Ghost Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 4, 2011 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 4, 2011 Καλησπέρα 'labbers'! Αντιμετωπίζω ένα πρόβλημα. Λοιπόν, έχω το 5.1 - X-350 τις Logitech, το οποιο και έχω σύνδεση στο PC μέσο τις κάρτας ήχου τις Mobo (η οποια υποστηρίζει μέχρι και 7.1) Τώρα το πρόβλημα είναι το εξής, ξέρω πως τα κανονικά mp3, δεν μπορώ να τα κάνω να παίξουνε και στα 5.1 full, ας είναι και μονοφωνικό.. Οποτε, έχω το Media Player Classic, με FFDShow στα Windows 7 αυτή τι στιγμή. Το θέμα είναι ότι πριν κάνω format (όταν το είχα dual-boot και σε Windows ΧΡ 32 Professional SP3), είχα k εκεί το Media Player Classic μαζί με το FFDShow, και με κάποιες ρυθμίσεις τα είχα καταφέρει να βγάζω τα mp3 η οποιοδήποτε ήχο από Media Player Classic σε full 5.1 μονοφωνικό.. το θέμα είναι ότι στα windows 7, δεν μπορώ να το κάνω.. ξέρει κανεις τι μπορεί να φταίει? Οι ρυθμίσεις μου είναι οι εξής: (WINDOWS) Sound Playback: Speakers > Default Device Configured: 5.1 Surround Properties: No enhancements. Advanced: 24bit, 192000 Hz (Studio Quality) + Exclusive: Allow applicatiosn to take exclusive control of this device. (FFDShow Panel) Dolby Decoder(Tick): (Tick @ Apply Dolby Pro Logic II Decoding) Mixer(Tick): 3/0/2 - 5 Channels (TICK sto LFE) + 'Normalize Matrix' Expand to stereo to center + Expand stereo to surround. Και σε φωτογραφία οι ρυθμίσεις: http://i56.tinypic.com/2mdffhz.png Με αυτές τις ρυθμίσεις το μονο που καταφέρνω είναι να ακούω περισσότερο από το center, k όλα τα υπόλοιπα είναι σαν fake... αφού έχουν ελάχιστο ήχο και μονο το center έχει και φωνή... τα αλλα δεν αλλάζουν ακόμα k αν βγάνω την ρύθμιση 'Expand stero to center'.. Μπορεί να μου πει κάποιος πως μπορώ να το κάνω αυτό? Το έκανα πριν από ένα μηνα στα ΧΡ SP3 που είχα, αλλα τώρα στα W7 δεν μπορώ να το κάνω.. Το έχω ψάξει το θέμα και έχω δοκιμάσει πολλά προγράμματα και add-ons για WMP κλπ, αλλα τα είχα καταφέρει μονο με Media Player Classic k ffdshow.. ΥΓ: Έχω και μια καλή κάρτα creative, η οποια έχει και μπροστινό panel με τηλεcontrol κλπ.. οποτε εάν δεν μπορώ να το κάνω με την κάρτα ήχου από mobo, σίγουρα θα μπορώ να το κάνω από εκεί. (Η Κάρτα ΔΕΝ είναι συνδεμένη, απλά λέω ότι υπάρχει) Edit: Το μοντέλο τις κάρτας είναι > Sound Blaster Audigy SB0090 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ghost Απρίλιος 4, 2011 Author #2 Κοινοποίηση Απρίλιος 4, 2011 Ακυρο.. Έβαλα τον σκληρό που έχω τα ΧΡ, και βλέπω πως το έχω καταφέρει με Realtek drivers τις Gigabyte, 6Channel options στο panel διαχείρισης Ήχου HD τις realtek.. και WMP κανονικά.. Hmm.. Φαίνεται πως θα χρησιμοποιώ αυτό το σκληρό οποτε θέλω να ακούω μουσικη :magic: Τώρα το έχω settings 8CH, και έχω το 5.1 (6CH) και στην θήρα για τα 2 υπόλοιπα (για 7.1) έχω συνδέσει ένα Soundking "μονιτορακι".. 15" 100Watt αυτό-ενισχυόμενο ηχείο... όλα μαζί είναι τέλεια Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.