Jump to content

Sapphire HD 5850 Xtreme 129 ευρω

atego

Recommended Posts

• Replies 191
  • Created
  • Last Reply

Και οσο θα την δει το πλαισιο,θα την δει και αυτος που θα την παραγγειλει :p

Νομίζω στο ...δίπλα forum αναφέρθηκαν 400 κομμάτια οπότε όποιος θέλει DX11 κάρτα είναι καλή λύση.

διαβαζω και εγω σε διπλανα φορα για ενημερωση απο πλαισιο, παραλαβη 14/4 ,400 κομματια ..

παντος εαν ερθει η καρτα θα ειναι εαν καλο VFM:T:

το μονο κακο ειναι η μια dvi

Αξίζει να την παρω για να αντικαταστήσω μια 4870(512mb);

Αν στις δουλειές που κάνεις δεν σε καλύπτει η 4870 πιθανόν να είναι η ποιο λογική αναβάθμιση για τους επόμενους 3-6 μήνες. Μετά από αυτό το χρονικό διάστημα υποθέτω θα εμφανιστούν και άλλες λύσεις με παρόμοιες επιδόσεις/κόστος. Αν σε καλύπτει η 4870 προφανώς και όχι. Σαν επιδώσεις αν θυμάμαι καλά η δικιά σου είναι κοντά στην 5770.

η κάρτα τα σπάει 130 ευρώ και επιδόσεις κοντά στην 6870. αν είστε dx 10 ήρθε η ώρα.... προτείνω crossfire με τα 1000

Αρκετα καλα!

Πολλοι χτυπανε τα ρολόγια της (πολυ) καλυτερης 5870, ωστοσο δεν εχουν και τους ιδιους shaders για να ειναι ισαξιες με ιδια ρολόγια!

Εγω παντως παρηγγειλα!

τα ρολογια της 5870 δεν ειναι κ τρομακτικα , το θεμα ειναι να ακουνε στο ρευμα αν μπορεις να το αυξησεις κ να παιζουν 950-1000 mhz core.

για 129Ε αν ειναι να το κανεις τοσο θεμα μη την παρεις:p

(ενα 17% απεχει να φτασει τα ρολογια της 5870..και απο κει και περα υπολειπεται ενα 11% μονο για να παει στα 950.Τοσο πολυ σου λειπουν τα οποια frames θα σου προσφερει αυτη η αυξηση.(που σημειωτεον τα frames θα ειναι θαυμα αν ανεβουν ενα 10% ακομα)

καλη καρτουλα! ειχα την απλη τησ sapphire.μια χαρα ειναι σε αυτη την τιμη καιρος ηταν να πεσει οχι στα 200 € που ηταν μεχρι τωρα!!!εχουν βγει και 68ΧΧ και 69ΧΧ

Από 3870 αξίζει; Πόσο παραπάνω παίζουν οι επιδόσεις;

3-5 φορές? Η 3870 λογικά πρέπει να είναι σαν 5570(?) Κάτι τέτοιο.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.