fits79 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 4, 2011 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 4, 2011 Καλησπέρα σας.Μου έφεραν ενα αρχαίο λαπτοπ(compaq presario 2810eap) με κωδικό στο bios που τον έχουν ξεχάσει υπάρχει κάποιος τροπος να τον σβήσω ή να δω αυτός που έχει ποιος είναι?Μπορώ να μπω στα windows xp pro sp2 που έχει το λαπτοπ αλλά ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ να μπω με τη καμιά στο bios menu αφού ζητάει κωδικό κάθε φορά που προσπαθώ.Δοκίμασα καποιους master codes όπως "Compaq, phoenix κ.τ.λ." χωρίς αποτέλεσμα όπως και προγράμματα σαν τα killcmos, powercmd κ.τ.λ. πάλι χωρίς αποτέλεσμα.Μην μου πει κάποιος να βγάλω την μπαταρία της μητρικής γιατί ΔΕΝ εχω πρόσβαση σε αυτή αφού όπως σας είπα είναι λαπτοπ και για να αποκτήσω πρόσβαση πρέπει να ανοιχτεί το λαπτοπ κάτι που δεν είμαι διατεθειμένος να κάνω σε ξένο λαπτοπ.Έχει κανείς καμιά ιδέα?ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΤΟ ΧΡΟΝΟ ΣΑΣ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
greekfragma Απρίλιος 4, 2011 #2 Κοινοποίηση Απρίλιος 4, 2011 δεν υπάρχει τίποτε άλλο που μπορείς να κάνεις. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.