Tarlac Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 5, 2011 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 5, 2011 Ψαχνω εδω και ωρα να βρω ελληνικο μαγαζι να πουλαει 20mm fan και δε βρισκω.....μηπως ξερει κανεις σας καποιο να μου προτεινει? ευχαριστω......:...: Link to comment Share on other sites More sharing options...
kazabubu Απρίλιος 5, 2011 #2 Κοινοποίηση Απρίλιος 5, 2011 σε παχος εννοείς? μηπως εννοείς άνω των 140mm?edit:μαλλον εννοείς ανώ των 140 mm.. το μόνο που βρήκα λίγο που κοίταξα ήταν αυτό Link to comment Share on other sites More sharing options...
MicAn Απρίλιος 5, 2011 #3 Κοινοποίηση Απρίλιος 5, 2011 Δεν έχω δει στην Ελλάδα fan μεγαλύτερο των 140mm.Στο εξωτερικό, ναι, υπάρχουν. Link to comment Share on other sites More sharing options...
felix Απρίλιος 5, 2011 #4 Κοινοποίηση Απρίλιος 5, 2011 Έχει το HACshop και απ'όσο θυμάμαι είχε σίγουρα και το multirama xtreme στον πειραιά 200mm Coolermaster ή 220mm Koolance... Link to comment Share on other sites More sharing options...
dunewalker Απρίλιος 5, 2011 #5 Κοινοποίηση Απρίλιος 5, 2011 Αν κανεις αγορες απο εξωτερικο παντως κοιτα εδω http://www.overclockers.co.uk/productlist.php?groupid=701&catid=57&subid=1816 Link to comment Share on other sites More sharing options...
orderlover Απρίλιος 5, 2011 #6 Κοινοποίηση Απρίλιος 5, 2011 Checkmate Int'l > Cooling > Fans > 14 cm & 22 cm Color FansCooler Master MegaFlow 200 - Aνεμιστήρας κουτιού - Κόκκινο - 200 mm | MultiramaCooler Master MegaFlow 200 - Aνεμιστήρας κουτιού - Μπλε - 200 mm | Multirama Link to comment Share on other sites More sharing options...
xaniamike Απρίλιος 5, 2011 #7 Κοινοποίηση Απρίλιος 5, 2011 μολις ειδα στο μουλτιρα εναν 18αρι... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tarlac Απρίλιος 6, 2011 Author #8 Κοινοποίηση Απρίλιος 6, 2011 σε παχος εννοείς? μηπως εννοείς άνω των 140mm?edit:μαλλον εννοείς ανώ των 140 mm.. το μόνο που βρήκα λίγο που κοίταξα ήταν αυτόεννοουσα ανω των 140mm:) Link to comment Share on other sites More sharing options...
tavlamari Απρίλιος 14, 2011 #9 Κοινοποίηση Απρίλιος 14, 2011 φιλε τσεκαρε και Στουρναρη πλευρα μπας και βρεις τιποτα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Κοπρίτης Απρίλιος 14, 2011 #10 Κοινοποίηση Απρίλιος 14, 2011 εχω spare coolermaster 200αρηδες εαν θες και δεν σου πεφτει μακρια η Καλλιθεα παντως... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Iraklis Μάϊος 12, 2011 #11 Κοινοποίηση Μάϊος 12, 2011 Μια ερωτηση:Αντι τον 200μμ τον 140μμ και τον 160μμ δεν εχει δοκιμασει κανεις ενα 90μμ με αλουμινιες ελικες οπως σαν τις τουρμπινες με λιγα λογια ; Link to comment Share on other sites More sharing options...
felix Μάϊος 13, 2011 #12 Κοινοποίηση Μάϊος 13, 2011 Μια ερωτηση:Αντι τον 200μμ τον 140μμ και τον 160μμ δεν εχει δοκιμασει κανεις ενα 90μμ με αλουμινιες ελικες οπως σαν τις τουρμπινες με λιγα λογια ;Για να πετύχει τί, σε σχέση με τις μεγάλες διαμέτρους ? (aerocool εννοείς ?) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Iraklis Μάϊος 13, 2011 #13 Κοινοποίηση Μάϊος 13, 2011 Για να πετύχει τί, σε σχέση με τις μεγάλες διαμέτρους ? (aerocool εννοείς ?) επειδη οι μεγαλοι διαμετροι οι ελικες του ειναι βαριες γι'αυτο και δεν κανει μεγαλες rpm αν παρεις ομως ενα φαν 90mm (ρυθμιζομενο) του κοψεις τις ελικες και κανεις μια πατεντα με αεροτομες (ελικες) οπως βλεπεις τους αεριωθουμενους κινητηρες τζετ τοτε ρουφαει πολυ περισοτερη μαζα και αν ειναι τοποθετημενο σε πυκνο σωληνα τοτε δημιουργει συμπιεση παντα για aerocool. φιλικα edit: εχω σκοπο να κανω αυτην την τρελη θεωρια για να δω αν πραγματι θα εχουν αποτελεσμα, μια ερωτηση δεν εχετε βαρεθει τα κλασικα ελικοφορα φαν ? εγω προσωπικα τα εχω βαρεθει παντα φιλικα Link to comment Share on other sites More sharing options...
