Jump to content

windows 7 professional x86 greek trial!!

johnIV

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Exω το εξής πρόβλημα θέλλω να εγκαταστήσω τα windows 7 professional (Ελληνικά) 'εχω τον κωδικό όμως δεν έχω το DVD εγκατάστασης το έχω χάσει, :wall: έψαξα στο

ίντερνετ να βρώ την Ελληνική έκδοση των 7 όμως δεν βρήκα τίποτα,μήπως υπάρχει κάπου ( αν ναί δώστε κάποιο link) δοκιμαστηκή έκδοση των windows 7 professional (Ελληνικά) για να ''κατεβάσω'' και μετά με τον κωδικό που έχω (γνήσιο) να κάνω activasion; :T:

Για να περάσει το κλειδί κανονικά στα W7 και να μην έχεις πρόβλημα με την ενεργοποίηση θα πρέπει ή έκδοση εγκατάστασης (του Cd) να είναι ή ίδια έκδοση με το κλειδί.

Δηλαδή εάν το κλειδί σου είναι Windows 7 Professional Ελληνικά 32Bit θα πρέπει να χρησιμοποιήσεις ένα μέσο εγκατάστασης με Windows 7 Professional Ελληνικά στα 32Bit. Εάν χρησιμοποιήσεις το σωστό Cd είτε από κάποιο φίλο σου ή το κατεβάσεις από το internet και όταν ρωτηθείς περάσεις το δικό σου κλειδί θα περάσει κανονικά μέσα και δεν θα έχεις πρόβλημα με την ενεργοποίηση ύστερα.

αυτό νομίζω ισχύει για ΟΕΜ/DSP εκδόσεις μόνο. Αν έχεις retail κλειδί, τότε και άλλη γλώσσα, και άλλη αρχιτεκτονική (32-64bit) μια χαρά ενεργοποιείται.. (τουλάχιστον τα δικά μου τα ελληνικά π.χ. ενεργοποιήθηκαν κανονικά πριν 13 μήνες με κινέζικο κλειδι ;) ). Μόνο η έκδοση προφανώς πρέπει να είναι ίδια (home premium, prof, ulti, etc)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.