xrist Δημοσιεύτηκε Μάϊος 16, 2004 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Μάϊος 16, 2004 Ρε παιδια παιρνω ενα υποπτο email απο καποιον Madgreekman με επισυναψη καποιο αρχειο.Δεν το ανοιγω, το σβηνω και μου ξαναρχετε.Ξερει κανεις τιποτα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Makis Hourdakis Μάϊος 16, 2004 #2 Κοινοποίηση Μάϊος 16, 2004 Θέμα; Link to comment Share on other sites More sharing options...
xrist Μάϊος 16, 2004 Author #3 Κοινοποίηση Μάϊος 16, 2004 Αρχική απάντηση από Makis Hourdakis Θέμα; Στην αρχη ειχε θεμα 'Protection'και μετα ''Τhank you'' Link to comment Share on other sites More sharing options...
ram-raider Μάϊος 16, 2004 #4 Κοινοποίηση Μάϊος 16, 2004 Αρχική απάντηση από xrist22 Στην αρχη ειχε θεμα 'Protection'και μετα ''Τhank you'' Δοκιμασε κανενα online scan Mcaffee or Norton Ελπιζω να εχεις ενα απο τα 2. Επισης σβησε ολα τα cookies τα temp internet files και το History πριν το κανειςκαλη τυχη και ενημερωσε.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
xrist Μάϊος 16, 2004 Author #5 Κοινοποίηση Μάϊος 16, 2004 Αρχική απάντηση από ram-raider Δοκιμασε κανενα online scan Mcaffee or Norton Ελπιζω να εχεις ενα απο τα 2. Επισης σβησε ολα τα cookies τα temp internet files και το History πριν το κανειςκαλη τυχη και ενημερωσε.. Ηδη τα εχω κανει αυτα ram-raider και δεν εχω καποιο προβλημα.Απλα ανοιξα το θεμα για ενημερωση αλλα και να δω αν πηρε κανενας αλλος τετοιο μηνυμα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dfragos Μάϊος 16, 2004 #6 Κοινοποίηση Μάϊος 16, 2004 Βασικά, τώρα τελευταία γίνεται χαμός με τους ιούς στο νετ. Απλά σβήνε τα mail. Κάθε μέρα θα λάβω 1-2 τέτοια μαιλ.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zarras Μάϊος 16, 2004 #7 Κοινοποίηση Μάϊος 16, 2004 scannaρε το .... Mcaffee - Norton Link to comment Share on other sites More sharing options...
voudas Μάϊος 16, 2004 #8 Κοινοποίηση Μάϊος 16, 2004 εγώ λαμβάνω πάνω από 40 μαιλς με ιούς καθημερινά... Link to comment Share on other sites More sharing options...
fanisk Μάϊος 16, 2004 #9 Κοινοποίηση Μάϊος 16, 2004 Παιδες.... στο mail της HOL ειχα να μπω απο ταν εφυγα για διακοπες το Πασχα μονο...δηλαδη 15 μερες...μεσα σε 15 μερες ειχα πανω απο 2000 email...μου πηρε κανενα μισαωρο να τα διαγραψω ολα...Ειδικα η Hol μου εχει σπασει τα νευρα...καθημερινα ερχονται παρα πολλα με επισυναψη αρχειων...απο τσοντοσελιδες(που δεν μπαινω) και απο κατι ασχετα...ακομα και απο το TheLab μου ειχε ερθει!!!!!!!Για αυτο προσοχη σε οσα email εχουν επισυννημενα αρχεια...οταν θα βλεπεις τιτλους οπωςMail recipientTransaction failedThank youHi!"£$%^&Και αλλα πολλα...να τα διαγραφεις αμεσως! Link to comment Share on other sites More sharing options...
yanni Μάϊος 16, 2004 #10 Κοινοποίηση Μάϊος 16, 2004 Ότι δεν ξέρεις DELETE. Έτσι απλά. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mortisboy Μάϊος 16, 2004 #11 Κοινοποίηση Μάϊος 16, 2004 Υπαρχει ενα μικρο utility που σου επιτρεπει απλος να δεις τα mail σου στον provider και να διαγραψεις οποια θεςπριν ανοιξεις καποιο προγραμμα και κατεβουν στο pc σου!!click me Link to comment Share on other sites More sharing options...
vgiozo Μάϊος 17, 2004 #12 Κοινοποίηση Μάϊος 17, 2004 ακομα και απο το TheLab μου ειχε ερθει Μήπως έχεις επιλέξει να ενημερώνεσαι με mail, όταν λαμβάνεις pm;; Δύσκολο να ήρθε απ' το the lab και να είναι μήνυμα με ιό... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.