Jump to content

Sapphire HD 5850 Xtreme 129 ευρω

atego

Recommended Posts

Να ρωτήσω κάτι άλλο... Πρόβλημα σαν αυτό που διάβασα στο BFBC2 thread περι delay στο spawn κτλ, όντως υπάρχει μεταξύ ATI κ nvidia. Δηλαδή είναι γενικό η απλά παρουσιάζεται σε συγκεκριμένες κάρτες; Το αναφέρω διότι παρατηρώ κάτι τέτοιο στο Lineage2 (που είναι και αρχαίο όσο δεν πάει), αλλά δεν έχω και μια nvidia κάρτα για να συγκρίνω..

Με την 5850 spawn lag στην αρχή του γύρω δεν έχω.Συνήθως μπαίνω από τους πρώτους μέσα στο game.Τώρα για το l2.Μέσα στην Goddard ας πούμε και την άλλη την μεγάλη με τις γέφυρες γύρω γύρω(δεν θυμάμαι με τίποτα πως την λένε) υπάρχει θέμα άμα πας την κάμερα ψηλά.Αλλα δεν είναι θέμα της κάρτας.Απλά κακογραμμένο παιχνίδι.Σε όλα τα φορουμ αυτό το θέμα συζητάνε

• Replies 191
  • Created
  • Last Reply

Έκανα τη παραγγελία το μεσημέρι και μου είπαν ότι θα τις παραλάβουν αύριο, οπότε θα μου την στείλουν μεθαύριο.

Νομίζω ότι εννοεί άλλο πράγμα. Πώς η 5970 έχει δύο πυρήνες 5870, έτσι και δύο 5850 μας κάνουν μία "5950". Κάπως έτσι το κατάλαβα εγώ. Λίγο περίεργο ομολογουμένως. Εκτός και αν τα φαντάστηκα όλα τα παραπάνω και εννοεί μία 6950. :p Που δεν το νομίζω γιατί με τα ίδια λεφτά πέρνεις την ίδια την 6950.

εγω θα προτειμουσα μια 6950 μετατροπη σε 6970...παρα δυο 5850....ασε που πρεπει να σκεφτομαστε και την ισχυ που τραβανε 2 5850 σε σχεση με μια 6950

Νομίζω ότι εννοεί άλλο πράγμα. Πώς η 5970 έχει δύο πυρήνες 5870, έτσι και δύο 5850 μας κάνουν μία "5950". Κάπως έτσι το κατάλαβα εγώ. Λίγο περίεργο ομολογουμένως. Εκτός και αν τα φαντάστηκα όλα τα παραπάνω και εννοεί μία 6950. :p Που δεν το νομίζω γιατί με τα ίδια λεφτά πέρνεις την ίδια την 6950.

Μην βαράτε τον πιανίστα. Η λύση του γρίφου είναι αρκετά απλή: πρόκειται για τυπογραφικό λάθος που έκανα επειδή βιαζόμουν...5970 ήθελα να πω

την πηρα σημερα την 5850 τελικα υπαρχουν αρκετα κομματια ακομα κ εχει κ στα ραφια!!αυριο θα δουμε τι λεει!!!!!

την πηρα σημερα την 5850 τελικα υπαρχουν αρκετα κομματια ακομα κ εχει κ στα ραφια!!αυριο θα δουμε τι λεει!!!!!

Κι εγώ την πήρα και βαρέθηκα να την εγκαταστήσω ρε γ@μώτο... Τους drivers της N-Vidia να τους βγάλω με το κλασσικό Revo Uninstaller η καλλίτερα με κάποιο tool;

την πήρα και εγώ για να αντικαταστήσω 2 4850 , η καρτα είναι πραγματικά μίνι, ίσως πιο μικρή από την 6850 που είχα....

τη συστήνω ανεπιφύλακτα!!!

έχω μπει σε σκέψεις να ξαποστείλω τις 6950 και να τσιμπήσω 2 ακόμα για το κύριο pc....

αλλά έχε χάρη που οι 6950 που ξεκλειδώνουν σιγά σιγά γιόκ από την αγορά , οπότε όσοι τυχεροί το σκεφτόμαστε τριπλά πλέον.... (λογικά θα κρατήσουν και αξία οι ξεκλέιδωμένες)

(έχω μπει σε σκέψεις να ξαποστείλω τις 6950 και να τσιμπήσω 2 ακόμα για το κύριο pc...)

Αφτο με ποια λογικη το σκεφτηκες ακριβως?

(έχω μπει σε σκέψεις να ξαποστείλω τις 6950 και να τσιμπήσω 2 ακόμα για το κύριο pc...)

Αφτο με ποια λογικη το σκεφτηκες ακριβως?

να βάλω στην τσέπη μια 200αρα και να βλέπω τα ίδια πάνω κάτω σε 1080p (είχα 6850 cf και ξέρω την απόδοση)

Σε tessellation όμως και πάλι θα είσαι χειρότερα.

Και με τις 6χχχ στην αγορά το σκέφτεσαι επίσης λόγω και κατανάλωσης...

Αλλά για σύστημα με μια κάρτα πιστεύω είναι μια χαρά, όχι για πιο εξτρίμ.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.