ram-raider Δημοσιεύτηκε Μάϊος 15, 2004 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Μάϊος 15, 2004 Παιδες για χαρα. Λοιπον η ερωτηση ειναι η εξης το DC μονο του δουλευει μια χαρα οταν μπαινει και το μουλαρι τοτε το συστημα παθαινει πλακα αργει τρομερα , σερνεται και ηδα οτι εχω 100% χρηση του επεξεργαστει και αυτο για ωρες. Δεν ξεκολαει με τιποτα. Ανησυχω μηπως παθει και τιποτα αφου αναβαινουν και θερμοκρασιες κλπ. Παρολα αυτα κατεβαζει κανονικα με τρελλα. Υποψην οτι το μηχανημα μενει συνεχεια ανοιχτο. Ειναι φυσιολογικο? Πως να αποφυγω τοση χρηση του επεξεργαστει αφου δεν μπορεις να δουλεψεις τιποτα αλλο ετσι? Link to comment Share on other sites More sharing options...
voudas Μάϊος 15, 2004 #2 Κοινοποίηση Μάϊος 15, 2004 εγώ ήξερα για bug toy azureus μαζί me to ζονε αλαρμ και έδινε 100%... με αυτά τα 2 δε συνάντησα το ίδιο προμπ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ram-raider Μάϊος 15, 2004 Author #3 Κοινοποίηση Μάϊος 15, 2004 τα χρησιμοποιεις και τα 2 ταυτοχρονα?Στο e-mule εχεις hi id ή low id ?εχεις ανοιξει καποια ports/slots διαθεσιμα για αυτα τα προγραμματα?μηπως κανω κατι λαθος εγω? για πες λεπτομερειες Link to comment Share on other sites More sharing options...
vgiozo Μάϊος 15, 2004 #4 Κοινοποίηση Μάϊος 15, 2004 Εμένα μου το έκανε αυτό ένα άλλο πρόγραμμα το Warez p2p...πολύ πολύ γρήγορο......οφειλόταν τελικά στο γεγονός ότι είχα ρυθμίσει ώστε το πρόγραμμα να ψάξει το δίσκο για αρχεία media που να είναι διαθέσιμα για ανταλλαγή κι αυτό γονάτιζε το πρόγραμμα που τελικά το έκλεινα μέσω του task manager...ψάξε μήπως είναι ρυθμισμένο να ψάξει το δίσκο σου για αρχεία... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ram-raider Μάϊος 15, 2004 Author #5 Κοινοποίηση Μάϊος 15, 2004 Ψαχνει σε συγκεκριμενο σημειο στο shared folder και οχι ολο το δισκο. αλλωστε αν δεν εχεις shared folder δεν μπαινεις. πρεπει να χεις και να δωσεις προγραμματα οχι μονο να ζητας και να παιρνεις. Παντως οσες φορες το αφησα για να δω τι θα γινει αυτο εκει. Μπορει να δουλευει 100% για μερες. Ειναι επικινδυνο? μπορει να παθει τιποτα? εχω ρυθμισει βεβαια το bios για να σβησει αμμα ανεβει η θερμοκρασια αλλα αναρωτιεμαι αν πειραζει να δουλευει συνεχεια σε τοση μεγαλη θερμοκρασια χωρις να πεφτει καθολου? Link to comment Share on other sites More sharing options...
voudas Μάϊος 15, 2004 #6 Κοινοποίηση Μάϊος 15, 2004 αν είσαι σε ασφαλή συχνότητα και με λογική ψύξη δεν θα έχεις προμπ. εδώ άλλοι τρέχουν προγράμματα όπως seti@home & folding 24/7 και είναι 100% συνέχεια... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ram-raider Μάϊος 15, 2004 Author #7 Κοινοποίηση Μάϊος 15, 2004 μμμμ. οκ thanks anyway Link to comment Share on other sites More sharing options...
vgiozo Μάϊος 15, 2004 #8 Κοινοποίηση Μάϊος 15, 2004 Το θέμα είναι να μην κρασάρει το πρόγραμμα βέβαια γιατί γίνεται άχρηστο Link to comment Share on other sites More sharing options...
princess Μάϊος 16, 2004 #9 Κοινοποίηση Μάϊος 16, 2004 σε μενα παντως το emule στα xp τελικα δε με αφηνει ουτε καν να σερφαρω οσο τρεχει... σε linux δεν εχω τετοιο προβλημα.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.