xristos00 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 7, 2011 #1 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 7, 2011 το απογευμα προσπαθησα να μπω στον λογαριασμο μου στο facebook,αλλα οταν εκανα log in μου βγαζει το παρακατω μυνημα: Ο λογαριασμός δεν είναι διαθέσιμος. Ο λογαριασμός σας είναι προσωρινά μη διαθέσιμος λόγω συντήρησης του ιστοτόπου. Θα είναι διαθέσιμος ξανά εντός ολίγων ωρών. Ζητούμε συγγνώμη για την ενόχληση. τι ειναι αυτο? μου το εχουν hackarei? η δεν θα ειναι ξανα διαθεσιμος ο λογαργιασμος μου? σας παρακαλω πειτε μου!!:hm::hm:
JeRiChO Απρίλιος 7, 2011 #2 Απρίλιος 7, 2011 το απογευμα προσπαθησα να μπω στον λογαριασμο μου στο facebook,αλλα οταν εκανα log in μου βγαζει το παρακατω μυνημα:Ο λογαριασμός δεν είναι διαθέσιμος. Ο λογαριασμός σας είναι προσωρινά μη διαθέσιμος λόγω συντήρησης του ιστοτόπου. Θα είναι διαθέσιμος ξανά εντός ολίγων ωρών. Ζητούμε συγγνώμη για την ενόχληση. τι ειναι αυτο? μου το εχουν hackarei? η δεν θα ειναι ξανα διαθεσιμος ο λογαργιασμος μου? σας παρακαλω πειτε μου!!:hm::hm: Αυτα τα ειδες?Τι μανια εχετε παθει ολοι με το να σας χακεψουν το facebook.:fist:
PetrosD Απρίλιος 8, 2011 #3 Απρίλιος 8, 2011 Τι μανια εχετε παθει ολοι με το να σας χακεψουν το facebook.:fist:Ο μαγελύτερος φόβος για πολλούς!![ame=http://www.youtube.com/watch?v=mvepYYNjfBk]YouTube - Facebook - Off[/ame]
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.