Samael Δεκέμβριος 12, 2011 #81 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 12, 2011 There is no spoon....there is no spoon....Στο τσακ ειμαι να κυλησω.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ison Δεκέμβριος 14, 2011 #82 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 14, 2011 Tα σπαει ...Αληθεια ρε παιδια μπορει να το χαρει καποιος αυτο το παιχνιδι αν δεν εχει πολυ χρονο στην διαθεση του?Πχ 5-6 ωρες την εβδομαδα?κάνω unsubscribe απο το thread. πρέπει αν αντισταθώ... δεν πρέπει να καώ πάλι....There is no spoon....there is no spoon....Στο τσακ ειμαι να κυλησω....Ειχα μπει στην beta και προσωπικα το game μου αρεσει πολυ...δεν προλαβα να μπω σε Instances αλλα εχει ενδιαφερον lore και ο τροπος που κυλανε τα quest με τα In game cinematics ειναι φοβερος.Επαιξα sith warrior αλλα οταν αρχισω καποια στιγμη εννοειτε οτι θα παω inquisitor (daurth maul ftw) ο οποιος μπορει να κανει tank/dps (περισσοτερο Offtank αλλα σε flashpoints τον εχω δει και τανκαρει οποτε ...)Αν ειστε fan του Starwars ....μακρια γιατι θα καειτε ...δεν υπαρχει περιπτωση να μην σας αρεσει το game.Αν ειστε fan των mmo ...προσωπικα το βρηκα στην αρχη ποιο ενδιαφερον απο wow ...βεβαια δεν ξερω τι παιζει σε end game ακομα....Εχει αρκετα πραγματα βελτιωμενα σε σχεση με το wow (πχ auto aoe loot) κανεις loot ενα corpse και περνεις και οτι εχει διπλα του απο αλλα kills ...τερμα τα 500 click για να Lootaris...σαν να μην εφτανε αυτο αν και τοτε δεν την παλευετε να lootarete ....τα mobs οταν πεθανουν "χρωματιζονται" αναλογα με το loot που ριχνουν...πχ αν ειναι πρασινα θα ξερετε οτι εχει μεσα green item ΠΡΙΝ το lootarete ...μπλε item αν ειναι μπλε κλπ...wtb it @ wowΕτσι αν δεν θελετε να γεμισετε γκρι items απλα κανετε Loot οτι βλεπετε απο πρασινο και πανω.Ενα μικρο μειον ειναι οτι προς το παρων δεν υπαρχουν ui mods και παιζει με το default uι...το οποιο ευτυχως ειναι λειτουργικο εως ενα σημειο...θα ηθελα περισσοτερες επιλογες αλλα για αρχη ειναι μια χαρα.Οσο για το χρονο που ρωταει ο vader...στην beta επαιξα περιπου 5-6 ωρες και εφτασα lvl 9 (κανωντας skip τα cinematics απο καποιο σημειο και μετα...θελω να τα απολαυσω στο κανονικο Launch)...το θεμα δεν ειναι ο χρονος που μπορεις να παιξεις...το θεμα ειναι οτι ΘΑ ΘΕΣ να παιξεις ασταματητα.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Myralis Δεκέμβριος 14, 2011 #83 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 14, 2011 "I stayed up hoping to get early access to SWTOR, then I took an arrow in the knee. " Link to comment Share on other sites More sharing options...
