Jump to content

Aπολυτήριο λυκείου, χωρίς πανελλαδικές

Periklis_pap

Συμφωνειτε?  

28 members have voted

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

Νομίζω ότι ίσχυε και προηγουμένως κάτι τέτοιο, δηλαδή να πάρεις απολυτήριο δίνοντας μόνο τα ενδοσχολικά μαθήματα. Αν θυμάμαι καλά έπρεπε να συμπληρώσουμε ένα χαρτί για το τι θα κάνουμε, αν θα δώσουμε παννελαδικές ή όχι.

Εγω συμφωνω...

ΑΝ και θα δημιουργησει μια ανισοτητα.και εξηγω...καποιος που θα παρει απολυτηριο χωρις πανελληνιες,θα εχει την δυνατοτητα να παρει με υψηλοτερο βαθμο απο οτι αν θα εδινε πανελληνιες καθως σιγουρα θα δωσει πιο ευκολα θεματα.

Προχειρα μονο αυτο μπορω να σκεφτω ως μειονεκτημα...

το θεμα θα ειναι,καποιος που θα παρει ετσι απολυτηριο θα μπορει να δωσει μετα πανελληνιες?

Γενικά στην 2οβάθμια το σύστημα είναι πολύ μέτριο.

Σημαντικές διαφορές δεν μπορούν να συμβούν.

Σοβαρότητα και υπευθυνότητα των ατόμων που δουλεύουν χρειάζεται, δάσκαλοι, διευθυνταί κτλπ.

Νομίζω στα αει-τει είναι το σφάξιμο-η γελοιότητα-το αστείο-το τραγικό-το ανεπανάληπτο-η ανευθυνότητα και τίποτα δεν γίνεται ενώ ταυτόχρονα οι ιδιωτικές επιχειρήσεις είναι μπαμπούλας.

50ώρες/μήνα "δουλειά"=800ευρά κάνουν πολύ κακό στην υγεία και στο μυαλό έχω ακούσει.

Συμφωνω μονο στην περιπτωση που γι αυτους που δινουν πανελληνιες ο βαθμος απολυτηριου να ειναι το max(βαθμος ενδοσχολικων, βαθμος ενδοσχολικων+πανελληνιων). Αλλιως ειναι αδικο γι αυτους που δινουν πανελληνιες.

Συμφωνω μονο στην περιπτωση που γι αυτους που δινουν πανελληνιες ο βαθμος απολυτηριου να ειναι το max(βαθμος ενδοσχολικων, βαθμος ενδοσχολικων+πανελληνιων). Αλλιως ειναι αδικο γι αυτους που δινουν πανελληνιες.

Τι εννοείς?

Να παιρνουν ως βαθμο απολυτηριου το μεγιστο απο:

*το μεσο ορο των ενδοσχολικων (χωρις τα μαθηματα των πανελληνιων)

*το μεσο ορο ολων των μαθηματων (ενδοσχολικων + πανελληνιων).

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.