Makis Hourdakis Δημοσιεύτηκε Μάϊος 15, 2004 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Μάϊος 15, 2004 Ρε παιδιά, καλοκαίρι έρχεται, η θερμοκρασία του περιβάλλοντος ανεβαίνει και μαζί της και του PC. το θέμα είναι... τι κάνουμε; Εγώ τελευταία έχω δει μια αύξηση της τάξεος των 5 βαθμών (Κρήτη). Τελικά, έβγαλα το πλαινό και τα καλύματα των 5.25 που είχαν μείνει και είδα κάποια μείωση. Απο 'κει και πέρα; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dellodas Μάϊος 15, 2004 #2 Κοινοποίηση Μάϊος 15, 2004 Όταν σφίξουν οι ζέστες παρατάμε το pc και πάμε παραλία, ξέρεις τώρα φραπεδιά, εφημερίδα και ξάμπλα. Αν πάλι επιμένεις να κάτσεις μπροστά στο pc καλοκαιριάτικα σου προτείνω να το μεταφέρεις κάτω από ένα air condition και να το έχεις συνέχεια ανοιχτό. Έτσι και το pc δε θα καταλάβει διαφορά θερμοκρασίας και η ΔΕΗ θα πλουτίσει. It's up to u Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spyrus Μάϊος 15, 2004 #3 Κοινοποίηση Μάϊος 15, 2004 Xαμήλωσε λίγο το Overclocking ... με μείωση -0.5 V στη CPU + 100 MHz θα πέσεις 3-4 βαθμούς πιστεύω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
georgeks78 Μάϊος 15, 2004 #4 Κοινοποίηση Μάϊος 15, 2004 Με τη παρουσα θερμοκρασια εχω κουτι 40 cpu 63.......τα λογια ειναι περιττα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trooper Μάϊος 15, 2004 #5 Κοινοποίηση Μάϊος 15, 2004 Το καλοκαίρι αναγκαστικά ρίχνεις τα volt στο CPU και χαμηλώνεις όσο μπορείς το o/c. Αλλιώς, A/C και ξερό ψωμί...Καλά μπάνια Link to comment Share on other sites More sharing options...
Makis Hourdakis Μάϊος 15, 2004 Author #6 Κοινοποίηση Μάϊος 15, 2004 Το θέμα είναι οτι δεν τον έχω πουσαρισμένο άρα δεν μπορώ ν ακατεβάσω τίποτα... Από την άλλη δεν μπορώ να πάω από τώρα παραλία (μετά τις εξετάσεις πάντως σίγουρα). Έχω όμως να σας κάνω μια ερώτηση: Αν πάω παραλία και βάλω το PC στη θάλασσα για να ψύχεται μήπως γίνει σκατά απ'την άμμο και δεν δουλεύει μετά;;;; Link to comment Share on other sites More sharing options...
kaynd Μάϊος 15, 2004 #7 Κοινοποίηση Μάϊος 15, 2004 5 βαθμοί παραπάνω δεν αρκούν για να θίξουν τη σταθερότητα του συστήματος σου εκτός κι αν είσαι στα όρια με 55βαθμουςΑν είναι έτσι τότε χαμήλωσε ελαφρώς το O/C σου@ georgeks78 Οι τιμές θερμοκρασίας που ανέφερες αν είναι ακριβείς είναι απελπιστικές!Αν οι ενδείξεις είναι από το πρόγραμμα monitoring της μητρικής σου φρόντισε να ελέγξεις την εγκυρότητα τους.Συχνά οι ενδείξεις αυτών των προγραμμάτων λένε αρλούμπες.Αν είναι πραγματικές τότε φρόντισε να εφοδιάσεις το κουτί σου με τουλάχιστον ένα ανεμιστήρα επιπλέον, τακτοποίησε το εσωτερικό του (όχι για να φαίνεται ωραίο αλλά έτσι ώστε τα καλώδια να μη κλείνουν τις διόδους αέρα), και χαμήλωσε λίγο το O/C σου αν έχεις κάνει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kaynd Μάϊος 15, 2004 #8 Κοινοποίηση Μάϊος 15, 2004 Αρχική απάντηση από Makis Hourdakis Έχω όμως να σας κάνω μια ερώτηση: Αν πάω παραλία και βάλω το PC στη θάλασσα για να ψύχεται μήπως γίνει σκατά απ'την άμμο και δεν δουλεύει μετά;;;; ΧΑ ΧΑ ΧΑ :D Ελπίζω να κανεις πλακα ετσι; :wassat: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chris2004 Μάϊος 15, 2004 #9 Κοινοποίηση Μάϊος 15, 2004 ΝΕΡΑΚΙ!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Makis Hourdakis Μάϊος 15, 2004 Author #10 Κοινοποίηση Μάϊος 15, 2004 Όχι δεν κάνω πλάκα. Αλλά γιατί μου το λές; Μήπως δεν του κάνει κακό η άμμος;;;;;;;;;;; Link to comment Share on other sites More sharing options...
