filthy_dwarf Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 8, 2011 #1 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 8, 2011 Δεν βρήκα πουθενά θέμα για το game οπότε here we go. The old Republic swtor για συντομία είναι το νέο mmorpg παιχνίδι της Lucas Arts σε συνεργασία με την Bioware που έχει κάνει και τα Knights of the old Republic που πολλοί αγαπήσαμε. Η κυκλοφορία του προβλέπεται μετά το καλοκαίρι του 2011, και χρονικά διαδραματίζεται περίπου 3500 χρόνια πριν τις ταινίες και 300 μετά τα Knights of the old republic (kotor). Η Bioware υπόσχεται μια ολοκαίνουργια εμπειρία στα mmorpg ( καλά αυτά μας τα παν και άλλοι) με πραγματική συνεργασία των παιχτών και φανταστικά cinematics. εγώ το περιμένω σαν τρελός πόσοι θα παίξετε;
Myralis Απρίλιος 8, 2011 #2 Απρίλιος 8, 2011 Εγώ, ακόμα και αν δεν το παίζει το (παλίο) PC μου θα το αγοράσω σίγουρα, και θα κάνω ban το μικρότερο αδερφάκι μου από το δωμάτιο του..Αν έχεις κάνει λογαριασμό στο Star Wars: The Old Republic ή το διαβάζεις θα ξέρεις ότι ήδη μπορείς να φτιάξεις guild και να έχεις κόσμο μέσα σε αυτήν από το site τους. Το Guild μου στο WoW είναι γενικά gamers και ήδη έφτιαξαν guild εκεί.Η ημερόμηνία κυκλοφορίας νόμιζα ήταν για .. τώρα, πριν το καλοκαίρι, πότε άλλαξε?Επίσης ξέρεις τίποτα για System Requirements?Ναι το περιμένω σαν τρελός.
filthy_dwarf Απρίλιος 8, 2011 Author #3 Απρίλιος 8, 2011 Σεπτέμβρη αν δεν κάνω λάθοςγια τα spec τώρα δεν έχει ανακοινωθεί τίποτα.
Dolly Απρίλιος 13, 2011 #4 Απρίλιος 13, 2011 Εγώ θα το δοκιμάσω σίγουρα μπάς και αφήσω ποτέ το wow.Αν και ακόμα ούτε το Conan ούτε το άλλο super hyped ..... (ξεχνάω το όνομα του μαμώ το πρωί μου) με κανανε να το αφήσω.Ελπίζω να είναι προσεγμένο γιατι με τα star wars μεγαλώσαμε! Αν τώρα δεν έρθει το καλοκαίρι και έρθει προς xmas, tough luck γιατί τότε καραδοκεί diablo 3...
filthy_dwarf Απρίλιος 13, 2011 Author #6 Απρίλιος 13, 2011 και εγώ για trooper/bounty hunter σκέφτομαι, αλλά βλέπουμε μέχρι τότε
Vadergr Ιούλιος 30, 2011 #7 Ιούλιος 30, 2011 Eπεθδη λένε οτι βγαίνει τον Αυγουστο να κανω μια ηλιθια ερωτηση μιας και δεν εχω παιξει ποτε online rpg?Τετοιου ειδους παιχνιδια τι ειδους ενασχοληση απαιτουν?Πχ φτιαχνω εναν χαρακτηρα.Παιζω σημερα 2-3 ωρες αλλα μετα ξαναπαιζω μετα απο 2 μερες, θα συμβει κάτι?Με dsl που κλειδωνει στα 10 θα εχω θεμα?
Periklis_pap Ιούλιος 30, 2011 #8 Ιούλιος 30, 2011 Eπεθδη λένε οτι βγαίνει τον Αυγουστο να κανω μια ηλιθια ερωτηση μιας και δεν εχω παιξει ποτε online rpg?Τετοιου ειδους παιχνιδια τι ειδους ενασχοληση απαιτουν?Πχ φτιαχνω εναν χαρακτηρα.Παιζω σημερα 2-3 ωρες αλλα μετα ξαναπαιζω μετα απο 2 μερες, θα συμβει κάτι?Με dsl που κλειδωνει στα 10 θα εχω θεμα?Με τη σύνδεση σου στο internt δεν θα έχεις κανένα πρόβλημα. Τώρα όσο αφορά την άλλη ερώτηση, μπορείς να διαθέσεις όσο χρόνο θέλεις, κάποιοι παίζουν με τις ώρες κάθε μέρα κάποιοι λίγες ώρες την εβδομάδα. Από WoW που έπαιζα μπορώ να σου πω πως ήθελε να αφιερώνεις αρκετό χρόνο για να μαζέψεις καλό εξοπλισμό κτλπ.
