LordOfRings Μάϊος 15, 2004 #21 Κοινοποίηση Μάϊος 15, 2004 Πλακα πλακα εχει μια εβδομαδα που ανεβηκε η θερμοκρασια 3-4 βαθμούς..... Τελικα σημερα εβγαλα τα καπακια απο μπροστα τα 5,25 και τα πίσω απο τις pci και ειδα διαφορα -6 βαθμούς καλή φαση.. (μηπως φενεται λιγο ασχημο το κουτι?) παιδια ποσο θα μου βγεί ενα w/c σχετικα φθηνό???? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Makis Hourdakis Μάϊος 16, 2004 Author #22 Κοινοποίηση Μάϊος 16, 2004 Αυτή την ερώτηση θα ήθελα να την κάνω κι εγώ!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
chroma Μάϊος 16, 2004 #23 Κοινοποίηση Μάϊος 16, 2004 DIY να υπολογίζει κάποιος 150... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Makis Hourdakis Μάϊος 16, 2004 Author #24 Κοινοποίηση Μάϊος 16, 2004 Μιλάμε για ψύξη μόνο του επεξεργαστή έτσι; Link to comment Share on other sites More sharing options...
chroma Μάϊος 16, 2004 #25 Κοινοποίηση Μάϊος 16, 2004 ναι, για ένα μπλοκ.μπλοκ 50αντλία 30σωληνες 2m 5ψυγείο 60ενδεικτικές τιμες Link to comment Share on other sites More sharing options...
Makis Hourdakis Μάϊος 16, 2004 Author #26 Κοινοποίηση Μάϊος 16, 2004 Ακριβός δεν είναι ο eleven ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
chroma Μάϊος 16, 2004 #27 Κοινοποίηση Μάϊος 16, 2004 Ενδεικτικά ανέφερα, ένα αξιοπρεπές μπλοκ έχει περί τα 50. eleven or not... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kimi Raikkonen Μάϊος 16, 2004 #28 Κοινοποίηση Μάϊος 16, 2004 ο θεος του oc μας ακουσε... ωραια η βροχη ετσι? πεφτει η θερμοκρασια εξω... πεφτει και του πισιου μεσα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
LordOfRings Μάϊος 16, 2004 #29 Κοινοποίηση Μάϊος 16, 2004 Απο το να παρω μια καλή ψύκτρα για cpu καλύτερα να πάρω w/c.. Ψυγείο που βρίσκω???? τι να παρω?? Αντλία απο που??σωλήνες απο που???Ομως θα το εχω για πάντα ή οταν αλλαξω cpu ή pc θα θέλει να φτίαξω αλλο??ποση μείωση θα εχω??τι μπορω να ψύξω cpu vga chipset ...??ανεμηστηρια θα εχω????? δεν εχει καθόλου θόρυβο??? μεσα ή εξω απο το κουτί θα ειναι ??(μεσα δεν χωράει...) Link to comment Share on other sites More sharing options...
jax7480 Μάϊος 16, 2004 #30 Κοινοποίηση Μάϊος 16, 2004 Αν και πολλες οι ερωτησεις LOTR θα σου απαντησω σε οτι μπορω. Ψυγειο δεν ξερω που θα βρεις στην Αθηνα αλλα σαν καλυτερη και ΠΙΟ οικονομικη λυση ειναι το ψυγειο του καλοριφερ απο Ford Transit του '87.Αντλια θα κοιταξεις κατι σε Hydor L30II ή Eheim 1250. Θα βρεις αντλια σε καποιο pet shop.Σωληνες τωρα. Σωληνες διαφανους και σιλικονουχους θα βρεις ειτε σε αντιστοιχα καταστηματα που ασχολουνται με εισαγωγη εμποριο, ή σε καταστημα με ειδη κηπου.Αν παρεις μπλοκ απο τον Μιχαλη το σιγουρο ειναι οτι αλλαζοντας απλα το πλεξι γκλας θα μπορεις να βαλεις το μπλοκ σε οποιον επεξεργαστη κυκλοφορει σημερα. Αυτο το παρεχουν και αλλα μπλοκ της αγορας αλλα OXI OΛΑ.Ο 11 μπορει να σου φτιαξει μπλοκ και για CPU/VGA/Chipset αλλα δεν ξερω κατα ποσο ειναι απαραιτητο να γινει κατι τετοιο στο συστημα σου . Καλο θα ηταν να ξεκινησεις με την CPU και μολις εξοικειωθεις λιγο να παρεις μπλοκ και για οτι αλλο θελεις.Ανεμιστηρια θα εχεις αναγκαστικά στο ψυγειο του w/c kit. Θορυβο θα εχουν αναλογα με το τι ανεμιστηρια ειναι και στα ποσα βολτ θα τα δουλευεις.Λογικα ολο το κιτ θα ειναι εξω απο το κουτι. Ριξε μια ματια στο foroum με τα w/c συστηματα ολων για να παρεις και καποιες ιδεες. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LordOfRings Μάϊος 17, 2004 #31 Κοινοποίηση Μάϊος 17, 2004 jax επειδη εχω αποριες θα ανοιξω ενα θέμα στο w/c ..... http://www.thelab.gr/showthread.php?s=&threadid=3646 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.