Jump to content

Star Wars: The Οld Republic

filthy_dwarf

Recommended Posts

• Replies 164
  • Created
  • Last Reply

Λίγο βαρετό μου φάνηκε.

Εν τω μεταξύ, ενώ τα cinematics είναι ωραία και σε "ψήνουν", μόλις μπεις in-game φαίνεται λίγο "παιδικό" το όλο στήσιμο/ατμόσφαιρα, κυρίως λόγω γραφικών.

Και μετά λένε για το WoW...

Λίγο βαρετό μου φάνηκε.

Εν τω μεταξύ, ενώ τα cinematics είναι ωραία και σε "ψήνουν", μόλις μπεις in-game φαίνεται λίγο "παιδικό" το όλο στήσιμο/ατμόσφαιρα, κυρίως λόγω γραφικών.

Και μετά λένε για το WoW...

coco εγώ με [MENTION=119]Samael[/MENTION] να σου πω την αλήθεια μας άρεσε αρκετά

ο άλλος μέχρι και collectors το σκέφτεται!

coco εγώ με [MENTION=119]Samael[/MENTION] να σου πω την αλήθεια μας άρεσε αρκετά

ο άλλος μέχρι και collectors το σκέφτεται!

Καλά άμα το πάρετε, μέσα κι εγώ - αλλά δε με βλέπω να κολλάω.

Ελπίζω με το γυάλισμα που σίγουρα θα πέσει μέχρι το release, να μου αρέσει περισσότερο.

Δεν ειναι τπτ super αλλα εχει μερικα στοιχεια που μου αρεσαν πολυ (karma και διαλογοι ala Mass Effect, cinematics πχ).

Τα γραφικα δεν ειναι ασχημα, δε ξερω τι περιμεναν να δουν καποιοι, κ σιγουρα θα γινουν καλυτερα στο μελλον μιας κ η μηχανη γραφικων ουσιαστικα τωρα γραφεται.

Δεν εχω ιδεα τι γινετε με instances κ groups ακομα.

Το GUI θα πρεπει να γινει ποιο ξεκουραστο κ πρακτικο, ολη αυτη η μπλεδουρα δεν ειναι κ οτι ποιο ευχαριστο.

Ειναι ολιγον τι κουραστικο στην αρχη τουλαχιστον το θεμα μετακινηση μεσα στις πολεις, τρεχα πανω παρεδωσε το Χ quest, κατεβα στο υπογειο για το Ψ, βγες εξω για το αλλο, ξαναμπες για το παραλλο κτλ. Εκει θελει λιγο δουλεια imo, κ το mount στο 25lvl ειναι καπως αργα. Αν δεν μπορεις να εισαι κ mounted μεσα στις πολεις θα ειναι ξενερωμα.

Πολυ θετικο για την ωρα το teleport (ala HS) αλλα κ το spawn point μετα απο θανατο.

Εχει βαθος κ πολυπλοκοτητα σα game, νομιζω εχει μελλον.

έκανα χτες το βράδυ το πρώτο instance 4man με tank και ομολογώ ότι το απόλαυσα

το παιχνίδι έχει πολύ βάθος και ειδικά αν συλλογιστώ που είναι ακόμα beta

σίγουρα σε αυτούς που τους άρεσε το mass effect θα τους αρέσει και αυτό μέχρι ενα βαθμό

το μόνο που με κουράζει και εμένα είναι όπως ολα τα mmorpg που εχω δοκιμάσει, ειναι οτι στα αρχικά levels εχει αρκετό περπάτημα (αναμφίβολα πολύ λιγότερο από το wow 2005)

Τα γραφικα δεν ειναι ασχημα, δε ξερω τι περιμεναν να δουν καποιοι, κ σιγουρα θα γινουν καλυτερα στο μελλον μιας κ η μηχανη γραφικων ουσιαστικα τωρα γραφεται.

"Κάποιοι" περίμεναν λίγο πιο πωρωτική ατμόσφαιρα... :p

Τα cinematics και οι διάλογοι είναι top, αλλά όταν παίζεις χάνεται η μαγεία, IMHO.

Οι χαρακτήρες είναι λίγο "κούτσουρα", ο κόσμος δεν είναι πολύ ζωντανός κλπ..

Ελπίζω να φτιάξει στην πορεία.

Το περπάτημα δεν ενοχλεί. Θυμήσου του WoW που λέει ο Borg... Eίχαμε λιώσει τα παπούτσια μας. Βέβαια τώρα γέρασες και μειώθηκαν οι αντοχές σου. Κατανοητόν. :p

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.