Jump to content

Τι δουλειά θα θέλατε να κάνετε;

vic

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Dead simple. Τι δουλειά θα γουστάρατε να κάνατε. Συμπεριλάμβανονται αστροναύτης, πρωθυπουργός, administrator στη θέση του administrator, εξολοθρευτής κουνουπιών, πεταλωτής ψύλλων (για κάποιον χτυπάει η καμπάνα) και γενικά ότι βίτσιο έχει ο καθένας σας. :hehe:

Ας ξεκινήσω από εμένα. Θα μου άρεσε πολύ να είμαι stand up comedian ή κάτι παρόμοιο. Αλλιώς γενικά ενασχόληση με το hardware. Φαντάζομαι κάτι σε computer architecture.

Παρακαλώ μόνο σοβαρές απαντήσεις. (Ξέρετε εσείς... :p)

New-Job-Position-U-MAD.jpg?imageSize=Medium&generatorName=Troll-Face

• Replies 120
  • Created
  • Last Reply

Tsakonas PIMP.. Σε μερικους μηνες εχω βγαλει τα κερατα μου σε $$ και εχω φυγει για Μαλδιβες.

Οπουδηποτε στο δημοσιο.εξαλλου σε οτι θεση και να εισαι το ιδιο κανεις :hehe:

Επειδη οι καιροι ειναι δυσκολοι και μια δουλεια δεν φτανει...

δισεκατομμυριουχος το πρωι και προνσταρ το βραδυ :dance3:

Τι δουλειά θα γουστάρατε να κάνατε.

Θα γούσταρα να γ@m@ω και να δέρνω.

Μπάτσος δηλαδή.

0:05-0:14[ame=http://www.youtube.com/watch?v=DYl4FgnUZkk]YouTube - A.M.A.N. KAI ASTYNOMIA[/ame]

κατι μεσα στην apple :p

Στη κατασκευη να μπεις.

Το εργοστασιο στη κινα εχει καταπληκτικες συνθηκες εργασιας.

μελος σε γνωστη μεταλ μπαντα περιοδευοντας τον κοσμο και δοκιμαστης hardware σε asus,evga,corsair,msi και intel:magic:

Chris Metzen στη θέση του Chris Metzen. Ενναλακτικα μετρ στα μαγαζιά που τραγουδάει ο Νοτης.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.