Jump to content

Netgear DGN2200

By_Dj

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Γειααααα....Αγόρασα αυτό το modem:Netgear DGN2200 και δεν ανάβει το ιντερνέτ (conn-x έχω)...Με το παλιό modem δούλευε κανονικά...Μάλλον δεν βάζω σωστά τις ρυθμίσεις...

Μπορεί κάποιος να μου τις πει...

Ευχαριστώ!!!!

Πας στο web Interface, Basic Settings και στο Encapsulation βάζεις PPPoA. Mετά ADSL Settings Multiplexing Method VC Based, σττα από κάτω κουτάκια 8/35 και από κάτω ADSL2+. Mην ξεχάσεις φυσικά το username/password που σου έχουν δώσει από τον ΟΤΕ.

Κι εγώ 24άρα έχω και οι ρυθμίσεις μου δουλεύουν άψογα. Με PPPoE και LLC είχα κάποια προβλήματα αποσυγχρονισμού με το συγκεκριμένο ρούτερ, μάλλον λόγω του chipset του.

Ένταξη φίλε μου...επειδή τρέχω δεν έχω πάει σπίτι μ ακόμα όταν το δοκιμάσω θα σ πω αν είναι όλα οκ...σε ευχαριστώ !

Eγω με ΟΤΕ ειμαι με LLC based και συγχρονιζει κανονικα.

Mε το 2200? Κι εγώ συγχρόνιζα κανονικά, απλά μετά από καμιά ώρα έντονης χρήσης έπεφτε το internet, χωρίς όμως να χάσω τον συγχρονισμό. Με VC όλα ΟΚ.

Ένταξη είναι??

ADSL Link : Downstream Upstream

Connection Speed : 24574 kbps 1020 kbps

Line Attenuation : 6.5 db 2.1 db

Noise Margin : 9.6 db 14.6 db

Ένταξη είναι??

ADSL Link : Downstream Upstream

Connection Speed : 24574 kbps 1020 kbps

Line Attenuation : 6.5 db 2.1 db

Noise Margin : 9.6 db 14.6 db

Kαλλίτερα δεν γίνεται!:T:

Το noise margin(σήμα προς θόρυβο) δείχνει λίγο οριακό στο κατέβασμα, αλλά αν συγχρονίζεις σταθερά στα 24mbps δεν υπάρχει θέμα.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.