krisiun82 Δημοσιεύτηκε Μάϊος 15, 2004 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Μάϊος 15, 2004 Tι γινεται με την ic7???Εδω και 6 μηνες ειχα την p4p800 dlx η οποια μαλλον κλεβει λιγο στα τεμπς.. Ειχα με αερα volcano7+ γυρω στους 32c idle στη cpu .... Τωρα πηρα την abit ic7 και βλεπω τεμπς της ταξης του 44 για idle....Ειναι φυσικο αυτο??? Με αερα και non o/c....... Link to comment Share on other sites More sharing options...
kaynd Μάϊος 15, 2004 #2 Κοινοποίηση Μάϊος 15, 2004 44 idle για P4όχι δεν είναι φυσιολογικό.Δες τι θερμοκρασίες λέει το BIOS και κάνε καμία αναβάθμιση μήπως λυθεί το πρόβλημα των λανθασμένων ενδείξεων δες αν υπάρχει και κάποιο νεότερο monitoring πρόγραμμα στο σίτε της ABIT Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shidokanjohn Μάϊος 15, 2004 #3 Κοινοποίηση Μάϊος 15, 2004 Αρχική απάντηση από kaynd 44 idle για P4όχι δεν είναι φυσιολογικό.Δες τι θερμοκρασίες λέει το BIOS και κάνε καμία αναβάθμιση μήπως λυθεί το πρόβλημα των λανθασμένων ενδείξεων δες αν υπάρχει και κάποιο νεότερο monitoring πρόγραμμα στο σίτε της ABIT Mε τετοιες ζεστες μια χαρα φυσιολογικο ειναι.......... Link to comment Share on other sites More sharing options...
kaynd Μάϊος 15, 2004 #4 Κοινοποίηση Μάϊος 15, 2004 Αφού σου λέει ότι δεν έχει κάνει O/C ο άνθρωπος! Και ότι είναι idle!P4 έχει αυτοί idle είναι ψυγείο.Αν ήταν Athlon ok κι εγώ τώρα στους 47 βαθμούς είμαι idle με τον volcano 11 στις 2700rpm και 32 βαθμούς στο κουτίΥπενθυμίζω ότι οι 44 βαθμοί γίνονται άμεσα αισθητοί με γυμνό χέρι.. οπότε για του λόγου το αληθές χουφτώστε καλά τη ψήκτρα του P4 και θα καταλάβετε αν το πρόγραμμα λέει αλήθεια ή όχι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shidokanjohn Μάϊος 15, 2004 #5 Κοινοποίηση Μάϊος 15, 2004 Αρχική απάντηση από kaynd Αφού σου λέει ότι δεν έχει κάνει O/C ο άνθρωπος! Και ότι είναι idle!P4 έχει αυτοί idle είναι ψυγείο.Αν ήταν Athlon ok κι εγώ τώρα στους 47 βαθμούς είμαι idle με τον volcano 11 στις 2700rpm και 32 βαθμούς στο κουτίΥπενθυμίζω ότι οι 44 βαθμοί γίνονται άμεσα αισθητοί με γυμνό χέρι.. οπότε για του λόγου το αληθές χουφτώστε καλά τη ψήκτρα του P4 και θα καταλάβετε αν το πρόγραμμα λέει αλήθεια ή όχι. Γιατι μιλησα εγω για οβερκλοκ?Ποιος ειναι ψυγειο ειπαμε? Link to comment Share on other sites More sharing options...
mortisboy Μάϊος 15, 2004 #6 Κοινοποίηση Μάϊος 15, 2004 Αρχική απάντηση από Shidokanjohn [Σήμερα, στις 16:58] Mε τετοιες ζεστες μια χαρα φυσιολογικο ειναι.......... Συμφωνω με τον shido και μενα μια χαρα μου φενονται.......με αερα ειναι τι περιμενεις......κατσε να αρχισουν και οι ζεστες για τα καλα........................ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Makis Hourdakis Μάϊος 15, 2004 #7 Κοινοποίηση Μάϊος 15, 2004 Κι εγώ με τον 2.8 και την 875PNeo-LSR παρόμοια πράματα έχω την τελευταία εβδομάδα. 42idle και φτάνει και 51. Πριν ήτανε 36 idle και έφτανε με τα μεγάλα ζόρια 45. Τι να πώ. Το μόνο που ευχαριστώ το θεό είναι που εφτηχώς δεν είχαν βγει οι presscott όταν τον πήρα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
krisiun82 Μάϊος 15, 2004 Author #8 Κοινοποίηση Μάϊος 15, 2004 Λοιπον και με νερο μεγαλες τεμπς....Στα 280 fsb @ 3,65 δηλαδη και με 1,6 ρευμα και διπλο prime με ενα 120 στο τρανσιτ ειδα και 50c temps....Εκει που δεν εβλεπα πανω απο 32 στο ασους πριν 15 μερες...Εχω ψιλοαγχωθει.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
jax7480 Μάϊος 15, 2004 #9 Κοινοποίηση Μάϊος 15, 2004 Μην αγχωνεσαι κυριλλε ειναι οι τεμπς. Τι ειναι 50 βαθμοι. Προχθες εκανα o/c σε εναν πρεσκοτ για να δω τι παιζει. Idle ειχε 49 και με λιγο o/c(225FSB) idle ειχε 56. Για φουλ λοαντ δεν το συζητω γιατι δεν μου περασε καν απο το μυαλο να κανω αυτο το λαθος. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJD Μάϊος 15, 2004 #10 Κοινοποίηση Μάϊος 15, 2004 Η asus δείχνει 7-8 κάτω, η abit δείχνει 7-10 πάνω.. go figure.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kaynd Μάϊος 15, 2004 #11 Κοινοποίηση Μάϊος 15, 2004 Τι να πω ρε παιδία οκ κάνω λάθος Απλά από ένα PC με έναν P4 2.6 800fsb που είχαμε για λίγες μέρες στην διάθεση μας εγώ και ο Aristos87 (το είχαμε συναρμολογήσει για ένα φίλο), είχα μείνει έκπληκτος από την ψυχρότητα της ψήκτρας θερμοκρασία δωματίου 20βαθμους όμως όποτε μάλλον μου δόθηκε λάθος εντύπωση Link to comment Share on other sites More sharing options...
jax7480 Μάϊος 15, 2004 #12 Κοινοποίηση Μάϊος 15, 2004 Αρχική απάντηση από DJD Η asus δείχνει 7-8 κάτω, η abit δείχνει 7-10 πάνω.. go figure.. Παντως λιγο υπερβολικο μου φαινεται αυτο. Δηλαδη μιλαμε για 15-17 βαθμους διαφορα σε 2 ιδια συστηματα απλα με αλλη μητρικη???? Ποσο σιγουρο ειναι αυτο? Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJD Μάϊος 16, 2004 #13 Κοινοποίηση Μάϊος 16, 2004 Αρχική απάντηση από jax7480Ποσο σιγουρο ειναι αυτο? Πολύ... lolΑπλά διαβάζει ότι να 'ναι ο winbond. Στην abit λύνεται εν μέρη το πρόβλημα βάζοντας μια αντιστασούλα στο ένα ποδαράκι από το chip. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.