nobig Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 5, 2011 #1 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 5, 2011 Παιδιά ψάχνω ένα πρόγραμμα που να παράγει τυχαίους αριθμούς (όλο το charset) και να μπορώ να του βάλω κάποιο prefix, επίσης να μπορεί να το εξάγει σε αρχείο txt. Θέλω να χρησιμοποιήσω το το dictionary για ένα truecrypt container που έχω ξεχάσει μέρος του password
SirDiman Απρίλιος 5, 2011 #2 Απρίλιος 5, 2011 δεν σου κανει αλλα ....RANDOM.ORG - True Random Number Service
louis_gas Απρίλιος 6, 2011 #3 Απρίλιος 6, 2011 Θες τυχαιους αριθμους ή ολους τους συνδιασμους?Κατι τετοιο λογικα ψαχνεις.JavaScript Permutations Generator
nobig Απρίλιος 6, 2011 Author #4 Απρίλιος 6, 2011 Πχ θυμάμε ένα κομμάτι του pass με 10 σύμβολα πχ χχχχχχχχχχ. Ξέρω ότι το pass είναι 20 χαρακτήρες, θέλω να μου κάνει όλους τους συνδυασμούς αριθμούς γράμματα σύμβολα κτλ με το prefix xxxxxxxxxx+yyyyyyyyyy όπου y γράμματα αριθμοί σύμβολαInformation Security Short Takes: Cracking a TrueCrypt ContainerΑυτός ο τύπος χρησιμοποίησε το WGFor a wordlist generator I used the old but excellent WGΑλλά δεν μπορώ να το βρω που μπορώ να το κατεβάσω LOL
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.