Volrath Ιούλιος 30, 2011 #9 Ιούλιος 30, 2011 Τετοιου ειδους παιχνιδια τι ειδους ενασχοληση απαιτουν?Δεν εχει απαιτήσεις στο χρόνο που θα χρειαστεί να διαθέσεις. Η μόνη περίπτωση που σε ενδιαφέρει αυτό είναι άμα παίζεις με άλλα άτομα, οπότε οι χαρακτήρες αυτών που θα ασχολούνται περισσότερο θα αναπτύσονται (περισσότερα lvl/xp/αντικέιμενα/οτιδήποτε) περισσότερο.Πχ φτιαχνω εναν χαρακτηρα.Παιζω σημερα 2-3 ωρες αλλα μετα ξαναπαιζω μετα απο 2 μερες, θα συμβει κάτι?Θα βρεις τον χαρακτήρα σου εκεί που τον είχες αφήσει. Αυτό όμως δε σημαίνει ότι ο κόσμος θα μείνει σταθερός. Μπορεί να έχουν συμβεί κάποιες αλλαγές στο περιβάλλον. Π.χ. να άρχισε/τέλειωσε κάποιο timed event κτλ.Με dsl που κλειδωνει στα 10 θα εχω θεμα? Κανένα. Οι απαιτήσεις σε bandwidth είναι μηδαμηνές. Ακόμαι και με 128kbps πιστεύω ότι θα είσουν καλυμένος.
Myralis Αύγουστος 2, 2011 #10 Αύγουστος 2, 2011 Το pre-order είναι έξω εδώ και κάποιες μέρες, με το pre-order ηλεκτρονικά ξέρω τι να περιμένω, με το pre-order από το Πλαίσιο να μπλεξω αν θέλω να είμαι σίγουρος ότι θα παίξω νωρίς?
filthy_dwarf Αύγουστος 2, 2011 Author #11 Αύγουστος 2, 2011 αν θες Sony και καλά να παίξεις όσο το δυνατόν νωρίτερα go digital
Myralis Αύγουστος 2, 2011 #12 Αύγουστος 2, 2011 Δεν ειναι θέμα σόνυ και καλά.. είναι ότι για αυτό το κάνεις pre-order.Αλλά και το κουτάκι είναι ωραίο να το έχεις, official λένε ότι γίνεται και pre-order και physical copy, αλλά δεν ξέρω το πλαίσιο τι θα κάνει
Eldal Αύγουστος 21, 2011 #14 Αύγουστος 21, 2011 Δυστυχώς Πλαίσιο, Multirama στα pre orders δεν τα καταφέρνουν. Εγώ παίζω στην Αλεξ/πολη και από πλαίσιο μου ήρθε το WOTLK με 2 μέρες καθυστέρηση (όλο το guild είχε πάρει κανά 2-3 lvls) ενώ για το Cataclysm από multirama απλά δεν ήρθε ποτέ και το πήρα digital τελικά.
Eldal Αύγουστος 21, 2011 #15 Αύγουστος 21, 2011 Αν πάλι δεν θέλεις sony και καλά να παίξεις από την πρώτη μέρα τότε νομίζω πλαίσιο σε καλύπτει.
Romethor Αύγουστος 29, 2011 #16 Αύγουστος 29, 2011 Εγώ "τσίμπησα" το pre-order για το Collectors edition από Multirama...Μπορώ να πω ότι το περιμένω με πολύ ανυπομονησία μιας και από ότι παρακολουθώ από το site του Star Wars μου φαίνεται ένα πολλά υποσχόμενο mmo-rpg game!! Άντε να δούμε αν θα με κάνει αυτό να ξεκολλήσω από το World Of Warcraft
Myralis Σεπτέμβριος 24, 2011 #17 Σεπτέμβριος 24, 2011 Release Date 22/12/2011Star Wars: The Old Republic | News, Updates, Developer BlogsΧαρούμενα Χριστούγεννα για ΠΟΛΥ κόσμο...
filthy_dwarf Νοέμβριος 12, 2011 Author #18 Νοέμβριος 12, 2011 Your account has been selected to participate in an upcoming Star Wars™: The Old Republic™ Beta Weekend Test. If you have previously tested or are currently participating in an ongoing test, you will be invited again. Additional details for this upcoming test will be announced soon.As part of this test, we will be partnering with games industry sites to distribute additional beta codes as necessary. This will help ensure we meet our population goals, so we can effectively stress test our servers in preparation for launch. Please do not acquire and redeem one of these codes as it could jeopardize your ability to participate in this test.
atome Νοέμβριος 12, 2011 #19 Νοέμβριος 12, 2011 μια απο τα ιδια και εγω για beta tester...για να δουμε τι θα δουμε πολλα ακουγονται-διαβαζονται στο νετ ,με αρνητικα σχολια..
filthy_dwarf Νοέμβριος 12, 2011 Author #20 Νοέμβριος 12, 2011 δεν έχω πλέον σκοπό να το αγοράσω γιατί δεν έχω χρόνο για mmo. για να δω όμως τι λέει η beta από πρώτο χέρι
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.