felix Μάϊος 13, 2011 #14 Κοινοποίηση Μάϊος 13, 2011 επειδη οι μεγαλοι διαμετροι οι ελικες του ειναι βαριες γι'αυτο και δεν κανει μεγαλες rpmαν παρεις ομως ενα φαν 90mm (ρυθμιζομενο) του κοψεις τις ελικες και κανεις μια πατεντα με αεροτομες (ελικες) οπως βλεπεις τους αεριωθουμενους κινητηρες τζετ τοτε ρουφαει πολυ περισοτερη μαζα και αν ειναι τοποθετημενο σε πυκνο σωληνα τοτε δημιουργει συμπιεση παντα για aerocool. φιλικα edit: εχω σκοπο να κανω αυτην την τρελη θεωρια για να δω αν πραγματι θα εχουν αποτελεσμα, μια ερωτηση δεν εχετε βαρεθει τα κλασικα ελικοφορα φαν ? εγω προσωπικα τα εχω βαρεθει παντα φιλικα δεν είναι θέμα βάρους...με μεγάλες διαμέτρους απλά μπορείς να έχεις την ίδια παροχή σε μικρότερες στροφές... αν είναι να κάνεις κάποια πατέντα και κανα συγκριτικό όμως, κάνε κι ένα project log για να δούν και οι άλλοι (αν χρειαστείς και κάποιο βοήθημα, μπορείς να ξεκινήσεις από εδώ felix Link to comment Share on other sites More sharing options...
Iraklis Μάϊος 13, 2011 #15 Κοινοποίηση Μάϊος 13, 2011 δεν είναι θέμα βάρους...με μεγάλες διαμέτρους απλά μπορείς να έχεις την ίδια παροχή σε μικρότερες στροφές...αν είναι να κάνεις κάποια πατέντα και κανα συγκριτικό όμως, κάνε κι ένα project log για να δούν και οι άλλοι (αν χρειαστείς και κάποιο βοήθημα, μπορείς να ξεκινήσεις από εδώ felix εγινε Link to comment Share on other sites More sharing options...
Seafalco Μάϊος 13, 2011 #16 Κοινοποίηση Μάϊος 13, 2011 Οι σκέψεις σου είναι καλές αλλά .....Η τεχνολογία των υλικών που εμπεριέχεται και προϋποτίθεται για κατασκευές υψηλής απόδοσης είναι άπιαστη για μας.Δες αυτά που σου παραθέτω -ιδαίτερα της EBM Papst- είναι , απλά απίστευτή!ADDA Corp., LtdADDA Corp., LtdADDA Corp., LtdDC axial compact fan - 6318 /2 TDH4P by ebm-papstDC diagonal compact fan - DV 6248 TDP by ebm-papstS-Force high-performance compact fans made by ebm-papstΒέβαια κανείς δεν μας εμποδίζει να κάνουμε και την δική μας κατασκευή, στο κάτω κάτω , έιναι ο καλύτερος τρόπος να μάθουμε πράγματα και να εκτιμήσουμε και την ποιοτική δουλειά κάποιων άλλων που παρ' όλο που είναι "ηγέτες " στο χώρο τους εξακολουθούν και ψάχνονται - για να ακριβολογήσω-: Γι' αυτό ακριβώς είναι ηγέτες!Καλή διασκέδαση!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tsakonas Μάϊος 14, 2011 #17 Κοινοποίηση Μάϊος 14, 2011 με καθε επιφυλαξη,δες και στην αντιπροσωπεια της sunon καπου στην Βερανζερου κοντα Κανιγκος.Δεν εχεις θεμα με τον θορυβο εε? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.