Jump to content

Θόρηβος Οθόνης

Scoper

Recommended Posts

Παιδια εχω ενα προβλημα με την οθονη μου...οταν εχω χαμηλομενο το brightness κανει ενα παραξενο θορηβο, ενω οταν το ψηλωνω σταματαει...Ξερει κανεις τι φταιει; ειναι προβλημα της οθονης μου δηλαδη η ολες το κανουν αυτο; Να αναφέρω πως η οθόνη μου ειναι μια Samsung SyncMAster T220...

Τυχαιο ειναι φιλε.

Απλα σταθηκες ατυχος.

Μπορεις να την στειλεις πισω στην εγγυηση , αλλα και η αλλη που θα σου ρθει , παλι μπορει να χει το ιδιο προβλημα.

Γνωμη μου ειναι , αν αυτη που εχεις ειναι αριστη σε ολα τ αλλα (πιξελ , shadowing παναδες κλπ) , κρατα την.

Εναλλακτικα ζησε μαζι της για καμποσο καιρο και πηγαινε την για εγγυηση αφου παλιωσει λιγο , για να σου δωσουν πιο φρεσκο μοντελο.

Κύκλωμα στη τροφοδοσία πιθανολογώ.

Με αλλαγή πυκνωτή έχει στρώσει σε μια οθόνη εκτος εγγυησης viewsonic.

Στην lg σε μια άλλη οθόνη δεχτηκαν να την αλλάξουν πάλι.

Οπότε κρίνεις την κατάσταση σου και πράττεις.

Αν δεν είναι πολυ ενοχλητικό θα σου λεγα να τη κρατήσεις.

Δεν θα ελεγα πως δεν με ενοχλει ιδιαιτερα...Εχει καιρο που το κανει αλλα δεν ηξερα οτι εφταιγε το Brightness και τωρα που το βρηκα σκεφτομαι να την στειλω πισω με την εγγυση γιατι αλλωστε σε ενα εξαμηνο τελειωνει...Το θεμα ειναι θα παρω αλλη καινουρια η παιζει να μου επιδιορθωσουν αυτη;

Συνηθως η samsung δινει καινουρια.

2-3 περιπτωσεις απο φιλους δλδ που ξερω σταθηκαν τυχεροι.

Και πιο νεο μοντελο και πιο πολλες ιντσες (σε εναν απ τους 3 , που πηγε 20αρα tv-μονιτορ και του δωσαν 24αρα)

• 2 months later...

Παιδια τελικα την εστειλα την οθονη, εχει λιγο καιρο βεβαια, απλα δεν βρηκα χρονο να σας το πω....Την εστειλα οπως ειπα πισω και τελικα ναι ειχε προβλημα και μου αντικατεστησαν την πλακετα....μεσα σε μια εβδομαδα περιπου την πηρα πισω...στην αρχη εκανε παλι λιγο θορυβο και ψιλοξενερωσα ειναι η αληθεια αλλα μετα εστρωσε και τωρα η οθονη δουλευει κομπλε...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.