veteran week
mchls Απρίλιος 24, 2012 #117 Απρίλιος 24, 2012 BioWare: SWTOR server mergers a possibility, concurrent users during peak time down
mchls Απρίλιος 25, 2012 #118 Απρίλιος 25, 2012 BioWare: SWTOR subscriber numbers have remained steady
mchls Απρίλιος 29, 2012 #119 Απρίλιος 29, 2012 SWTOR – character transfer system hitting “in early summer,” new playable species teased
mchls Μάϊος 8, 2012 #120 Μάϊος 8, 2012 Star Wars: The Old Republic has lost 400,000 subs since February
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.