xristos00 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 7, 2011 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 7, 2011 το απογευμα προσπαθησα να μπω στον λογαριασμο μου στο facebook,αλλα οταν εκανα log in μου βγαζει το παρακατω μυνημα: Ο λογαριασμός δεν είναι διαθέσιμος. Ο λογαριασμός σας είναι προσωρινά μη διαθέσιμος λόγω συντήρησης του ιστοτόπου. Θα είναι διαθέσιμος ξανά εντός ολίγων ωρών. Ζητούμε συγγνώμη για την ενόχληση. τι ειναι αυτο? μου το εχουν hackarei? η δεν θα ειναι ξανα διαθεσιμος ο λογαργιασμος μου? σας παρακαλω πειτε μου!!:hm::hm: Link to comment Share on other sites More sharing options...
JeRiChO Απρίλιος 7, 2011 #2 Κοινοποίηση Απρίλιος 7, 2011 το απογευμα προσπαθησα να μπω στον λογαριασμο μου στο facebook,αλλα οταν εκανα log in μου βγαζει το παρακατω μυνημα:Ο λογαριασμός δεν είναι διαθέσιμος. Ο λογαριασμός σας είναι προσωρινά μη διαθέσιμος λόγω συντήρησης του ιστοτόπου. Θα είναι διαθέσιμος ξανά εντός ολίγων ωρών. Ζητούμε συγγνώμη για την ενόχληση. τι ειναι αυτο? μου το εχουν hackarei? η δεν θα ειναι ξανα διαθεσιμος ο λογαργιασμος μου? σας παρακαλω πειτε μου!!:hm::hm: Αυτα τα ειδες?Τι μανια εχετε παθει ολοι με το να σας χακεψουν το facebook.:fist: Link to comment Share on other sites More sharing options...
PetrosD Απρίλιος 8, 2011 #3 Κοινοποίηση Απρίλιος 8, 2011 Τι μανια εχετε παθει ολοι με το να σας χακεψουν το facebook.:fist:Ο μαγελύτερος φόβος για πολλούς!![ame=http://www.youtube.com/watch?v=mvepYYNjfBk]YouTube - Facebook - Off[/ame] Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nick61 Απρίλιος 8, 2011 #4 Κοινοποίηση Απρίλιος 8, 2011 ο φίλος μοιάζει να ειναι καμενος με το facebook ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.