Jump to content

Αυγουστος στην Αθηνα

ram-raider

Recommended Posts

• Replies 61
  • Created
  • Last Reply
Αρχική απάντηση από jax7480 [Σήμερα, στις 01:40]

Πηγαινε σε ενα ποστ που εχεις κανει, και εκει που αναφερει, αναφορα στον διαχειριστη \IP :logged (ειναι κατω απο την υπογραφη σου)απο κατω εχει 2 επιλογες. Quote και διορθωση. Αν πατησεις πανω στην διορθωση μπορεις να αλλαξεις εντελως το ποστ σου ή ακομα και να το σβησεις αν θελεις.

Ευχαριστω

Αρχική απάντηση από cherryman [Σήμερα, στις 01:43]

Όσο οι γυναίκες απαραίτητα περνάνε και από την ηλικία των 8-15, τότε πάντα θα ζει και θα βασιλεύει ο Ρουβάς και ο κάθε κουβάς.

Εντάξει είπα μαλ@κία εδώ και να με συγχωρέσουν οι θηλυκές υπάρξεις του φόρουμ. Φταίει και το τι μας πλασάρουν ως διασκέδαση και τι απώτερο σκοπό έχει αυτό. Γιατί το τραγούδι και κάθε μορφής τέχνη είναι για να ανυψώνει το πνεύμα. Ε ο Σάκης και Νότης και ο κάθε μην χαρακτηρίσω με τίποτα θεία τώρα, δεν κάνουν αυτό το πράγμα.

για μενα οι σερβοι πηρανε ψηφους που δεν αξιζε το κομματι ουτε με σφαιρες. Καλυτεροι ητανε οι Τουρκοι. Και τελικα υπαρχει λυση για να το παρουμε. Να στειλουμε Ρουβα με συνθεση Καρβελα (γραφει πιασαρικα κομματια πως να το κανουμε!)

Aφου δεν μπορεσε να το πάρει ο ΣΑΚΗΣ δεν πρλοκειτε κανεις να το παρει ..........

Ο Σακης θεωρείτε ο καλήτερος Ελληνικος Τραγουδιστής...

Ευτυχώς δεν νομίζω να θεωρείτε ο πιο καλός τραγουδιστής.. και ευτυχώς

Οι καλοί τραγουδιστές μένουν στην αφάνεια.

Απλά το πνεύμα του Σάκη ταιριάζει πολύ με το ύφος της Eurovision

αν βαλουμε ολους τους Ελληνες τραγουδιστες και ψηφισουμε ο Ρουβας θα παρει τους περισσοτερους ψήφους αντε και καμια Βανδη Βισση απο γυναίκες...

Αρχική απάντηση από cherryman

Γιατί το τραγούδι και κάθε μορφής τέχνη είναι για να ανυψώνει το πνεύμα. Ε ο Σάκης και Νότης και ο κάθε μην χαρακτηρίσω με τίποτα θεία τώρα, δεν κάνουν αυτό το πράγμα.

Φιλε Cherry ελπιζω οτι μιλας καθαρα προσωπικα και οχι γενικα γιατι δεν θελω να πιστευω πως νομιζεις οτι αυτο ισχυει για ολους. Το αν και ποσο ανυψωνεται το πνευμα του καθενος με το ειδος της μουσικης που ακουει δεν νομιζω οτι μπορεις να το γνωριζεις.

Αρχική απάντηση από LordOfRings

Ο Σακης θεωρείτε ο καλήτερος Ελληνικος Τραγουδιστής...

Σαφέστατα... εξαιρετικό προϊόν... όπως και η φέτα... :)

Διαβάζοντας τις απαντήσεις και την εξέλιξη της συζήτησης δεν κατάλαβα τελικά τί ενόχλησε περισσότερο...ότι δεν πηραμε την πρώτη θέση, ότι δεν μας άρεσε το τραγούδι του Ρουβά ή ότι η Eurovision είναι μια άθλια διοργάνωση...

...τρεις σελίδες θέμα έγινε όμως γρήγορα-γρήγορα...

Εμένα το τραγούδι της Ελλάδας δεν μου άρεσε κι αν δεν το υποστήριζε ο τραγουδιστής με την εμφάνισή του, θα είχε καταποντιστεί...

