Tsakonas Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 7, 2011 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 7, 2011 Οh haiΕχω σε λαπετοπε με βιστα ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΖΩΤΙΚΗ εφαρμογη VPN ,ειχα ΟΤΕΝΕΤ με ρουτερ AG241 λειτουργουσε ολα καλα κελαηδουσανε τα πουλια χορευε ο ντολης κλπ.Εβαλα hol,router alcatel lucent cellpipe η εφαρμογη προσπαθει να συνδεθει τρωω συνεχως πορτα μηνυμα "the remote peer is no longer responding".Δεν αλλαξα ρυθμισεις κλπ,το ρουτερ το λετουργω με τις ντεφωλτε ρυθμισεις.Δεν εχει φαηργουωλ το νεο ρουτερ ,πειτε καμμια λυση γιατι θα ψοφησω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
YDinopoulos Απρίλιος 7, 2011 #2 Κοινοποίηση Απρίλιος 7, 2011 Μπας κ πρεπει να προωθησεις καμια πορτα στο πισι σου ; Δες τα σετινγκς στο παλιο μηχανημα κ συγκρινε ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
NoDsl Απρίλιος 7, 2011 #3 Κοινοποίηση Απρίλιος 7, 2011 βάλε το AG241 και το άλλο καύτοΡυθμίσεις PPPoE, username: guest@hol.gr Pass guest και έπαιξες Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aias Απρίλιος 7, 2011 #4 Κοινοποίηση Απρίλιος 7, 2011 βάλε το AG241 και το άλλο καύτοΡυθμίσεις PPPoE, username: guest@hol.gr Pass guest και έπαιξεςκαι αν δεν παιξει με guest@hol.gr//guest ,παρε στην hol να σου δωσουν user/pass Link to comment Share on other sites More sharing options...
NoDsl Απρίλιος 7, 2011 #5 Κοινοποίηση Απρίλιος 7, 2011 Σπάνιο αλλά σωστή παρατήρηση Link to comment Share on other sites More sharing options...
CmoS Απρίλιος 7, 2011 #6 Κοινοποίηση Απρίλιος 7, 2011 sorry αλλα που κολαει το quest account της HOL με το VPN ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
NoDsl Απρίλιος 7, 2011 #7 Κοινοποίηση Απρίλιος 7, 2011 Είναι υψηλή ραπτική αυτή που συζητάμε Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tsakonas Απρίλιος 8, 2011 Author #8 Κοινοποίηση Απρίλιος 8, 2011 δουλεψε.Ελπιζω να ειναι συμβατο με τσοντες.Εισαι θεος. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tsakonas Οκτώβριος 23, 2011 Author #9 Κοινοποίηση Οκτώβριος 23, 2011 Τι ρουτερ να παρω τωρα που χαλασε το AG241 και να μην μου βγαζει το προβλημα που βγαει το αλκατελ??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
wesker Οκτώβριος 23, 2011 #10 Κοινοποίηση Οκτώβριος 23, 2011 Τι ρουτερ να παρω τωρα που χαλασε το AG241 και να μην μου βγαζει το προβλημα που βγαει το αλκατελ???Δοκίμασε κάποιο Netgear Τσακ. Εγώ έχω το DGN2200 και είναι τέρας σταθερότητας. Και με το VPN δεν έχω ακούσει απο κανέναν κάποιο πρόβλημα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Periklis_pap Οκτώβριος 26, 2011 #11 Κοινοποίηση Οκτώβριος 26, 2011 Yup get a Netgear σκυλιά είναι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
YDinopoulos Οκτώβριος 26, 2011 #12 Κοινοποίηση Οκτώβριος 26, 2011 Ποσα θες να δωκεις? Netgear ειναι καλα, Draytek ακομα καλυτερα και Cisco μαμανε... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.