Jump to content

Εταιρία/Τεχνικός για άνακτηση δεδομένων από νεκρό σκληρό

winters

Recommended Posts

Όποιος ξέρει κάποια που να κάνει καλή δουλειά ας το πεί τώρα, ειδάλλως ας σωπάσει για πάντα.

(Κατί mail θέλω να τραβήξω, οπότε δεν θα μου πάρουν πολλά ε; )

Δεν νομίζω ότι θα μπορέσουν να ξεχωρίσουν τα δεδεομένα -δλδ να ανακτήσουν κάτι συγκεκριμένο. Σε φίλο μου, του πήραν 350 (ναι 350ευρά!) για ανάκτηση των δεδομένων σε έναν 640ρι δίσκο. Τώρα άμα τον έπιασαν κορόιδο δε ξέρω.

Δεν νομίζω ότι θα μπορέσουν να ξεχωρίσουν τα δεδεομένα -δλδ να ανακτήσουν κάτι συγκεκριμένο. Σε φίλο μου, του πήραν 350 (ναι 350ευρά!) για ανάκτηση των δεδομένων σε έναν 640ρι δίσκο. Τώρα άμα τον έπιασαν κορόιδο δε ξέρω.

Λιγα του πηραν.

Εχω δει κ 780ε για 250gb data.

Τωρα δεν εχω καποιον αξιοπιστο στα υπ'οψην

Γνωρίζω κι έναν τύπο στου Παπάγου που κάνει ανάλογη δουλειά, αλλά:

Είναι αγενέστατος, βρωμιάρης, δεν κόβει αποδείξεις και δεν του έχω καμία εμπιστοσύνη στο ότι δεν ψαχουλεύει τους δίσκους και παίρνει από μέσα ότι βρει ακόμα και προσωπικά.

Είναι αγενέστατος, βρωμιάρης, δεν κόβει αποδείξεις και δεν του έχω καμία εμπιστοσύνη στο ότι δεν ψαχουλεύει τους δίσκους και παίρνει από μέσα ότι βρει ακόμα και προσωπικά.

Άρα τον προτείνεις; :dance3::tomato::p

thanks man!!! Γιατί ο δίσκος είναι του θείου μου, και κάπως έμαθε για αυτόν στου παπάγου και θα τον πήγαινε εκεί!!

εγώ θα σου πρότεινα να δοκιμάσεις το software GetDataBack. εμένα με έχει σώσει πολλές φορές! και αν θυμάμαι καλά έχει και trial οπότε μπορείς να δοκιμάσεις χωρις να δώσεις φράγγο...

υπαρχει λογος που εμενα δε μου ανοιγει η σελιδα ; :p

Ούτε εμένα μου ανοίγει :hmm:

Πάντως, για τη μια στις χίλιες που ο δίσκος ανάβει (και ας μην αναγνωρίζεται) και εάν δεν έχει ήδη δοκιμάσει το GetData Back και το file scavenger εμένα με έχουν βοηθήσει αρκετά ορισμένες φορές.

επειδη το σκεφτομαι να στειλω εναν δισκο με προβλημα που εχω....μπορεις να αναλυσεις λιγο το προβλημα που ειχες, λιγο τις τιμες και γενικα την ολη εξυπηρετηση...

επειδη το σκεφτομαι να στειλω εναν δισκο με προβλημα που εχω....μπορεις να αναλυσεις λιγο το προβλημα που ειχες, λιγο τις τιμες και γενικα την ολη εξυπηρετηση...

Δυστυχώς δεν έχω εμπειρία από πρώτο χέρι.

Κάνε μια ερώτηση στο φόρουμ για να σου απαντήσει κάποιος που έκανε ανάκτηση.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.