όμως δεν περίμενα να καταξιωθεί κι η Ελλάδα μέσω του Ρουβά...ούτε κι αυτός μου φταίει...στο κάτω-κάτω, σ' όλα αυτά τα σούργελα που κυκλοφορούν δεν είναι ο χειρότερος...ένα ωραίο παιδί που σίγουρα του ταιριάζει κι αυτό που κάνει...δεν υστερεί τουλάχιστον σε σχέση με τους ευρείας κατανάλωσης pop τραγουδιστές που μας εισάγουν από την Αμερική...

...όταν εμείς διακεδάζουμε πολλές φορές με σαχλοτράγουδα, δεν νομίζω ότι θά' πρεπε να μας εκπλήσσει το γεγονός ότι γίνονται διοργανώσεις που προωθούν τέτοια τραγούδια...

Από τα τραγούδια που άκουσα μου άρεσε της Σερβίας (αν και με χαλούσαν λίγο οι μετατροπές που κάνανε για να ταιριάξει το τραγούδι στο κλίμα του διαγωνισμού)...της Ουκρανίας δεν μου άρεσε, αλλά φαίνεται ότι είχε κάποια στοιχεία που εντυπωσίασαν τους περισσότερους...

Τη Ruslana πάντως δεν θα με πείραζε να την είχα κανα βράδυ μουσαφίρισσα...

Η γιουροβίζιον είναι σα τη παραολυμπιάδα.. Ακόμα και να κερδίσεις, παραμένεις καθυστερημένος

Αρχική απάντηση από jax7480 [Σήμερα, στις 02:37]

Φιλε Cherry ελπιζω οτι μιλας καθαρα προσωπικα και οχι γενικα γιατι δεν θελω να πιστευω πως νομιζεις οτι αυτο ισχυει για ολους. Το αν και ποσο ανυψωνεται το πνευμα του καθενος με το ειδος της μουσικης που ακουει δεν νομιζω οτι μπορεις να το γνωριζεις.

Κοίτα να δεις. μιλάω για το πως πρέπει να είναι, τι πρέπει να κάνει το τραγούδι. Αυτό είναι αντικειμενικό. Όμως δύσκολα θα βγάλουμε άκρη γιατί ο καθένας μας τα βλέπει όλα υποκειμενικά. Δεν βγάζω ούτε τον εαυτό μου απ' έξω. Κι εγώ ακούω τραγούδια που δεν έχουν να κάνουν με το πνεύμα ούτε σε απόσταση ήλιου - γης.

Είμαι σίγουρος όμως πως ο Σάκης επίσης δεν έχει να κάνει με το πνεύμα όσο και να το νομίζει κάποιος. Μπορεί να συνεισφέρει τα μέγιστα στην ανύψωση του ηθικού, αλλά αυτό είναι άλλο πράγμα.

Εμένα με χάλασε ένα πράγμα. Η αθλιότητα των εκφωνιτών να μιλάν Τούρκικα. Μέχρι και ο δικός μας μίλησε!!!! (Ο Κύπριος στο ύψος του...ΜΠΡΑΒΟ). Για δείτε τους Γάλλους....ούτε καν Αγγλικά. Αυτός είναι ρε περίφανος λαός, όχι εμείς που χερετάμε στην γλώσσα του χειρότερου εχθρού μας. +Όλα αυτά περί φιλίας είναι ΜΑΛΑΚΙΕΣ και κωλογλυψίματα των ΚΩΛΩΤΟΥΡΚΩΝ για να μπούν στην Ευρώπη. Ντροπή και πάλι ντροπή. Τρίζουν τα κόκαλα των προγόνων μας, των Ποντίων, των Αρμενίων, των Κυπρίων, των Σμυρνέων κ.ο.κ.

Αρχική απάντηση από chroma [Σήμερα, στις 11:02]

Η γιουροβίζιον είναι σα τη παραολυμπιάδα.. Ακόμα και να κερδίσεις, παραμένεις καθυστερημένος

:laughing: :laughing: :laughing:

Πολυ καλο!

Αρχική απάντηση από outlaw

Εμένα με χάλασε ένα πράγμα. Η αθλιότητα των εκφωνιτών να μιλάν Τούρκικα. Μέχρι και ο δικός μας μίλησε!!!! (Ο Κύπριος στο ύψος του...ΜΠΡΑΒΟ). Για δείτε τους Γάλλους....ούτε καν Αγγλικά. Αυτός είναι ρε περίφανος λαός, όχι εμείς που χερετάμε στην γλώσσα του χειρότερου εχθρού μας. +Όλα αυτά περί φιλίας είναι ΜΑΛΑΚΙΕΣ και κωλογλυψίματα των ΚΩΛΩΤΟΥΡΚΩΝ για να μπούν στην Ευρώπη. Ντροπή και πάλι ντροπή. Τρίζουν τα κόκαλα των προγόνων μας, των Ποντίων, των Αρμενίων, των Κυπρίων, των Σμυρνέων κ.ο.κ.

