Jump to content

Νέα κάρτα

wesker

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Kαλησπερα παιδιά! Έχω μια Asus GeForce 9800GT και σκέφτομαι να την αλλάξω με κάτι πιο σύγχρονο. Ποια μου προτείνετε για gaming χρήση με ταβάνι τα 120-150€, ειτε καινούρια είτε μεταχειρισμένη;

αν σκεφτεσαι κατι σε μεταχειρισμενο, τοτε με ~100-110Ε παιρνεις 5850 απο ebay.co.uk ειτε απο ebay.de! (συμπεριλαμβανομενων των μεταφορικων)

και οι περισσοτερες εχουν και αποδειξη/εγγυηση μαζι...(απλα για να υπαρχει σε περιπτωση....)

εγω παρελαβα προχθες μια 5850 στα 103Ε απο Γερμανια!

δες εδω κι εδω

ειναι τελειωμενες δημοπρασιες απλα για να δεις και τι τιμες παιζουν...!

υγ: με 120-130Ε παιρνεις και 5870...

υγ2: εχω δει πλεον και gtx480 να φευγουν 150Ε απο Αγγλια λογω και της μεγαλης πτωσης της τιμης της λινκ

αν σκεφτεσαι κατι σε μεταχειρισμενο, τοτε με ~100-110Ε παιρνεις 5850 απο ebay.co.uk ειτε απο ebay.de! (συμπεριλαμβανομενων των μεταφορικων)

και οι περισσοτερες εχουν και αποδειξη/εγγυηση μαζι...(απλα για να υπαρχει σε περιπτωση....)

εγω παρελαβα προχθες μια 5850 στα 103Ε απο Γερμανια!

δες εδω κι εδω

ειναι τελειωμενες δημοπρασιες απλα για να δεις και τι τιμες παιζουν...!

υγ: με 120-130Ε παιρνεις και 5870...

υγ2: εχω δει πλεον και gtx480 να φευγουν 150Ε απο Αγγλια λογω και της μεγαλης πτωσης της τιμης της λινκ

5870 καλλίτερη από την 460,ε;

ε βέβαια

Απλά δεν ξέρω πως μου εχει κάτσει και εμπιστευόμουν πιο πολύ τις N-Vidia σε θέμα gaming... Πάντως και Ελλάδα με 129€ βρίσκω την 5850...

H 5870 φιλε μου ειναι καλυτερη απο την 460 απο ολες τις πλευρες

η 480 απο τι ειδα στο λινκ λεει 199 λιρες αρα 240 ευρω καπου που λεει 150 ευρω??

πολλες καλες τιμες για την 5870 και 5850 μακαρι να ηταν στην Ελλαδα ετσι

φιλε goku ποσο περιπου ειναι τα μεταφορικα και ποσο καιρο εκαναν να στην στειλουν??

η 480 απο τι ειδα στο λινκ λεει 199 λιρες αρα 240 ευρω καπου που λεει 150 ευρω??

φιλε goku ποσο περιπου ειναι τα μεταφορικα και ποσο καιρο εκαναν να στην στειλουν??

Βρήκα αυτήν και αν είναι καλλίτερη από την 9800GT να την χτυπήσω...

ειναι παρα μα παρα πολυ καλητερη τσιμπα την και πολυ καλη τιμη

αξιζει παρα πολυ πιστευω

Η 5850 ειναι ετη φωτος μαρκια απο την 9800

σκεψου εδω μια 4850 ειναι μακρα καλυτερη ποσο μαλλον η 5850 που ειναι μακρα καλυτερη απο την 4850 πσο καλυτερη ειναι

Τωρα ειδα την 5850 απο Πλαισιο... Μια χαρα τιμουλα, καινουργια καρτα και εγγυηση ελληνικου καταστηματος! Go for ir:)

150Ε για μεταχειρισμενη 480 απο ebay ...

Μεταφορικα εδωσα 10Ε απλο, μετα απο συνεννοηση φυσικα με τον πωλητη καθως δεν εστελνε Ελλαδα...

Τωρα που κοιταξα και το account μου εκανε 8 μερες απο την πληρωμη μεχρι να μου ερθει ειδοποιηση σπιτι να παραλαβω (με σ/κ στην μεση)

Τωρα ειδα την 5850 απο Πλαισιο... Μια χαρα τιμουλα, καινουργια καρτα και εγγυηση ελληνικου καταστηματος! Go for ir:)

150Ε για μεταχειρισμενη 480 απο ebay ...

Μεταφορικα εδωσα 10Ε απλο, μετα απο συνεννοηση φυσικα με τον πωλητη καθως δεν εστελνε Ελλαδα...

Τωρα που κοιταξα και το account μου εκανε 8 μερες απο την πληρωμη μεχρι να μου ερθει ειδοποιηση σπιτι να παραλαβω (με σ/κ στην μεση)

Thanks for the info dude ;)

Έκλεισε η καρτούλα, πάω αύριο να την παραλάβω από κατάστημα, γιατί μόνο σε κατάστηματα Πλαίσιο υπάρχει, αν και 8α έχουν παραλαβές από Δευτέρα είπαν. Ελπίζω να μείνω ευχαριστημένος από την 5850 κόντρα στην 9800GT, αν και το παληκάρι που μίλησα στο κατάστημα με είπε να μην με ανησυχει η κάρτα σε θέμα gaming. Σε σχέση με την 9800 είναι λέει κλάσεις ανώτερη.

Έκανες την καλύτερη επιλογή για τα χρήματα κιόλας που την βρήκες και που έδινες!

Αναμένουμε εντυπώσεις.

Έκανες την καλύτερη επιλογή για τα χρήματα κιόλας που την βρήκες και που έδινες!

Αναμένουμε εντυπώσεις.

Aυτό πιστεύω! Αν και ο ένας υπάλληλος που μίλησα το πρωί μου τα μάσαγε, οτι δεν είναι καλή, καλλίτερα να δώσω 100€ παραπάνω να πάρω μια καλλίτερη κλπ. Φαίνεται θα ήθελε κανέναν στόχο να πιάσει σε τζίρους. Ο άλλος που του είπα τι θέλω μου είπε πάρτην με κλειστά τα μάτια. Ελπίζω να μην παιχτεί καμιά μ@λ@κία που είναι τελευταίο κομμάτι και την δώσουν σε κανέναν άλλον, αν και είπαν οτι Βουλιαγμένη έχει παραπάνω κομμάτια αλλά από Πευκη να πάω Βουλιαγμένη, να φάω ολη την κίνηση στην μάπα δεν το κάνω για καμιά κυβέρνηση....

Το κοβω τζαμπα να πηγαινεις και να τρεχεις στο αλλο :p

πλαισιο ειναι αυτο

Το κοβω τζαμπα να πηγαινεις και να τρεχεις στο αλλο :p

πλαισιο ειναι αυτο

H κάρτα υπάρχει, απλά ένα τελευταίο κουτί είχαν στο ράφι, και επειδή δεν είχα λεφτά τους είπα να μου την κρατήσουν μέχρι αύριο. Αλλά επειδή μου την έχουν κάνει την δουλειά και με έναν Q9400 για τον οποίο μάλιστα ειχα δώσει και ΠΡΟΚΑΤΑΒΟΛΗ τους φοβάμαι λίγο.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.