dexter20csgr Δεκέμβριος 14, 2011 #84 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 14, 2011 Αν ειστε fan του Starwars ....μακρια γιατι θα καειτε ...δεν υπαρχει περιπτωση να μην σας αρεσει το game. Sorry ρε φίλε αλλά διαφωνώ Είναι θέμα γούστου και αισθητικής το αν θα σου αρέσει το game. Εγώ είμαι huge huge fan του Star Wars (όχι μόνο των ταινιών αλλά και των διαφόρων comics που βγαίνουν κατά καιρούς) αλλά δε μου άρεσε καθόλου η αισθητική του SWTOR. Ναι , καταλαβαίνω ότι το story διαδραματίζεται a long long time ago από τις ταινίες αλλά και πάλι... Δεν μπορώ να βλέπω καρτούν jedi Schwarzeneger (δε μου άρεσε ποτέ το Clone Wars cartoon) με μεταλλικές πανοπλίες μέσα από τις ρόμπες. Έχουν φέρει, κατα τη γνώμη μου, πλέον το star wars σε ένα επίπεδο ώστε να μπορεί να το κατανοήσει και να διασκεδάσει μαζί του μέχρι και ένα δεκάχρονο. Χαρακτηριστικό παράδειγμα cartoon τύπου Clone Wars, games τύπου star wars lego και φυσικά ορδές jedi και sith sto mmo της bioware.Θα προτιμούσα να φτύνω αίμαι για να γίνω force sensitive και στη συνέχεια jedi padawan...Insert Mega bows @ SW galaxies, το οποίο Galaxies έπεσε εν τέλει ΚΑΙ αυτό θύμα της user/noob friendliness όταν και ακυρώσανε το σύστημα με το Force Sensitivity. Anyway θα παρακολουθώ την πορεία του game αλλά δε θα με δείτε στους servers... -Χεστήκαμε -ΠΟΙΟΣ ΤΟ ΕΙΠΕ ΑΥΤΟ ;;; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trooper Δεκέμβριος 18, 2011 #85 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 18, 2011 Ξεκίνησα κι εγώ προχτές το early game access αφου έκανα preorder. Μεχρι στιγμής είμαι level 12 Sith Warrior, εχω πάει στην κεντρική πόλη και εχω κάνει πολλά quests και λίγο pvp. Το παιχνίδι μου άρεσει πάρα πολύ, ειναι πολύ προσεγμένο, η ατμόσφαιρα ειναι φανταστική, μουσική τέλεια. Μέχρι στιγμής δεν έχει κολήσει καθόλου ούτε έχω δει καποιο bug, εχει πολύ κόσμο online.Καιρό είχα να δώ ενα τόσο προσεγμένο mmo (και έχω δοκιμάσει πολλά!). Το pvp του μου άρεσε πολύ, έχει μερικα πολύ έξυπνα πράγματα.Σιγουρα προς το παρόν wow στο συρτάρι και βλέπουμε! Οσοι ειναι επιρρεπείς σε mmo, μακριά! Θα κολήσετε! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shaman Δεκέμβριος 18, 2011 #86 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 18, 2011 Λέω κι εγώ... Που είναι αυτό το σιγανό ποταμάκι... Κι ο άλλος σιγανοποταμάκης ο zyx;; Πού να είναι; Δοκιμάζει όλα τα rogue-like race/class combos VS. όλα τα υπόλοιπα race/class combos του παιχνιδιού σε 1vs1, 2vs2 etc. PvP πριν γράψει τη γνώμη του; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Helly Δεκέμβριος 18, 2011 #87 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 18, 2011 Απο τα video που εχω δει μεχρι στιγμης βλεπω πολυ hype towards πιτσιρακαρια και κρατω πισινη.Καθως ειμαι σκληροπυρηνικος οπαδος StarWars.Για κανα τριμηνο θα απεχω για να δω αν θα πιασει η οχι.Μια φορα την πατησαμε με Everquest 2 και μια με Αge of Conan,μην τριτωσει το κακο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
denz Δεκέμβριος 20, 2011 #88 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 20, 2011 Κανένα trial θα έχουμε να δούμε κι εμείς τι παίζει; Το πήρε σήμερα ένας φίλος και ήλπιζα μπας και έχει trial key για friend (οπως εκανε το WoW και καλα) αλλα τιποτα... ουτε βιβλιαρακι ειχε, μόνο 3 cd και ένα χαρτί με το original cdkey. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nephiλiμ Δεκέμβριος 20, 2011 #89 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 20, 2011 Λογικα θα παιξει trial σε λιγο καιρο αφου κανουν σουμα αν "τσουλαει" το γκεημ ή οχι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
denz Δεκέμβριος 20, 2011 #90 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 20, 2011 Θέλω help επειγόντως, χρειάζεται να έχει και gamecard από την αρχή για να παίξει; Λέει ότι δίνει 30days gametime με το registration πάνω στο κουτί, πως μπορώ να το ενεργοποιήσω, χωρίς να τρέχω να βάζω gamecard; edit. Έκανα το γνωστό τρικ με add χρεωστικής κάρτας για 1month subscription και μόλις ενεργοποιήθηκαν οι 30 μέρες την αφαίρεσα και μπήκε κανονικά το game! Link to comment Share on other sites More sharing options...
