3likos Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 5, 2011 #1 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 5, 2011 Ξεκινώ και γω σιγά σιγά το project για το νέο μου σύστημα. Λίγες πληροφορίες (σε παρακάτω ποστ-update θα έχουμε φώτο και από το hardware , υδρόψυξη που θα χρησιμοποιηθεί): Hardware: Asus Crosshair IV Formula AMD Phenom™ II X6 1090T 3.2GHz sAM3 G.Skill F3-12800CL7D-4GBECO (2Gx2) PNY GTX 285 1024MB PCIe 2.0 Silverstone SST-ST85F-P Το σύστημα θα "φιλοξενήσει" το γνωστό Coolermaster Cosmos S το οποίο αγοράστηκε από stock στα 50 ευρώ. Είχε βέβαια πολλές απώλεις που θα δούμε σιγα σιγά στο project. Ας δούμε ενδεικτικά κάποιες φώτο από το κουτί στην κατάσταση στην οποία βρίσκεται: Εδώ φαίνεται η πρόσοψη από την οποια λείπουν 4 drive bays και υπαρχει ένα θεματάκι με το μηχανισμό που κλείνει το ένα από τα δύο μεταλλικά "πορτάκια" και "πιάνει" τα drive bays. Υπαρχει η σκέψη να παραγγείλω απευθείας από την coolermaster 2 drivebays και ένα μηχανισμό είτε να καταφύγω σε μία custom λύση. Θα δούμε. Ακολουθεί μία φώτο με το κουτί από το πλάι όπου όπως φαίνεται δεν υπάρχουν τα pci slots (υπάρχουν μόνο δύο αλλά τα έχω βγάλει) (προφανώς θα αγοράσω άλλα) και βλέπετε και το μονό ψυγείο της υδροψυξης (το έβαλα για να δω πως εφαρμόζει, παρακάτω θα δείτε και το τριπλό...) ακόμη πρέπει να λείπουν τα φίλτρα των ανεμιστήρων αλλά κλάιν κάτι θα κάνουμε και για αυτο. Υπάρχει το σχέδιο να ντυθεί το γκρι πλαϊνό και τα χερούλια με carbon αυτοκόλλητο (δείτε σχετικό τοπικ όπου ζητάω πληροφορίες). Φυσικά θα γίνουν και άλλες αλαγές που θα δούμε στη συνέχεια... Αυτή τη στιγμή τη βγάζουμε κάπως έτσι : Αυτά για αρχή. Συνεχεια τις επόμενες μερες με το πρώτο ουσιαστικό update....
eftihios1986 Απρίλιος 5, 2011 #3 Απρίλιος 5, 2011 Καλο ξεκινημα.Ολα αυτα τα projects μου ανοιγουν την ορεξη να αρχισω και εγω αλλαγες στον υπολογιστη μου και θα λεγα να αρχισω με μια custom υδροψυξη..
topas Απρίλιος 6, 2011 #5 Απρίλιος 6, 2011 φιλε μου καλη αρχη! μια παρατηρηση μονο.. προσπαθησε για λιγο καλυτερες φοτος μιας και πιστευω αν συνεχισεις ετσι θα αδικηθει ο κοπος σου!
carrion Απρίλιος 6, 2011 #6 Απρίλιος 6, 2011 Καλή αρχή και από εμένα. Φοβερή επιλογή το cosmos για παιχνίδι!Φιλική συμβουλή για τις φωτογραφίες. Προσπάθησε να ακουμπάς κάπου την φωτογραφική και να τραβάς με timer χωρίς να την κρατάς στα χέρια και χωρίς φλας.
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.