aeroengine Απρίλιος 4, 2011 #21 Κοινοποίηση Απρίλιος 4, 2011 Παρουσιαστης στο Top Gear εννοειταιιιιι....τι ρωτατε τωρα...την φαντασιωνομαι αυτη τη δουλεια....:shout::shout::shout::shout: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Κοπρίτης Απρίλιος 4, 2011 #22 Κοινοποίηση Απρίλιος 4, 2011 Τι δουλειά θα θέλατε να κάνετε;αυτην που κανω και τωρααπλα υπο καλυτερες συνθηκες....και σε μια υγιη αγορα Link to comment Share on other sites More sharing options...
ARMAGEDDON Απρίλιος 4, 2011 #23 Κοινοποίηση Απρίλιος 4, 2011 τουρίστας .... !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
winters Απρίλιος 4, 2011 #24 Κοινοποίηση Απρίλιος 4, 2011 Στην Google. Οι καλύτερες συνθήκες εργασίας στον κόσμο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Snips Απρίλιος 4, 2011 #25 Κοινοποίηση Απρίλιος 4, 2011 εισοδηματιαςτουρίστας .... !!!Τέλος εδώ.Όλα τα υπόλοιπα είναι να χουμε να λέμε..... :fist: Link to comment Share on other sites More sharing options...
billpeppas Απρίλιος 5, 2011 #26 Κοινοποίηση Απρίλιος 5, 2011 Εισοδηματίας τουρίστας Link to comment Share on other sites More sharing options...
vic Απρίλιος 5, 2011 Author #27 Κοινοποίηση Απρίλιος 5, 2011 Αν το εισοδηματίας ή το τουρίστας είναι δουλεία, τότε θα σας δώσω το κινητό της Jessica Biel. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ProPitsiriko$ Απρίλιος 5, 2011 #28 Κοινοποίηση Απρίλιος 5, 2011 Ενα Joker για αρχη και τα υπολοιπα ερχονται μονα τους..! :fun: Υ.Γ: Παλιο τεμπελχαναδες ολοι μας.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vic Απρίλιος 5, 2011 Author #29 Κοινοποίηση Απρίλιος 5, 2011 Δυστυχώς ή ευτυχώς τα λεφτά σήμερα σημαίνουν πολλές ευκολίες και σε μερικές περιπτώσεις "ευτυχία". Αλλά δε νομίζω να θέλει κάποιος να κάθεται για όλη του τι ζωή. Ο καθένας μας γουστάρει να κάνει κάτι. Είτε χόμπι είτε ασχολία. Αυτό εννοώ τι δουλειά θέλετε να κάνετε. Με τι θέλετε να ασχολειθείτε. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Flatliner Απρίλιος 5, 2011 #30 Κοινοποίηση Απρίλιος 5, 2011 Καλόγερος στη μονή Βατοπαιδίου, μιλάμε για τρελή κονόμα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tsakonas Απρίλιος 5, 2011 #31 Κοινοποίηση Απρίλιος 5, 2011 Καμμια.Αλλη.Στον Κοσμο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Constandinos Απρίλιος 5, 2011 #32 Κοινοποίηση Απρίλιος 5, 2011 μια δουλειά στην οποία θα αναγνωρίζονται οι δεξιότητες μου, να παίρνω τα ένσημα που δικαιούμαι, να μην αντιμετωίζομαι σαν πράγμα επειδη με πληρώνουν,να αμοίβομαι σύμφωνα με αυτα που λέει ο νόμος, να έχω το προβλεπόμενο ωράριο και να με αντιμετωπίζουν σαν ανθρωπο......σε ποιόν πλανήτη να πάω;;;;;;;:hang3: Link to comment Share on other sites More sharing options...
vic Απρίλιος 5, 2011 Author #33 Κοινοποίηση Απρίλιος 5, 2011 Τρίτη πόρτα δεξιά. Υπνοδωμάτιο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Constandinos Απρίλιος 5, 2011 #34 Κοινοποίηση Απρίλιος 5, 2011 Τρίτη πόρτα δεξιά. Υπνοδωμάτιο. :P epicness :P πάντως σοβαρά τώρα ειναι κατάντια να μην παίρνεις αυτα που δικαιούσαι,,greece FTW.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJD Απρίλιος 5, 2011 #35 Κοινοποίηση Απρίλιος 5, 2011 Σκίπερ, να παραδίδω ιστιοπλοϊκά ανά τον κόσμο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
stathid90 Απρίλιος 7, 2011 #36 Κοινοποίηση Απρίλιος 7, 2011 Μα καλά όλοι στα βαρέα και ανθυγιεινά; :clap:Σε παρακαλω, το δικο μου σε αυτην την κατηγορια μπαινει... νταξ το ανθυγιεινα το συζηταμε, αλλα οχι και το βαρεα!Sent from my ZTE Blade draining the sh1t out of my battery. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Niksoul Απρίλιος 7, 2011 #37 Κοινοποίηση Απρίλιος 7, 2011 Επαγγελματιας στην I.P.S.C , να πληρωνομαι καλα πριν καθε αγωνα για να ριξω με το οπλο της καθε εταιρειας... [ame=http://www.youtube.com/watch?v=lb6y7ZlNyLQ]YouTube - IPSC fast shooting[/ame] Εναλλακτικα δοκιμες νεων οπλων (σαν το παιδι παρακατω αλλα με περισσοτερα μαλλια και λιγοτερη σαχλα... ) [ame=http://www.youtube.com/watch?v=28kRjCFs8fQ&feature=related]YouTube - Future Weapons M107 Barrett 50 Cal[/ame] Ενα απο τα παραπανω και παρτε μου την ψυχη... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hydra Απρίλιος 7, 2011 #38 Κοινοποίηση Απρίλιος 7, 2011 -Σκηνοθετης-Καθηγητης δευτεροβαθμιας-Μαγειρας-κληρονομος του Hugh Hefner Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tsakonas Μάϊος 19, 2011 #39 Κοινοποίηση Μάϊος 19, 2011 Καμμια.Αλλη.Στον Κοσμο.Καθε φορα που βλεπω πως αλλαζει η εκφραση ενος πελατη απο "forever alone/FUUUUU" σε "Problem,Officer?" οταν μπαινω στο κρατητηριο η ανοιγω το στομα μου στο δικαστηριο μουρχεται να ξαναποσταρω αυτο το ποστ.Οποτε...Καμμια.Αλλη.Στον Κοσμο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tsakonas Σεπτέμβριος 22, 2011 #40 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 22, 2011 στα πλαισια μιας αντιδικιας 2 τεραστιων επιχειρησεων,"κερδισα" χτες εναν πολυ μεγαλυτερο μου συναδελφο που τον εβλεπα οταν ημουν φοιτητης να βγαινει στα πανελ σαν μεγαλοδικηγορος και ελεγα "omg"...Οποτε...Καμμια αλληστονκοσμο Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.