Jimaki MBG Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 6, 2011 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 6, 2011 Καλησπερα..προκειτε να αγορασω μια webcam γυρω στα 20-30 ευρω αλλα δεν εχω ιδεα τι πρεπει να προσεξω για να παρω οτι καλυτερο σ'αυτα τα χρηματα... Εγω σκεφτομαι αυτη LOGITECH C270 HD WEBCAM - WEB CAMERAS - E-SHOP.GR αλλα δεν ξερω απο fps πως παει... Επισης για να κανεις chat με υψηλης αναλυσης καμερα πρεπει να εχεισ και πολυ upload πραγμα που δεν εχω... ακουω προτασεις...ευχαριστω ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Artist_ Απρίλιος 7, 2011 #2 Κοινοποίηση Απρίλιος 7, 2011 Άσε τις τσιγκουνιές και πάρε αυτή MICROSOFT HD-6000 LIFECAM FOR NOTEBOOKS - WEB CAMERAS - E-SHOP.GRΤην έχω προτείνει σε 4 άτομα και πραγματικά είναι πολύ καλή, αν και τσίμπησε τελευταία λίγο στην τιμή.Αν πας για καλύτερο μοντέλο τότε αυτό στα 67 ευρώ αλλά εδώ είμαστε πλούσιος λαός και δεν έχουμε ανάγκη από χρήματα.MICROSOFT LIFECAM CINEMA RETAIL - WEB CAMERAS - E-SHOP.GRMicrosoft LifeCam Cinema HD 720p Widescreen Webcam (H5D-00003) [H5D-00003] Link to comment Share on other sites More sharing options...
Indiko_Xoiridio Απρίλιος 8, 2011 #3 Κοινοποίηση Απρίλιος 8, 2011 Εδώ και μια εβδομάδα είμαι κάτοχος της Logitech C600 και έχω μείνει πολύ ευχαριστημένος. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jimaki MBG Απρίλιος 8, 2011 Author #4 Κοινοποίηση Απρίλιος 8, 2011 ευχαριστω παιδια...μαλλον θα δοσω λιγα ευρω παραπανω για την C600....Artist καλα τα λες αλλα εχω service στ'αμαξι τωρα, καηκε η vga του συστηματος μ εχουν μειωθει κ οι γονικες παροχες τελευτεα οποτε.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoMaR Απρίλιος 8, 2011 #5 Κοινοποίηση Απρίλιος 8, 2011 αν ειναι πραγματικα καλυτερη αυτη που προτεινει ο αρτιστ πιστευω τα 2Ε δεν ειναι δα ποσο που θα σου ανατρεψει τα εξοδα κατα πολυ.Παρε ενα πιστογυρο λιγοτερο την επομενη φορα Link to comment Share on other sites More sharing options...
venom7 Απρίλιος 8, 2011 #6 Κοινοποίηση Απρίλιος 8, 2011 Αλήθεια να ρωτήσω όμως...αυτή MICROSOFT LIFECAM CINEMA RETAIL - WEB CAMERAS - E-SHOP.GR που προτείνεις Artist πως στέκεται στην οθόνη(σε lcd-tft πάντα λέμε)??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Artist_ Απρίλιος 8, 2011 #7 Κοινοποίηση Απρίλιος 8, 2011 Στέκεται, μανταλάκι δεν είναι αλλά μαλακό λάστιχο με μεταλλική ενίσχυση. Τα 67 ευρώ που ζητάει το eshop ειναι κλεψιά αφού την ίδια μπορείς να την πάρεις με 40, αλλά από Αγγλία Link to comment Share on other sites More sharing options...
venom7 Απρίλιος 8, 2011 #8 Κοινοποίηση Απρίλιος 8, 2011 και ανάμεσα σε αυτές ποια προτείνετε???Μην κοιτάτε τα χαρακτηριστικά τους στο Πλαίσιο γιατί λένε ότι να'ναι!Αλλά από την άλλη δε μπορώ να καταλάβω και ποιες είναι οι διαφορές τους!!!Καμιά βοήθεια...!!!??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
venom7 Απρίλιος 8, 2011 #9 Κοινοποίηση Απρίλιος 8, 2011 Τελικά το έψαξα και κατέληξα στην HD-5000.Τι λέτε? Link to comment Share on other sites More sharing options...
DarkSaga Απρίλιος 8, 2011 #10 Κοινοποίηση Απρίλιος 8, 2011 Microsoft Lifecam VX-700 V2 13ε ή 10 ανάλογα πως θα παραλάβεις κι απο που δεν ζήτησε drivers έπαιξε με τη μια και είναι μια web-camera ρε φίλε... νομίζω πως οτιδήποτε παραπάνω είναι υπερβολή και σπατάλη εκτός αν θες κάτι τόσο συγκεκριμένο να κάνεις,που δεν νομίζω δεν ανέφερες δλδ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Artist_ Απρίλιος 8, 2011 #11 Κοινοποίηση Απρίλιος 8, 2011 Την HD-5000. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.