St3lioSs Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 8, 2011 #1 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 8, 2011 (Καταρχάς με συγχωρείτε για τους αγγλικούς χαρακτήρες, αλλα έχω πρόβλημα, θα εξηγήσω παρακάτω...) Σήμερα το μεσημέρι, αφού γύρισα από το σχολειό, ανοίγω τον υπολογιστή. Ανοίγω και το router, και κάθομαι στο pc. Όλα καλά k ωραία, μέχρι που μπαίνω στο user μου. Πάω να μπω σε ένα παιχνίδι (συγκεκριμένα Warcraft 3) και εκεί παγώνει η οθόνη, εμφανίζοντας ακριβώς στην μέση, σε ένα τετραγωνάκι 3x3(εκατοστά) μερικές κάθετες θολές γραμμές. Πατάω esc, τίποτα. Πατάω ctrl-alt-del, τίποτα. Ctrl-esc τίποτα. Alt-F4 tpt. Το κουμπί για την επιφάνεια εργασιών, τίποτα... Κάνω restart από κάτω. Ανοίγει ξανά το pc και αυτήν την φορα οι ίδιες θολές γραμμές σε όλη την οθόνη. Δεν μπόρεσα να βρω κάποιο ανάλογο πρόβλημα στο internet. Σε μια παρόμοια περίπτωση που βρήκα, οι λύσεις που προτείνουν είναι να ελέγξω τα βύσματα της οθόνης. Τα έβγαλα, τα ξανά έβαλα, τίποτα. Και το χειρότερο είναι ότι, όταν μου βγάζει τις επιλογές "Ασφαλής λειτουργία" "Ασφαλής λειτουργία με υποστήριξη δικτύου" ktlp ktlp, αν πατήσω "Συνεχίσει Windows, με το που πάει να κάνει φόρτωση των Windows, η οθόνη κλείνει από μονη της. Είναι σαν ο υπολογιστής να είναι κλειστός, μονο που είναι ανοιχτός. Και το παράξενο είναι, ότι άμα πατήσω "Ασφαλής λειτουργία" η "Ασφαλής λειτουργία με δίκτυο" η οθόνη λειτουργεί κανονικά. Στην ασφαλή λειτουργία είμαι τώρα, και για αυτό οι αγγλικοί χαρακτήρες. Δεν με αφήνει να αλλάξω γλώσσα... Η οθόνη μου είναι αυτή Και το πρόβλημα κάπως έτσι μονο που οι γραμμές δεν είναι μαύρες, δηλαδή δεν υπάρχουν καμένα pixels, είναι λίγο πιο λεπτές, βρίσκονται σε τριάδες η τετράδες από ότι θυμάμαι και είναι σε όλη την οθόνη.
Wizard! Απρίλιος 8, 2011 #2 Απρίλιος 8, 2011 Απεγκατέστησε τους οδηγούς της οθόνης και βάλε τους καινούριους που θα κατεβάσεις ξανά από το ανάλογο site (nVidia / ATI)
Myralis Απρίλιος 8, 2011 #4 Απρίλιος 8, 2011 Για αρχή κανε reinstall τους drivers της κάρτας γραφικών, και τρέξε memtest. Αν δεν φτιάξει και δεν εντοπίσεις πρόβλημα στην μνήμη, δες για bad sectors στον σκληρό και κάνε reinstall ότι drivers εχεις
cabdik Απρίλιος 8, 2011 #5 Απρίλιος 8, 2011 την οθονη -ετσι για σιγουρια- την δοκιμασες καπου αλλου να δεις αν παιζει κανονικα?
St3lioSs Απρίλιος 8, 2011 Author #6 Απρίλιος 8, 2011 Αν δεν φτιάξει και δεν εντοπίσεις πρόβλημα στην μνήμη, δες για bad sectors στον σκληρό και κάνε reinstall ότι drivers εχεις Αν και δεν πολύ κατάλαβα τι είναι οι bad sectors, θα κάνω reinstall τους driversτην οθονη -ετσι για σιγουρια- την δοκιμασες καπου αλλου να δεις αν παιζει κανονικα? Που θα μπορούσα να δοκιμάσω την οθόνη? Ένα pc έχω στο σπίτι.Ευχαριστώ για τις συμβουλές πάντως.
cabdik Απρίλιος 8, 2011 #7 Απρίλιος 8, 2011 ειτε να την πας σε πισι φιλου, ειτε με ενα λαπτοπ φιλου να την συνδεσεις και να δεις αν παιζει κανονικα...!
SirDiman Απρίλιος 8, 2011 #8 Απρίλιος 8, 2011 Βασικα γραφε με ελληνικα γιατι ειναι ενάντια στους κανονες του φορουμ τα greeklish
St3lioSs Απρίλιος 8, 2011 Author #9 Απρίλιος 8, 2011 Εξελίξεις στον χώρο της οθόνης μου! ... Με το που άνοιξα τον Η/Υ μου έβγαλε κλασσικά τις αχνές μπλε κάθετες γραμμές που έβγαζε και το μεσημέρι, και μόλις φόρτωσε τα Windows, αναβόσβησε για λίγο και μου έβγαλε το σπαστικό μπλε παραθυράκι στην μέση της οθόνης, το οποίο γράφει τα εξής "ΣΗΜΑ ΕΚΤΟΣ ΟΡΙΩΝ27.9kHz / 53Hz" Τί είναι πάλι τούτο... Γκούγκλαρα το σήμα εκτός ορίων, και βρήκα ένα σωρό ανάλογα θέματα, με το ίδιο πρόβλημα πάνω κάτω, και κατα σύμπτωση, όλα τα προβλήματα ήταν σε οθόνες LG (τυχαίο?). By the way δεν έκανα ακόμα install τους drivers που μου προτείνατεΑ και μήπως φταίει το παιχνίδι (warcraft 3)? Γιατί μόλις γύρισα σπίτι η αδερφή μου έπαιζε κανονικά στο πσ... Και μόλις πήγα να συνδεθώ στο Battle.net (προϋπόθεση για να παίξω στο ίντερνετ) ξανακολλάει...
dpolal Απρίλιος 8, 2011 #10 Απρίλιος 8, 2011 H ανάλυση που προσπαθεί να σηκώσει η οθόνη σου όταν πάει να φορτώσει το παιχνίδι είναι εκτός των ορίων της. Κοίτα τις ρυθμίσεις του παιχνιδιού. Αν δεν βγάλεις άκρη ρώτα την αδερφή σου, αυτή φαίνεται να ξέρει καλύτερα... :p:p
astrolabos Απρίλιος 8, 2011 #11 Απρίλιος 8, 2011 (Katarxas me sygxwreite gia tous agglikous xarakthres, alla exw provlima, tha eksigisw parakatw...)Greeklish Converter - Convert greek characters into Latin, Greeklish conversion
St3lioSs Απρίλιος 8, 2011 Author #12 Απρίλιος 8, 2011 Αν δεν βγάλεις άκρη ρώτα την αδερφή σου, αυτή φαίνεται να ξέρει καλύτερα... :p:p χαχαχαχααχχαχα. Και άμα φταίνε οι ρυθμίσεις του παιχνιδιού, γιατί δεν μου έβγαζε το πρόβλημα νωρίτερα, ή γιατί κολλάει το σύστημα και μετά από ρισταρτ? Τελωσπάντων, θα εγκαταστήσω τους δραϊβερς και θα δω τι θα γίνει.
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.