Jump to content

Αγορα υδροξυψης

dunewalker

Recommended Posts

Μιας και πλησιαζει το καλοκαιρακι λεω να βαλω νερακι...θελω να σετ για το συστημα της υπογραφης μου με συνολικο κοστος τα 400 ευρω ακουω προτασεις λοιπον :)

CPU Block: Aquatuning - Der Wasserkhlung Vollsortimenter - EK Water Blocks EK-Supreme HF Acetal+Nickel universal (775/1156/1366/AM2/AM3/939/XEON) EK Water Blocks EK-Supreme HF Acetal+Nickel universal (775/1156/1366/AM2/AM3/939/XEON) 10339

Αντλία: Swiftech MCP655� 12v Water Pump w/ Speed Control and 3/8" Conversion Kit (317 GPH) - FrozenCPU.com

Ψυγείο: Aquatuning - Der Wasserkhlung Vollsortimenter - Aquacomputer airplex Revolution 420/360 G1/4 Aquacomputer airplex Revolution 420/360 G1/4 35230 ( Καλό θα ήταν να πάρεις 4πλο...) Τσεκαρε τα...

Ανεμιστήρες: Κάποιους στις 1000rpm όπως Nexus.

Για κάρτα γραφικών δεν γνωρίζω.

Rezervoir, ότι χωράει στο κουτί. Όσο μεγαλύτερο τόσο περισσότερο νερό, τόσο περισσότερο να ζεσταθεί...

Επειδή ούτε ποικιλία υπάρχει στην Ελλάδα αλλά είναι και ακριβότερα!!!

@dunewalker

Man για τις δύο κάρτες που έχεις το budget ανεβαίνει!

Εδώ

unledd.jpg

σου έχω ένα καλάθι με ότι καλύτερο και στα χρήματα αλλά για πιο φθηνα πες άμα είναι + τα ρακόρ.

edit

Και εδώ

unledi.jpg

ένα πιο οικονομικό.

@dunewalker

Εδώ σου έχω ένα καλάθι με ότι καλύτερο και στα χρήματα αλλά για πιο φθηνα πες άμα είναι + τα ρακόρ.

Συμφωνώ αλλά εαν δεν υποστηρίξουμε και τα Ελληνικά μαγαζιά που κάνουνε τουλάχιστον μια προσπάθεια τότε πώς θα μεγαλώσει η ποικιλία και θα πέσουν οι τιμές. Δεν μπορούμε να παραπονούμαστε για ποικιλία όταν εμείς δεν βοηθάμε αυτούς που προσπαθούνε.

@dunewalker

Εδώ

unledd.jpg

σου έχω ένα καλάθι με ότι καλύτερο και στα χρήματα αλλά για πιο φθηνα πες άμα είναι + τα ρακόρ.

edit

Και εδώ

unledi.jpg

ένα πιο οικονομικό.

το πρωτο καλαθι ειναι πολυ καλο Γιαννη

απλα το ψυγειο ειναι για 14ρηδες και για 12ρηδες ανεμιστηρες

οποτε αρκετα μεγαλυτερο απο τα στανταρ 360αρια...

ισως να εχει θεμα με το case.

οποτε ισως να επαιζε με ενα Thermochill, Phobya G-Changer ή XSPC RX series

κι επισης ισως να επελεγα ελαφρως πιο δυνατα fans... κατι ~1400-1500rpm

στο δευτερο καλαθι

Εναλλακτικα μπορει να παιξει με ενα heatkiller LT αντι για το kryos

και σιγουρα θα απεφευγα το plexi στα vga blocks

δεν αξιζει το ρισκο για 8 ευρω συνολικη διαφορα....

Απλά για πιο οικονομικά είπα στο δεύτερο καλάθι τα plexi.

Στο 1ο το ξέρω ότι είναι μεγαλύτερο και για αυτό το έβαλα(εις γνώση μου)επειδή το κουτί του είναι μεγάλο και άμα δεις πάνω έχει 20άριδες ή 22-23άριδες αν δεν κάνω λάθος.Κάτι από αυτούς.Οπότε και το ψυγείο που πρότεινα θα χωράει άνετα θεωρώ.

Από τα ψυγεία που προτείνεις είτε δεν είναι διαθέσιμα είτε πιο ακριβά οπότε και δεν τα έβαλα!

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.