kostas314 Δεκέμβριος 4, 2011 #81 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 4, 2011 και οποιος ηταν καλο παιδι θα τον εμπαζα στα καμαρινιαε? ε? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pokemon640 Δεκέμβριος 4, 2011 #82 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 4, 2011 απο αυτα εδω?Maroon 5 - Moves Like Jagger (2011 Victoria's Secret Fashion Show Live Performance - YouTubeθυμίζει διαφήμιση κάρτας γραφικών Nvidia με physx fx. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ApolloTonKosmo Δεκέμβριος 4, 2011 #83 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 4, 2011 Πιανιστας σε OIKO ANOXHΣ !:clap: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Iraklis Δεκέμβριος 7, 2011 #84 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 7, 2011 απειρα λεφτα ωστε μια ολοκληρη Γη να ειχα στο χερι μου ολα τα αλλα ειναι λεπτομεριες Link to comment Share on other sites More sharing options...
Servo1980 Δεκέμβριος 8, 2011 #85 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 8, 2011 Test Driver της Ferrari....... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pokemon640 Δεκέμβριος 8, 2011 #86 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 8, 2011 απειρα λεφτα ωστε μια ολοκληρη Γη να ειχα στο χερι μου ολα τα αλλα ειναι λεπτομεριεςσε έχει προλάβει η goldman sachs μην αγχώνεσαι.Πιανιστας σε OIKO ANOXHΣ !:clap:Θα σε έχω στα υπόψη μου, τώρα ψάχνω drummer, κιθαρίστα, μπασίστα και τραγουδιστή. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Thrael Δεκέμβριος 10, 2011 #87 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 10, 2011 Ιστορικος... αλλα δεν ημουν ποτε της διδασκαλιας... Αρχαιολογος... αλλα μετα απο λιγο θα βαριομουν να κοσκινιζω και να καθαριζω με το πινελακι τα χωματα... Αρα μαλλον δε πρεπει να παραπονιεμαι... Link to comment Share on other sites More sharing options...
2cpu Δεκέμβριος 10, 2011 #88 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 10, 2011 [ame=http://www.youtube.com/watch?v=u1Q1tyAuImA]2012 BMW M5 prototype - 30 minutes of raw footage - YouTube[/ame]aka test driver. Link to comment Share on other sites More sharing options...
morfeas-dsl- Δεκέμβριος 13, 2011 #89 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 13, 2011 Να ημουν πρακτορας στο fbi με μισθο 3.000 δολλαρια το μηνα και ας δουλευα ολη τη μερα σαν το σκυλι! Fox Maulder rules Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tsakonas Δεκέμβριος 13, 2011 #90 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 13, 2011 Να ημουν πρακτορας στο fbi με μισθο 3.000 δολλαρια το μηνα και ας δουλευα ολη τη μερα σαν το σκυλι!Fox Maulder rules τσεκαρε για προκηρυξεις της ΕΥΠ. NIS - Career Opportunities Link to comment Share on other sites More sharing options...
morfeas-dsl- Δεκέμβριος 13, 2011 #91 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 13, 2011 thanks a lot αλλα εννοουσα συγκεκριμενα fbi Αμερικης . Στην ουσια ειναι αστυνομικοι ειδικων καθηκοντων και οχι "αγνωστο τι" πρακτορες οπως οι δικοι μας. Ασε που εδω δεν εχεις και κανενα σοβαρο εξοπλισμο για να βρεις δολοφονους κτλ. Μου ελεγε ο κολλητος που ειναι αξιωματικος ΕΑ οτι δες ενα csi που βλεπεις στην tv. Μετα ξεχασε οτι ειδες και φαντασου οτι στην υπηρεσια τους δεν εχουν ουτε ιντερνετ!.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
PetrosD Δεκέμβριος 14, 2011 #92 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 14, 2011 Μικρός ήθελα να γίνω οδηγός F1, μετά μηχανικός αυτοκινήτων και στην εφηβεία καταστάλαξα ότι ήθελα να γίνω τοπογράφος μηχανικός.Τελικά έγινα τοπογράφος μηχανικός και μαστορεύω και το αμάξι μου μόνος μου! Link to comment Share on other sites More sharing options...
goku_dbz Δεκέμβριος 14, 2011 #93 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 14, 2011 χμμ...χωρις πλακα τωρα...αστροναυτης! αλλα μονο για λιγα χρονια...να παω στη Σεληνη, στον Αρη, να δω την Γη απο μακρια...! μετα εισοδηματιας και απλα να ταξιδευω με φιλους τον κοσμο! ζηταω πολλα ε? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tsakonas Φεβρουάριος 19, 2012 #94 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 19, 2012 Η αννουλα που πριν 14 (δεκατεσσερα) χρονια στην Β'Λυκειου μουχε πει πως θα βγαιναμε αλλα δεν εμφανιστηκε ποτε χρειαστηκε νομικη συμβουλη γιατι "η δικηγορος της ελειπε διακοπες" ...?(=δεν ειχε λεφτα ουτε να πλερωσει τα εισιτηρια για να παει στο κεντρο)..."Πετυχες εσυ" μου λεει ...I sure did biatchοποτε...Καμμια αλλη στον κοσμο Link to comment Share on other sites More sharing options...
PetrosD Φεβρουάριος 19, 2012 #95 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 19, 2012 Τί θες να πεις με το "Καμμια αλλη στον κοσμο"; Link to comment Share on other sites More sharing options...
z3et Φεβρουάριος 19, 2012 #96 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 19, 2012 Δεν θελει καμια αλλη biatch στον κοσμο, μονο τη Νομικη Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hydra Φεβρουάριος 19, 2012 #97 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 19, 2012 Link to comment Share on other sites More sharing options...
sstav Φεβρουάριος 20, 2012 #98 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 20, 2012 ^^^ η αντίδικος τελειωσε την αγόρευσή της ...Στην συνέχεια τον λόγο έχει ο κος Τσάκωνας........ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hydra Φεβρουάριος 20, 2012 #99 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 20, 2012 Στο τέλος όπως φεύγει ποιόν βλέπει και χαμογελά; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alexgk Φεβρουάριος 20, 2012 #100 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 20, 2012 Βουλευτής Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.