Προγονοι μας ειναι ολοι αυτοι?

και κατι για την ιστορια ¨: τοξερετε οτι η ελλαδα στελενει εκκατομυρια δολλαρια καθε χρονο στην κυπρο? Οτι οι κυπριοι μοριοδοτουνται η μπαινου χωρις εξετασεις στα ελληνικα αει? οτι στελνουμε στρατο στην κυπρο?(ελδυκ) ελληνικες δυναμεις κυπρου. οι κυπριοι τι κανουν για μας? πραγματικα πιστευετε οτι αν ηθελαν δεν θα ηταν ελλαδα τωρα? μηπως τους βολευει?πρωιν βρεταννικη αποικια κλπ? μεχρι πριν μερικα χρονοα ειχαν βρετανικο διαβατηριο (για οσουσ ξερουν τι σημαινει αυτο) και κατι τελευταιο οσοι εχιυν παει κυπρο εχουν δει οτι κυκλοφορει πολυ χρημα καμμια σχεση με ελλαδα.απλα εκμεταλλευονται μια κατασταση και τιο παιζουν σε διπλο ταμπλο. αυτα...... και οχι δεν ειμα κατα των κυπριων ... απλα αυτα εχουν γινει και εξακολουθούν.......

Μάλλον δεν κατάλαβες...."των προγώνων μας, (κόμμα ρεεεεεεεεεεε :p ) των Αρμενίων...κτλ κτλ" και όχι "των προγώνων μας : των Αρμενίων........" Τεσπα. Όσο για τους Κύπριους διάβασε λίγη ιστορία (Αττίλας 2 επι Καραμανλή+ όχι επί χούντας) και θα δείς οτι και λίγα τους δίνουμε για την προδοσία μας. Εαν δεν έχεις υπηρετήσει ΕΛΔΥΚ (μην ακούσω "ένας γνωστός μου.....ενας φίλος μου") καλύτερα να μην το θίξουμε το θέμα γιατί ήδη πάμε:OT:

Αρχική απάντηση από outlaw

Μάλλον δεν κατάλαβες...."των προγώνων μας, (κόμμα ρεεεεεεεεεεε :p ) των Αρμενίων...κτλ κτλ" και όχι "των προγώνων μας : των Αρμενίων........" Τεσπα. Όσο για τους Κύπριους διάβασε λίγη ιστορία (Αττίλας 2 επι Καραμανλή+ όχι επί χούντας) και θα δείς οτι και λίγα τους δίνουμε για την προδοσία μας. Εαν δεν έχεις υπηρετήσει ΕΛΔΥΚ (μην ακούσω "ένας γνωστός μου.....ενας φίλος μου") καλύτερα να μην το θίξουμε το θέμα γιατί ήδη πάμε:OT:

2η μοιρα αλεξιπτωστων (μαλεμε κρητης......κλπ) μια ντακοτα καθοδον για κυπρο γεματη αλεξιπτωστες κατεριφθη απο κυπριους λογω λαθος αναγνωρισης . τελως παντων καλλυτερα ας το αφησουμε δεν θα βγαλουμε ακρη και 1 μηνα να το συζηταμε........

(Airborne death from above....)επειδη ακουσα κατι για ελδυκ κλπλ.......

Παντως ειχες δικιο για το off topic μη δωσεις συνεχεια γιατι θα μπλεξουμε χαχαχα καλο καλοκαιρι (προτεινω κρητη):cool:

Και εγώ πιστεύω ότι δύσκολα θα το πάρουμε αφού δεν το πήραμε φέτος. Το ότι "το είχαμε σίγουρο" βέβαια είναι κλασσικό στοιχείο την ελληνικής αφέλειας και της άθλιας προπαγάνδας που έχουμε από τα δικά μας ΜΜΕ... Δεν είναι έτσι η eurovision συνήθως δεν κερδίζει ο καλύτερος..

Πιστεύω ότι η Ρουσλάνα το άξιζε όσο και ο ρουβάς είχε καταπληκτικό κομμάτι και συνθετικά-τραγουδιστικά και σκηνικά. Της Σερβίας ήταν καλό αλλά μέχρι εκεί.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.