FrOsT Δεκέμβριος 20, 2011 #91 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 20, 2011 Λογικα θα παιξει trial σε λιγο καιρο αφου κανουν σουμα αν "τσουλαει" το γκεημ ή οχι.Θα παίξει trial όταν θα χαλαρώσουν οι γεμάτοι servers. Link to comment Share on other sites More sharing options...
angel_f Δεκέμβριος 22, 2011 #92 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 22, 2011 Εχω καεί...Ξεκίνησα Sith inquisitor - assassin και με εχει καθηλώσει το game...Πολυ καλό story πολυ ωραία γραφικά, εξαιρετική η ιδεα ligth - dark side επιλογής διαλόγων.Παιζω μια βδομάδα ~3 ωρες την ημέρα και ειμαι lvl 15 ( σα να αργεί λιγο ) και πρέπει να πας 25 για mount:wall: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shaman Ιανουάριος 20, 2012 #93 Κοινοποίηση Ιανουάριος 20, 2012 What's On the Horizon for Star Wars: The Old Republic? - PC News at IGN Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nephiλiμ Ιανουάριος 20, 2012 #94 Κοινοποίηση Ιανουάριος 20, 2012 Τσουλαει δαυτο ή θα παει f2p συντομα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
FrOsT Ιανουάριος 20, 2012 #95 Κοινοποίηση Ιανουάριος 20, 2012 Εσείς που παίζετε, τι πατάτα κάνανε με το pvp στο patch 1.1 και τους κράζουν στα forums;Sent from my IDEOS X5 using Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vadergr Ιανουάριος 20, 2012 #96 Κοινοποίηση Ιανουάριος 20, 2012 Ti ειναι mount και pvp ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
FrOsT Ιανουάριος 20, 2012 #97 Κοινοποίηση Ιανουάριος 20, 2012 Ti ειναι mount και pvp ? Mount: αυτο που καβαλας και ταξιδεύεις γρηγορότερα. Pvp: player vs player Sent from my IDEOS X5 using Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
angel_f Ιανουάριος 21, 2012 #98 Κοινοποίηση Ιανουάριος 21, 2012 Προσωπικά το λιώνω... ειναι άξιος διάδοχος του WOW κατά τη γνώμη μου αλλα θέλει πολλές διορθώσεις ακομα, και το WOW οταν βγήκε δεν ηταν στο σημερινό του επίπεδο. Ενα αρνητικό ειναι οτι εχουν πόλους server και εχει ο κάθε ενας λίγο κόσμο για το μεγεθος του κόσμου... ως αποτέλεσμα να βλέπεις οτι εισαι στον ιδιο πλανήτη με 50-100 παιχτες ταυτόχρονα Στο pvp δεν κατάλαβα διαφορά μετα το pach αλλα θελει πολυ δουλειά ακόμα. Απο story ειναι πολυ δυνατό, γενικά μου αρέσει και θα το συνεχιστώ Link to comment Share on other sites More sharing options...
filthy_dwarf Ιανουάριος 23, 2012 Author #99 Κοινοποίηση Ιανουάριος 23, 2012 αχ τι ήθελα και ξαναμπήκα στο thread! Link to comment Share on other sites More sharing options...
atome Ιανουάριος 23, 2012 #100 Κοινοποίηση Ιανουάριος 23, 2012 για την ωρα καλα παει το game τουλαχιστον το storyline εχει δωσει καλα δειγματα και σε κραταει να το συνεχισεις..τωρα αργοτερα δεν ξερω τι θα γινει οταν τελειωσει και γινετε πολυ λογος γιαυτο, επισης ενα αρνητικο ειναι στην beta εκδοση λειτουργουσαν τα high textures pack και στην final release τα βγαλανε γτ συμφωνα με την Bioware θελει τρομερα απαιτητικο pc, δηλαδη ο πραγραμματισμος τους ειναι για τον @@@@..ειναι νωρις ακομη πιστευω μετα απο ενα 6μηνο τουλαχιστον θα εχουμε καλυτερη εικονα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.