Jump to content

Star Wars: The Οld Republic

filthy_dwarf

Recommended Posts

"Κάποιοι" περίμεναν λίγο πιο πωρωτική ατμόσφαιρα... :p

Τα cinematics και οι διάλογοι είναι top, αλλά όταν παίζεις χάνεται η μαγεία, IMHO.

Οι χαρακτήρες είναι λίγο "κούτσουρα", ο κόσμος δεν είναι πολύ ζωντανός κλπ..

Ελπίζω να φτιάξει στην πορεία.

Το περπάτημα δεν ενοχλεί. Θυμήσου του WoW που λέει ο Borg... Eίχαμε λιώσει τα παπούτσια μας. Βέβαια τώρα γέρασες και μειώθηκαν οι αντοχές σου. Κατανοητόν. :p

Beta ειναι for far seir! Δε περιμενα να δω ατμοσφαιρα, κ δεν ειδα. Εχει ενα felling ξυλινο που λες κ συ, αλλα θεωρω οτι ειναι κουσουρι της beta. Αλλα ναι, γερασα κ δεν εχω υπομονη για περπατημα κ χασιμο χρονου.... :fun:

• Replies 164
  • Created
  • Last Reply

Έπαιξα 3 μέρες, πολύ την παρασκευή λιγότερο τις υπόλοιπες.

Περιμενα να δω Storyline και το είδα, περίμενα να μπω σε μια ατμόσφαιρα και μπήκα. Ήξερα τι να περιμένω όταν διάλεγα Warrior Sith και το βρήκα.

Τώρα σχόλια:

Τα γραφικά δεν είναι τρομερά, ίσως γιατί δεν είναι DX11, ίσως γιατί θέλουν να είναι playable και από παλιότερα μηχανήματα, είναι λίγο καρτουνίστικα, αλλά λιγότερο από το WoW. Δεν το κατακρίνω όμως, και εξηγώ, αυτή την στιγμή το WoW είναι δικαιολογημένα ο βασιλιάς των MMO, αν θες να τον χτυπήσεις, αναγκαστικά θα πάρεις και κάποια στοιχεία του, όταν κανένα MMO με πολύ ανώτερα γραφικά δεν κατάφερε να το χτυπήσει μου φαίνεται μια δικαιολογημένη επιλογή.

Animations, μου άρεσαν αρκετά, δεν τρελάθηκα, αλλά μου άρεσαν. Όταν το toon καθόταν ακίνητο, ήταν πολύ ακίνητο, δεν έκανε κάποια κινησούλα, δεν ανέπνεε, αυτό δεν μου άρεσε και ελπίζω να το αλλάξουν. Από την άλλη, αν είχες κάποιο target, και έτρεχες πέρα δώθε, το toon είχε στραμένο το κεφάλι προς το target, αυτό μου άρεσε.

Missions/Quests, μου άρεσαν, δεν ήταν WoW, "Καλημέρα ο τύπος απέναντι μου έκλεψε τα γουρούνια φέρε μου 10 στομάχογούρουνα πίσω" ή "δεν έχω μούρα να φτιάξω πίτα, μάζεψε 15 και φέρτα", ήταν "o Sith Lord τάδε έφτιαξε ανεξάρτητο φρούριο και γυρνάει εναντίον άλλων Sith, πάνε σκότωσε τον γιο του για να τον πιέσουμε".

Bugs είχε, αλλά όχι τρομερά πράγματα.

20 Δεκεμβρίου είναι η έναρξη.

Πάντως εμένα μου άρεσε σε beta μορφή. Οικείο από το wow και αν δώσουν μεγαλύτερο βάρος στις συνέπειες από την επιλογή light/dark side θα έχει και μια πινελιά πρωτοτυπίας που μόνο το σύμπαν του SW μπορεί να δώσει!

• 2 weeks later...

Πολλά.. πάρα πολλά. Αυριο παω να πάρω από το Πλαίσιο την απλή έκδοση μου.

Κανονικά αρχίζει 20 του μηνός, Για Early access θα άνοιγε στις 15, και το πήγαν 13.

Πότε θα μπει ο καθένας με ΕΑ εξαρτάται από πότε έκανε redeem τον Pre-order code του, και θα ειδοποιηθεί με mail πριν κατάλληλα.

Παρήγγειλα από play.com εχθές το βράδυ.

Την απλή έκδοση στα €50 γιατί τα €150 είναι πάρα πολλά αλλά και δεν υπάρχουν και αντίτυπα της συλλεκτικής πια.

Θα γίνει κάνα guild από μέλη του thelab σε συγκεκριμένο σέρβερ;

Tα σπαει ...

Αληθεια ρε παιδια μπορει να το χαρει καποιος αυτο το παιχνιδι αν δεν εχει πολυ χρονο στην διαθεση του?Πχ 5-6 ωρες την εβδομαδα?

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.