Jump to content

Αποριες σχετικα με νεο φοιτητικο connx

Dant3

Recommended Posts

Εκανα καινουργια φοιτητικη συνδεση 24αρα connx.σημερα πηρα τον εξοπλισμο και τα συνδεσα.δεν εχω ακομα ιντερνετ αλλα θελω τα σχολια σας σχετικα με τα χαρακτηριστικα.πρωτον το snr margin τι ειναι και ποσο ειναι το νορμαλ?μου εδωσαν ενα router huawei :p λεει τιποτα η ειναι χαλια?το παιδι εκει μου ειπε οτι ειναι καλο,γιατι το εχει δοκιμασει...

αυτα προς το παρον...τα υπολοιπα οταν ερθει και το ιντερνετ και κανω τις απαραιτητες μετρησεις.

post-12158-1416075134,2517_thumb.jpg

το margin παίζει αναλόγως την εταιρία, στον οτε ειναι συνήθως γύρω στο 9...το attenuation οσο μικρότερο είναι τόσο το καλύερο, για παράδειγμα ο αδερφός μου με 24αρα οτε κέντρο λάρισα παιζει γυρω στο 15 και κλειδώνει στα 19mbps περίπου, εγώ με hol παιζω margin 11 και attenuation 45 και κλειδώνω στα 5800-6000. Τώρα, για την γραμμή σου και το κλείδωμα σου είσαι μια χαρά πιστεύω, το μόνο που με προβληματίζει είναι οτι είσαι σε G.dmt, που θα έπρεπε λογικά να ήταν adsl2+.. κοιταξε το λίγο και πές μας τι νούμερα παίρνεις με την αλλαγή..θεωρητικά, βάση του θορύβου της γραμμής σου, σύμφωνα με το ADSL2+ Maximum Speed Calculator - ADSLgr.com κλειδώνεις μια χαρά..

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.