Jump to content

Τελικα Ati ι Nvidia??

Duff

Recommended Posts

προσωπικη αποψη,

αναλογα με τους πυρηνες που παρουσιαζει η καθε εταιρεια Ati/Nvidia αλλαζει και η πρωτια.

Πριν καποιο καιρο η nvidia ηταν μπροστα τωρα εχει προβαδισμα η ati (εξαιρω την 5950Ultra),

αυριο ποιος ξερει....

Το θεμα ειναι να παρακουλουθεις τι παιζει αναλογα με την περιοδο...ειανι το ιδιο πραμα με τους επεξεργαστες....

στην τελικη ειτε 9800XT παρεις, ειτε 5950U το ιδιο αστερια ειναι:happy:

Αρχική απάντηση από kallileo [Χθες, στις 23:05]

32 bit ξε32 εγω αυτο που ξερω ειναι οτι στο ShaderMark την παταει παλι..........

http://www.nordichardware.com/reviews/graphiccard/2004/r420/index.php?ez=13

Μολις ειδα κατι και σε θυμηθηκα!Δες εδω ... http://www.anandtech.com/video/showdoc.html?i=2044&p=9 These benchmarks are run with fp32 on NVIDIA hardware and fp24 on ATI hardware

Αρχική απάντηση από billpeppas

Ωραίος ταραμά!

Apostglen , μετά από το...η GeForce FX5900 είναι πολύ καλύτερη από την Radeon 9800 Pro & την Radeon 9800XT , έχουμε και άλλο καλύτερο...

"Ρε πάρε Banshee..."

Δεν νομιζω οτι εχεις δικαιωμα να κοροιδευεις ατομα την στιγμη που απαντας ακριβως με τον ιδιο ειρωνικο τροπο.

Αρχική απάντηση από billpeppas

Ωραίος ταραμά!

"Ρε πάρε Banshee..."

Παιδια μην αγχωνεστε, και μια και η ευκαιρια το ψευδωνυμο μου το κολλησε ενας φιλος και επειδη με προκαλεσε (χαριν πλακας βεβαια) το εκανα call sign παντου και μου υποκλιθηκε.

αντε και καλα βολια (οβερκλοκια εννοουσα)

Αφου ειπαμε οτι η nvidia ειναι καλυτερη......χαχα

Επι της ουσιας, πιστευω οτι δενυπαρχιυν καλες ή κακες εταιρειες, απλα καλα ή κακα μοντελα , οπως και σε ολα τα πραγματα αλλωστε.............

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.