aristos87 Μάϊος 15, 2004 #11 Κοινοποίηση Μάϊος 15, 2004 Η άμμος θα σου φταίξει η το αλάτι που θα τα σαπίσει όλα Link to comment Share on other sites More sharing options...
kaynd Μάϊος 15, 2004 #12 Κοινοποίηση Μάϊος 15, 2004 Αρχική απάντηση από aristos87 Η άμμος θα σου φταίξει η το αλάτι που θα τα σαπίσει όλα Link to comment Share on other sites More sharing options...
georgeks78 Μάϊος 15, 2004 #13 Κοινοποίηση Μάϊος 15, 2004 Εχω gigabyte ga 7n400pro2 δεν ξερω αν δειχνει σωστες η οχι παντως λογικες μου φαινονται αφου ειμαι με τη στοκ ψυκτρα του 2800+ και γενικα λιωνω μεσα στο δωματιο, Α και το κουτι εναι ανοιχτο απο παντου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kaynd Μάϊος 15, 2004 #14 Κοινοποίηση Μάϊος 15, 2004 Δε παίζει μόνο ρόλο το να είναι ανοιχτό από παντού αλλά και το να κυκλοφορεί ο αέρας μέσα τουΠοια είναι η θερμοκρασία του δωματίου σου δηλαδή? Link to comment Share on other sites More sharing options...
jogi Μάϊος 15, 2004 #15 Κοινοποίηση Μάϊος 15, 2004 Βάλτε νερό! Η καλύτερη λύση για τον καύσωνα, αφού φαίνεται μέχρι τώρα (σπίτι μου τουλάχιστον) να μην επηρρεάζεται συμαντικά (+-1,2 βαθμοί) απο την θερμοκρασία δωματίου (+-4,5 βαθμοί) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Makis Hourdakis Μάϊος 15, 2004 Author #16 Κοινοποίηση Μάϊος 15, 2004 Εγώ πάντως λέω ο eleven να μας κάνει δώρο μερικά phase changes:tomato: . Link to comment Share on other sites More sharing options...
ram-raider Μάϊος 15, 2004 #17 Κοινοποίηση Μάϊος 15, 2004 Δυστυχως ή ευτυχως το νερο εχει γινει μονοδρομος και οχι μονο για oc Link to comment Share on other sites More sharing options...
georgeks78 Μάϊος 15, 2004 #18 Κοινοποίηση Μάϊος 15, 2004 Ε βεβαια αφου αμς ηρθε το κλιμα της αφρικης. Σε κανα 5αρι χρονια μονο με extreme cooling θα ψυχονται τα pcia. @ kaynd δε με πολυενδιαφερει γιατι το μονο που μου λειπει για να περασω στην υδροψυξη ειναι το τανκ. Το ριμαδι που δε μπορω να βρω πουθενα....ουτε ενα decent ταπερ δε βρισκω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jax7480 Μάϊος 15, 2004 #19 Κοινοποίηση Μάϊος 15, 2004 Ε, τοτε μην βαλεις τανκ. Δεν ειναι και ΤΟ απαραιτητο κομματι για ενα συστημα υδροψυξης. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kaynd Μάϊος 15, 2004 #20 Κοινοποίηση Μάϊος 15, 2004 @ georgeks78 Αφού έχεις έτοιμο το νερό-σύστημα σου πατά γκάζι και βαλε το να ησυχάσεις!@ ram-raider & jogi Ναι είπαμε αλλά μη τα παράλεμε.. δεν είναι και το ότι πιο απλό να κανείς ένα water-cooling σύστημα. Με εξαίρεση την περίπτωση του georgeks78 που είχε έτοιμα τα υλικά δε μπορούμε σε όποιον έχει πρόβλημα θερμοκρασιών να του λέμε «βάλε νερό ρε» πρέπει να βάζουμε το μυαλό μας να σκέφτεται και ευκολότερες λύσεις. Και χωρίς τι tank μια χαρά θα δουλέψει το σύστημα σου ! στήσε το! Και στη πορεία το βρίσκεις το tankΠεριμένουμε εντυπώσεις. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.