Κοπρίτης Μάϊος 16, 2004 #61 Μάϊος 16, 2004 Αρχική απάντηση από RootX [Σήμερα, στις 01:30] Προσωπικά, μόνο το κομμάτι των τούρκων μου άρεσε... κανένα άλλο.... στην αρχη μου αρεσε και μενα, ξεκινησε καλα...αλλα μετα καταλαβαινει κανεις ευκολα οτι τα παλικαρακια απλα ειχαν μελετησει καλα , videoclips των Limp Bizkit & No Doubt,πεταξαν και ενα βαλκανικο πνευστο που κιαυτο μετα γυρισε σε ψιλοριενταλ...(αφου πουλαει-παει με ολα)και ρεφρεν αλλα idlewild και εδεσε το γλυκο....τραγουδακια σουπερμαρκετ σε διαγωνισμο διπλωματιας επιπεδου καφενειου!γιαυτο και εχουμε σαν νικητρια την κακογουστη 19χρονη Ζηνα με το μπαλετο της συμφορας:sick:
Trooper Μάϊος 16, 2004 #62 Μάϊος 16, 2004 Εμενα μου άρεσε το κομμάτι της Ρουσλάνα. Θα μου πείτε, γουστα είναι αυτα. Αλλα οπως ακουγα τα κομμάτια, έλεγα, ή θα το πάρουμε, ή θα χάσουμε απο τους Ουκρανούς. Παντως εαν δεν είχαν τόσες χώρες να τους βοηθήσουν σίγουρα θα παίρναμε πρώτη θέση. 87% τηλεθέαση, 4 εκατομ. κόσμος είδε την eurovision. Αντε, μια Βανδή του χρόνου με καλό κομμάτι και το πήραμε
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.