Jump to content

e-mule & DC++ >>>>100% cpu usage

ram-raider

Recommended Posts

Παιδες για χαρα. Λοιπον η ερωτηση ειναι η εξης το DC μονο του δουλευει μια χαρα οταν μπαινει και το μουλαρι τοτε το συστημα παθαινει πλακα αργει τρομερα , σερνεται και ηδα οτι εχω 100% χρηση του επεξεργαστει και αυτο για ωρες. Δεν ξεκολαει με τιποτα. Ανησυχω μηπως παθει και τιποτα αφου αναβαινουν και θερμοκρασιες κλπ. Παρολα αυτα κατεβαζει κανονικα με τρελλα. Υποψην οτι το μηχανημα μενει συνεχεια ανοιχτο. Ειναι φυσιολογικο? Πως να αποφυγω τοση χρηση του επεξεργαστει αφου δεν μπορεις να δουλεψεις τιποτα αλλο ετσι?

τα χρησιμοποιεις και τα 2 ταυτοχρονα?

Στο e-mule εχεις hi id ή low id ?

εχεις ανοιξει καποια ports/slots διαθεσιμα για αυτα τα προγραμματα?

μηπως κανω κατι λαθος εγω? για πες λεπτομερειες

Εμένα μου το έκανε αυτό ένα άλλο πρόγραμμα το Warez p2p...πολύ πολύ γρήγορο...

...οφειλόταν τελικά στο γεγονός ότι είχα ρυθμίσει ώστε το πρόγραμμα να ψάξει το δίσκο για αρχεία media που να είναι διαθέσιμα για ανταλλαγή κι αυτό γονάτιζε το πρόγραμμα που τελικά το έκλεινα μέσω του task manager...ψάξε μήπως είναι ρυθμισμένο να ψάξει το δίσκο σου για αρχεία...

Ψαχνει σε συγκεκριμενο σημειο στο shared folder και οχι ολο το δισκο. αλλωστε αν δεν εχεις shared folder δεν μπαινεις. πρεπει να χεις και να δωσεις προγραμματα οχι μονο να ζητας και να παιρνεις. Παντως οσες φορες το αφησα για να δω τι θα γινει αυτο εκει. Μπορει να δουλευει 100% για μερες. Ειναι επικινδυνο? μπορει να παθει τιποτα? εχω ρυθμισει βεβαια το bios για να σβησει αμμα ανεβει η θερμοκρασια αλλα αναρωτιεμαι αν πειραζει να δουλευει συνεχεια σε τοση μεγαλη θερμοκρασια χωρις να πεφτει καθολου?

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.