Κοπρίτης Μάϊος 16, 2004 #61 Κοινοποίηση Μάϊος 16, 2004 Αρχική απάντηση από RootX [Σήμερα, στις 01:30] Προσωπικά, μόνο το κομμάτι των τούρκων μου άρεσε... κανένα άλλο.... στην αρχη μου αρεσε και μενα, ξεκινησε καλα...αλλα μετα καταλαβαινει κανεις ευκολα οτι τα παλικαρακια απλα ειχαν μελετησει καλα , videoclips των Limp Bizkit & No Doubt,πεταξαν και ενα βαλκανικο πνευστο που κιαυτο μετα γυρισε σε ψιλοριενταλ...(αφου πουλαει-παει με ολα)και ρεφρεν αλλα idlewild και εδεσε το γλυκο....τραγουδακια σουπερμαρκετ σε διαγωνισμο διπλωματιας επιπεδου καφενειου!γιαυτο και εχουμε σαν νικητρια την κακογουστη 19χρονη Ζηνα με το μπαλετο της συμφορας:sick: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trooper Μάϊος 16, 2004 #62 Κοινοποίηση Μάϊος 16, 2004 Εμενα μου άρεσε το κομμάτι της Ρουσλάνα. Θα μου πείτε, γουστα είναι αυτα. Αλλα οπως ακουγα τα κομμάτια, έλεγα, ή θα το πάρουμε, ή θα χάσουμε απο τους Ουκρανούς. Παντως εαν δεν είχαν τόσες χώρες να τους βοηθήσουν σίγουρα θα παίρναμε πρώτη θέση. 87% τηλεθέαση, 4 εκατομ. κόσμος είδε την eurovision. Αντε, μια Βανδή του χρόνου με καλό κομμάτι και το πήραμε Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.