winters Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 7, 2011 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 7, 2011 Όποιος ξέρει κάποια που να κάνει καλή δουλειά ας το πεί τώρα, ειδάλλως ας σωπάσει για πάντα.(Κατί mail θέλω να τραβήξω, οπότε δεν θα μου πάρουν πολλά ε; ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
oxide Απρίλιος 7, 2011 #2 Κοινοποίηση Απρίλιος 7, 2011 Είναι ακριβή ιστορία από όσο ξέρω και δεν νομίζω να παίζει ρόλο η "ποσότητα" των δεδομένων στην χρέωση...τώρα σωπαίνω για πάντα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Volrath Απρίλιος 7, 2011 #3 Κοινοποίηση Απρίλιος 7, 2011 Δεν νομίζω ότι θα μπορέσουν να ξεχωρίσουν τα δεδεομένα -δλδ να ανακτήσουν κάτι συγκεκριμένο. Σε φίλο μου, του πήραν 350 (ναι 350ευρά!) για ανάκτηση των δεδομένων σε έναν 640ρι δίσκο. Τώρα άμα τον έπιασαν κορόιδο δε ξέρω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
o polonos Απρίλιος 7, 2011 #4 Κοινοποίηση Απρίλιος 7, 2011 Δεν νομίζω ότι θα μπορέσουν να ξεχωρίσουν τα δεδεομένα -δλδ να ανακτήσουν κάτι συγκεκριμένο. Σε φίλο μου, του πήραν 350 (ναι 350ευρά!) για ανάκτηση των δεδομένων σε έναν 640ρι δίσκο. Τώρα άμα τον έπιασαν κορόιδο δε ξέρω.Λιγα του πηραν.Εχω δει κ 780ε για 250gb data. Τωρα δεν εχω καποιον αξιοπιστο στα υπ'οψην Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wizard! Απρίλιος 7, 2011 #5 Κοινοποίηση Απρίλιος 7, 2011 www.ntl.gr Link to comment Share on other sites More sharing options...
winters Απρίλιος 7, 2011 Author #6 Κοινοποίηση Απρίλιος 7, 2011 120GB είναι ο σκληρός :/www.nlt.grΛογικά στον morti θα πάω, απλά να έχω και μια εναλλακτική. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wizard! Απρίλιος 7, 2011 #7 Κοινοποίηση Απρίλιος 7, 2011 Γνωρίζω κι έναν τύπο στου Παπάγου που κάνει ανάλογη δουλειά, αλλά:Είναι αγενέστατος, βρωμιάρης, δεν κόβει αποδείξεις και δεν του έχω καμία εμπιστοσύνη στο ότι δεν ψαχουλεύει τους δίσκους και παίρνει από μέσα ότι βρει ακόμα και προσωπικά. Link to comment Share on other sites More sharing options...
eloydark Απρίλιος 7, 2011 #8 Κοινοποίηση Απρίλιος 7, 2011 Γνωρίζω κι έναν τύπο στου Παπάγου που κάνει ανάλογη δουλειά, αλλά:Είναι αγενέστατος, βρωμιάρης, δεν κόβει αποδείξεις και δεν του έχω καμία εμπιστοσύνη στο ότι δεν ψαχουλεύει τους δίσκους και παίρνει από μέσα ότι βρει ακόμα και προσωπικά. Άρα τον προτείνεις; :dance3: Link to comment Share on other sites More sharing options...
winters Απρίλιος 7, 2011 Author #9 Κοινοποίηση Απρίλιος 7, 2011 Γνωρίζω κι έναν τύπο στου Παπάγου που κάνει ανάλογη δουλειά, αλλά:Είναι αγενέστατος, βρωμιάρης, δεν κόβει αποδείξεις και δεν του έχω καμία εμπιστοσύνη στο ότι δεν ψαχουλεύει τους δίσκους και παίρνει από μέσα ότι βρει ακόμα και προσωπικά.thanks man!!! Γιατί ο δίσκος είναι του θείου μου, και κάπως έμαθε για αυτόν στου παπάγου και θα τον πήγαινε εκεί!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoMaR Απρίλιος 7, 2011 #10 Κοινοποίηση Απρίλιος 7, 2011 www.nlt.gr υπαρχει λογος που εμενα δε μου ανοιγει η σελιδα ; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gorbi_gr Απρίλιος 7, 2011 #11 Κοινοποίηση Απρίλιος 7, 2011 εγώ θα σου πρότεινα να δοκιμάσεις το software GetDataBack. εμένα με έχει σώσει πολλές φορές! και αν θυμάμαι καλά έχει και trial οπότε μπορείς να δοκιμάσεις χωρις να δώσεις φράγγο... Link to comment Share on other sites More sharing options...
PetrosD Απρίλιος 7, 2011 #12 Κοινοποίηση Απρίλιος 7, 2011 Φαντάζομαι ότι για να λέει "νεκρός δίσκος", ο δίσκος είναι ΝΕΚΡΟΣ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
hayabusa Απρίλιος 7, 2011 #13 Κοινοποίηση Απρίλιος 7, 2011 υπαρχει λογος που εμενα δε μου ανοιγει η σελιδα ; Ούτε εμένα μου ανοίγει Πάντως, για τη μια στις χίλιες που ο δίσκος ανάβει (και ας μην αναγνωρίζεται) και εάν δεν έχει ήδη δοκιμάσει το GetData Back και το file scavenger εμένα με έχουν βοηθήσει αρκετά ορισμένες φορές. Link to comment Share on other sites More sharing options...
giorgos th. Απρίλιος 7, 2011 #14 Κοινοποίηση Απρίλιος 7, 2011 υπαρχει λογος που εμενα δε μου ανοιγει η σελιδα ; No nlt.gr αλλα www.ntl.gr :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tsene Απρίλιος 7, 2011 #15 Κοινοποίηση Απρίλιος 7, 2011 Και κάτι από την OktabitΑνάκτηση δεδομένων, σε συνεργασία με τη Seagate Link to comment Share on other sites More sharing options...
MicAn Απρίλιος 8, 2011 #16 Κοινοποίηση Απρίλιος 8, 2011 www.northwind.grΕπαγγελματίες και αξιόποιστοι. Οι εντυπώσεις μου γενικά πολύ καλές από την συνεργασία μαζί τους. Link to comment Share on other sites More sharing options...
goku_dbz Απρίλιος 8, 2011 #17 Κοινοποίηση Απρίλιος 8, 2011 Και κάτι από την OktabitΑνάκτηση δεδομένων, σε συνεργασία με τη Seagateεπειδη το σκεφτομαι να στειλω εναν δισκο με προβλημα που εχω....μπορεις να αναλυσεις λιγο το προβλημα που ειχες, λιγο τις τιμες και γενικα την ολη εξυπηρετηση... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tsene Απρίλιος 8, 2011 #18 Κοινοποίηση Απρίλιος 8, 2011 επειδη το σκεφτομαι να στειλω εναν δισκο με προβλημα που εχω....μπορεις να αναλυσεις λιγο το προβλημα που ειχες, λιγο τις τιμες και γενικα την ολη εξυπηρετηση...Δυστυχώς δεν έχω εμπειρία από πρώτο χέρι.Κάνε μια ερώτηση στο φόρουμ για να σου απαντήσει κάποιος που έκανε ανάκτηση. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.