Jump to content

Ψύκτρα Arctic cooling

taz1416003173

Recommended Posts

Θα ήθελα να προσθέσω και εγώ κάτι στον τομέα της αερόψυξης.

Χρησιμοποιώ την παρακάτω ψύκτρα.

Έχω ένα 2400+ ΧΡ που του έχω κάνει ένα σεμνό overclock και λειτουργεί στα 2200ΜΗz.

Η θερμοκρασία του είναι αρκετά ψηλά (60 βαθμοί σε full load), αλλά δεν αντιμετωπίζω κάποιο πρόβλημα.

Ο ανεμιστήρας είναι από μόνος του θερμικά ελεγχόμενος οπότε οτιδήποτε έχει να κάνει smart fan στο BIOS το απενεργοποιούμε.

Το θετικό στοιχείο σε αυτήν την ψύκτρα είναι ότι ΔΕΝ ακούγεται καθόλου.

Πιο συγκεκριμένα το test με το δάκτυλο δεν προκαλεί καμιά απολύτως διαφορά στον ήχο.

Έτσι το πρόβλημά μου είναι με τα ανεμιστήρια της VGA και του chipset (Gigabyte 7N400 Pro2)

Έτσι λοιπόν το συστήνω σε όποιον δεν τον ενδιαφέρει και τόσο να έχει θερμοκρασία 40 βαθμούς (αλήθεια, πως το καταφέρνετε αυτό; είναι η πάστα; είναι οι πολλές στροφές του ανεμιστήρα σας; τι είναι τέλος πάντων; ) απλώς θέλει ένα ήσυχο σύστημα.

Για περισσότερες πληροφορίες http://www.arctic-cooling.com

post-895-1416070939,3515_thumb.jpg

Σε αυτόν τον τομέα ψύξης , υπάρχουν πολλές πιο αθόρυβες , και καλύτερες ψύκτρες.

Η κορυφαία είναι η ThermalRight SP-94 & SP-97 ( για Pentium 4 & Athlon XP αντίστοιχα ).

Καλή πρόταση επίσης είναι η μεγάλη Zalman ( δεν θυμάμαι μοντέλο ).

Και έχεις και πολύ καλύτερες θερμοκρασίες.

Και η Zalman 7000 A-Cu είναι μια χαρά για ένα σεμνό και ήσυχο O/C.

Όσο για την ψήκτρα που παραθέτεις πιο πάνω πιστεύω ότι είναι πολύ κακό για το τίποτα δεν αξίζει να πάρεις αλουμινένια ψήκτρα

Επίσης καταπληκτικές και υψηλής απόδοσης ψήκτρες είναι οι SLK.

Αυτές αφήνουν το χρηστή να επιλέξει τον ανεμιστήρα που χρειάζεται.

Ευχαριστώ για τις απόψεις σας.

Φοβάμαι μόνο για τις τιμές που έχουν οι ψύκτρες που μου αντιπροτείνετε.

Παρεπιπτόντως η επαφή με τη CPU είναι χάλκινη.

ΥΓ: Είμαι ήδη κάτοχος αυτής της ψύκτρας και το πρόβλημά μου είναι τι να κάνω με το ανεμιστηράκι του chipset και της κάρτας γραφικών (MSI Ti 4200) τα οποία ακούγονται αρκετά.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.