dbasilis Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 6, 2011 #1 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 6, 2011 καλημέρα, σε μόντα που κάνω χρειάζομαι τη πλακέτα με τα USB που βγαίνουν μπροστά στο κουτί και κουμπώνουν στην μητρική. Αν κάποιος έχει από κανένα παλιό κουτάκι και δεν τις θέλει θα το εκτιμούσα. αλλιώς σκέφτηκα να χρησιμοποιήσω αυτό από ένα παλιό HUB που είχα... αλλά επειδή είναι turb-x δεν του έχω και πολύ εμπιστοσύνη.. η λύση με τα usb σε pci δεν μου κάνουν γιατί τα καλώδια είναι κοντά και χρειάζομαι περίπου 30-40cm καλώδιο..
MadCatMk21416003342 Απρίλιος 6, 2011 #2 Απρίλιος 6, 2011 Τέσταρε αν δουλεύει και είσαι οκ.Μετά είναι εύκολο να φιάξεις ένα κονέκτορα για τη μητρική, USB pinout and wiring @ pinouts.ruhttp://pinouts.ru/Motherboard/usb_internal_pinout.shtml
dbasilis Απρίλιος 6, 2011 Author #3 Απρίλιος 6, 2011 ουφ... δύσκολο μου φαίνεται.. αλλά παίζει να το προσπαθήσω... αμα κολλήσω τη πλακέτα με κόλλα (αυτή που είναι πολύ δυνατή και είναι σε μικρό σωληνάκι) πάνω σε plexi λέτε να έχω πρόβλημα?
MadCatMk21416003342 Απρίλιος 6, 2011 #4 Απρίλιος 6, 2011 ουφ... δύσκολο μου φαίνεται.. αλλά παίζει να το προσπαθήσω... αμα κολλήσω τη πλακέτα με κόλλα (αυτή που είναι πολύ δυνατή και είναι σε μικρό σωληνάκι) πάνω σε plexi λέτε να έχω πρόβλημα? Όχι πως έχω ασχοληθεί ποτέ με case modding, με εποξική όμως λογικά είσαι τζιτζί. Αλλά ας στα πει κανείς που έχει ασχοληθεί.
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.