kuza Σεπτέμβριος 23, 2011 #61 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 23, 2011 ψυκτικος τελευταιου(προς τα πανω) επιπεδου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
partsa Σεπτέμβριος 23, 2011 #62 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 23, 2011 Εικονοληπτης ντοκιμαντερ Link to comment Share on other sites More sharing options...
johncsj Σεπτέμβριος 24, 2011 #63 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 24, 2011 Επαγγελματίας αθλητής... στο αγαπημένο μου άθλημα (volley). Όχι με τη μορφή που έχει ο "αθλητισμός" σήμερα, αλλά να ήταν λίγο πιο drug & κομπίνα free (άλλωστε όταν λες τι ονειρεύεσαι, σκέφτεσαι και πως το ονειρεύεσαι ). Link to comment Share on other sites More sharing options...
pastelidis.n.s. Σεπτέμβριος 24, 2011 #64 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 24, 2011 Πιλότος ή μηχανικος σε αεροπλανα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pokemon640 Σεπτέμβριος 25, 2011 #65 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 25, 2011 τεχνικός η/υ* θέλω αλλά δεν βρίσκω κενή θέση, η γραμματέας σε δικηγορικό γραφείο καλά είναι.*=είναι το μόνο που ξέρω να κάνω (μαζί με OC), Πέρα από τα pokemon xD Link to comment Share on other sites More sharing options...
Periklis_pap Σεπτέμβριος 25, 2011 #66 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 25, 2011 ψυκτικος τελευταιου(προς τα πανω) επιπεδου.? Link to comment Share on other sites More sharing options...
kuza Σεπτέμβριος 25, 2011 #67 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 25, 2011 ?σε εταιρια με μεγαλες εγκαταστασεις και λοιπα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
l2phile Σεπτέμβριος 27, 2011 #68 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 27, 2011 Κάτοικος "μυστικού" νησιού στυλ "The beach" (χωρίς τον μπάφο) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dem Σεπτέμβριος 27, 2011 #69 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 27, 2011 ρασοφόρος λαθρεμπορος χρυσου με τον ελεγχο του 90% των παρανομων ιεροδουλων αλλα και αλλων επιχειρησεων μπροστινος αλλων μπροστινών που να μη πληρωνει καμια υποχρεωση του πουθενα, και οταν χρειαστει να πληρωσει επειδη θα νιωθει λαρτζ να πληρωνει με κουπονια και διαρκειας παε... σε μια χωρα με ηλιο και θαλασσα με κατοικους 90% σε πληρη αποβλακωση εδω και πολλα χρονια. Link to comment Share on other sites More sharing options...
deninho Σεπτέμβριος 28, 2011 #70 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 28, 2011 πούρα θα καπνίζεις ή όχι; Link to comment Share on other sites More sharing options...
makio Σεπτέμβριος 28, 2011 #71 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 28, 2011 ελευθερος σκοπευτης.........! αν και με τα νεα μετρα/φορους μαλλον δεν θα συμφερει!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
yanni Σεπτέμβριος 28, 2011 #72 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 28, 2011 Δικτάτορας στην Ελλάδα του σήμερα υπό την προϋπόθεση ότι δεν θα έχει προλάβει να βγει εκτός συνόρων κανένας από τους 300, αλλά και τους προηγούμενους που έλαβαν και αναδρομικά τρομάρα τους. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tsakonas Δεκέμβριος 2, 2011 #73 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 2, 2011 ολο το αγχος,μαζι με ολη την γραφειοκρατια και την αδικια του κοσμου μαζι δεν μπορουν να μειωσουν στο ελαχιστο την κ@υλα μιας κερδισμενης υποθεσης ειτε εισαι ασκουμενος 3 ωρων ειτε εισαι ο Τσακωνας.....οποτε...Καμμια. αλλη. στον. κοσμο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
konservas Δεκέμβριος 2, 2011 #74 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 2, 2011 Πρωθυπουργός ή Αντιπρόεδρος.Μπορώ και εγώ να κάνω μ@λ@κίες και να αποκαλώ τους άλλους μ@λ@κες στη μισή τιμή Link to comment Share on other sites More sharing options...
billpeppas Δεκέμβριος 2, 2011 #75 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 2, 2011 ολο το αγχος,μαζι με ολη την γραφειοκρατια και την αδικια του κοσμου μαζι δεν μπορουν να μειωσουν στο ελαχιστο την κ@υλα μιας κερδισμενης υποθεσης ειτε εισαι ασκουμενος 3 ωρων ειτε εισαι ο Τσακωνας.....οποτε...Καμμια. αλλη. στον. κοσμο.Αρκεί να μην είσαι αυτός που θα υπερασπιστεί και καταφέρει να αθωώσει τον Τσοχατζόπουλο, Παπανδρέου, κλπ κλπ :triniti: Link to comment Share on other sites More sharing options...
konservas Δεκέμβριος 2, 2011 #76 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 2, 2011 ? NOAA Photo Library *(Στη πάνω δεξιά κορυφή) Link to comment Share on other sites More sharing options...
sotiris Δεκέμβριος 2, 2011 #77 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 2, 2011 Στο δημοτικο ηθελα να γινω επιστημονας.Μετα, ηθελα να γινω Πιανιστας επιπεδου.Οταν καταλαβα οτι δεν εχω τοσο πολυ ταλεντο στο πιανο / μυαλο κλπ, αποφασισα οτι θελω να γινω Συνθετης επιπεδου.Οταν καταλαβα οτι ουτε σε αυτο ειμαι καλος, αποφασισα οτι θελω να γινω δοκιμαστης. Δοκιμαστης σε ευρυ φασμα, πιπινια, μοντελα, μιλφς etc.Τελικα μαλλον εγινα επιστημονας, οποτε εχω εκπληρωσει το παιδικο μου ονειρο αλλα μου χουν μεινει τα αλλα αμανατι. Προσπαθω να αλλαξω καριερα σε δοκιμαστης αλλα με εχουν φαει τα κυκλωματα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GFFermari Δεκέμβριος 2, 2011 #78 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 2, 2011 Texas Ranger με πορτοκαλι μουσι, καρο πουκαμισο, μποτακι με σπιρουνι και αγροτικο που με περναει 3 κεφαλια σε υψος και καιει 30 λιτρα στο χιλιομετρο....:fist: Link to comment Share on other sites More sharing options...
kostas314 Δεκέμβριος 3, 2011 #79 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 3, 2011 Μοντελο Link to comment Share on other sites More sharing options...
Periklis_pap Δεκέμβριος 3, 2011 #80 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 3, 2011 Μοντελο απο αυτα εδω? [ame=http://www.youtube.com/watch?v=h3SLAar1Rbo]Maroon 5 - Moves Like Jagger (2011 Victoria's Secret Fashion Show Live Performance - YouTube[/ame] Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.