filthy_dwarf Νοέμβριος 24, 2011 Author #41 Κοινοποίηση Νοέμβριος 24, 2011 yeah ήρθε και εμένα αυτό. θα κατεβάσουμε 30gb περίπου υπ'όψιν Link to comment Share on other sites More sharing options...
Myralis Νοέμβριος 24, 2011 #42 Κοινοποίηση Νοέμβριος 24, 2011 έχω κατεβάσει ότι μου ζήταγε :S και το ανοίγω κάθε τρεις και λίγο για να κατεβάζει ότι θέλει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
filthy_dwarf Νοέμβριος 24, 2011 Author #43 Κοινοποίηση Νοέμβριος 24, 2011 εμένα κατέβασε έναν client λίγων mb και τίποτε άλλο Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shaman Νοέμβριος 24, 2011 #44 Κοινοποίηση Νοέμβριος 24, 2011 Κι εμένα έχει κατεβάσει αρκετά Gb. Δε μου βγάζει κάτι άλλο για download. Περιμένω απλά να ενεργοποιηθεί το κουμπάκι στις 18:00... Link to comment Share on other sites More sharing options...
angel_f Νοέμβριος 24, 2011 #45 Κοινοποίηση Νοέμβριος 24, 2011 Κατέβηκαν τα +20Gb και μου ήρθε το mail! You’ll be able to begin testing Star Wars™: The Old Republic™ very soon! Your test begins: Friday, Nov. 25 at 10:00AM CSTΑυριο στις 6:00 μμ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aias Νοέμβριος 24, 2011 #46 Κοινοποίηση Νοέμβριος 24, 2011 Κατέβηκαν τα +20Gb και μου ήρθε το mail! You’ll be able to begin testing Star Wars™: The Old Republic™ very soon! Your test begins: Friday, Nov. 25 at 10:00AM CST Αυριο στις 6:00 μμ Δεν ανανεωσα το wow να δουμε τι λεει το star wars Link to comment Share on other sites More sharing options...
filthy_dwarf Νοέμβριος 25, 2011 Author #47 Κοινοποίηση Νοέμβριος 25, 2011 ρε παιδιά εμένα δεν κατεβάζει τίποτα..... απλό install με 35mb Link to comment Share on other sites More sharing options...
angel_f Νοέμβριος 25, 2011 #48 Κοινοποίηση Νοέμβριος 25, 2011 ρε παιδιά εμένα δεν κατεβάζει τίποτα..... απλό install με 35mbTo κατέβασα αυτο , εκανα login και μετα άρχισε να κατεβάζει τα Gb, σου εχει έρθει email οτι επιλεχτηκες για αυτο το beta ΣΚ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
filthy_dwarf Νοέμβριος 25, 2011 Author #49 Κοινοποίηση Νοέμβριος 25, 2011 ναι. δεν κάνει login Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shaman Νοέμβριος 25, 2011 #50 Κοινοποίηση Νοέμβριος 25, 2011 Δες τι παίζει και δε σου κάνει login. Άνοιξε ticket στην ανάγκη. Εδώ έχει τρελό queue στους servers... Θα αναγκαστώ να μπω σε κανένα Γαλλικό PVE... Link to comment Share on other sites More sharing options...
angel_f Νοέμβριος 25, 2011 #51 Κοινοποίηση Νοέμβριος 25, 2011 Δεν με ενθουσίασε... μου φάνηκε βαρετό και κάπως απλοϊκό. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dexter20csgr Νοέμβριος 26, 2011 #52 Κοινοποίηση Νοέμβριος 26, 2011 Δε μου άρεσε καθόλου :hang3: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shaman Νοέμβριος 27, 2011 #53 Κοινοποίηση Νοέμβριος 27, 2011 Λίγο βαρετό μου φάνηκε.Εν τω μεταξύ, ενώ τα cinematics είναι ωραία και σε "ψήνουν", μόλις μπεις in-game φαίνεται λίγο "παιδικό" το όλο στήσιμο/ατμόσφαιρα, κυρίως λόγω γραφικών.Και μετά λένε για το WoW... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Borg Νοέμβριος 27, 2011 #54 Κοινοποίηση Νοέμβριος 27, 2011 Λίγο βαρετό μου φάνηκε.Εν τω μεταξύ, ενώ τα cinematics είναι ωραία και σε "ψήνουν", μόλις μπεις in-game φαίνεται λίγο "παιδικό" το όλο στήσιμο/ατμόσφαιρα, κυρίως λόγω γραφικών.Και μετά λένε για το WoW...coco εγώ με [MENTION=119]Samael[/MENTION] να σου πω την αλήθεια μας άρεσε αρκετάο άλλος μέχρι και collectors το σκέφτεται! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shaman Νοέμβριος 27, 2011 #55 Κοινοποίηση Νοέμβριος 27, 2011 coco εγώ με [MENTION=119]Samael[/MENTION] να σου πω την αλήθεια μας άρεσε αρκετάο άλλος μέχρι και collectors το σκέφτεται!Καλά άμα το πάρετε, μέσα κι εγώ - αλλά δε με βλέπω να κολλάω.Ελπίζω με το γυάλισμα που σίγουρα θα πέσει μέχρι το release, να μου αρέσει περισσότερο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
filthy_dwarf Νοέμβριος 27, 2011 Author #56 Κοινοποίηση Νοέμβριος 27, 2011 εμένα πάλι.... ακόμα δεν το ξεμπλόκαραν. δεν δέχεται με τίποτα τις απαντήσεις μου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Samael Νοέμβριος 28, 2011 #57 Κοινοποίηση Νοέμβριος 28, 2011 Δεν ειναι τπτ super αλλα εχει μερικα στοιχεια που μου αρεσαν πολυ (karma και διαλογοι ala Mass Effect, cinematics πχ).Τα γραφικα δεν ειναι ασχημα, δε ξερω τι περιμεναν να δουν καποιοι, κ σιγουρα θα γινουν καλυτερα στο μελλον μιας κ η μηχανη γραφικων ουσιαστικα τωρα γραφεται. Δεν εχω ιδεα τι γινετε με instances κ groups ακομα.Το GUI θα πρεπει να γινει ποιο ξεκουραστο κ πρακτικο, ολη αυτη η μπλεδουρα δεν ειναι κ οτι ποιο ευχαριστο. Ειναι ολιγον τι κουραστικο στην αρχη τουλαχιστον το θεμα μετακινηση μεσα στις πολεις, τρεχα πανω παρεδωσε το Χ quest, κατεβα στο υπογειο για το Ψ, βγες εξω για το αλλο, ξαναμπες για το παραλλο κτλ. Εκει θελει λιγο δουλεια imo, κ το mount στο 25lvl ειναι καπως αργα. Αν δεν μπορεις να εισαι κ mounted μεσα στις πολεις θα ειναι ξενερωμα.Πολυ θετικο για την ωρα το teleport (ala HS) αλλα κ το spawn point μετα απο θανατο.Εχει βαθος κ πολυπλοκοτητα σα game, νομιζω εχει μελλον. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Borg Νοέμβριος 28, 2011 #58 Κοινοποίηση Νοέμβριος 28, 2011 έκανα χτες το βράδυ το πρώτο instance 4man με tank και ομολογώ ότι το απόλαυσατο παιχνίδι έχει πολύ βάθος και ειδικά αν συλλογιστώ που είναι ακόμα betaσίγουρα σε αυτούς που τους άρεσε το mass effect θα τους αρέσει και αυτό μέχρι ενα βαθμότο μόνο που με κουράζει και εμένα είναι όπως ολα τα mmorpg που εχω δοκιμάσει, ειναι οτι στα αρχικά levels εχει αρκετό περπάτημα (αναμφίβολα πολύ λιγότερο από το wow 2005) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shaman Νοέμβριος 28, 2011 #59 Κοινοποίηση Νοέμβριος 28, 2011 Τα γραφικα δεν ειναι ασχημα, δε ξερω τι περιμεναν να δουν καποιοι, κ σιγουρα θα γινουν καλυτερα στο μελλον μιας κ η μηχανη γραφικων ουσιαστικα τωρα γραφεται. "Κάποιοι" περίμεναν λίγο πιο πωρωτική ατμόσφαιρα... Τα cinematics και οι διάλογοι είναι top, αλλά όταν παίζεις χάνεται η μαγεία, IMHO. Οι χαρακτήρες είναι λίγο "κούτσουρα", ο κόσμος δεν είναι πολύ ζωντανός κλπ.. Ελπίζω να φτιάξει στην πορεία. Το περπάτημα δεν ενοχλεί. Θυμήσου του WoW που λέει ο Borg... Eίχαμε λιώσει τα παπούτσια μας. Βέβαια τώρα γέρασες και μειώθηκαν οι αντοχές σου. Κατανοητόν. Link to comment Share on other sites More sharing options...
QQman Νοέμβριος 29, 2011 #60 Κοινοποίηση Νοέμβριος 29, 2011 It's a star wars, i don't need more reasons to like it Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.